RGB LED лента Интелигентна светлина - Twinkly Flex - 300 бр. RGB + BT + WiFi

Код: 78-077
258,00 лв Цена без ДДС: 215,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

RGB LED лента Интелигентна светлина, програмируема - 4 метра Twinkly Flex - с 300 бр LED светлини RGB, Bluetooth + WiFi, управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

RGB led лента Smart light програмируема - 4 метра Twinkly Flex - с 300 бр LED светлини RGB, Bluetooth + WiFi, управление чрез APP. Тази революционна LED светлинна верига носи уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо с Android, iOS .

светеща гъвкава LED светлинна лента

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Лентата е предназначена за вътрешна употреба - IP20 защита . Тази гъвкава регулируема LED лента е дълга 4 метра и има 300 RGB LED крушки.

twinkly flex 2м

LED светеща декоративна лента 4M - TWINKLY FLEX (300 бр.

Светлинната лента се състои от 300 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. В   RGB диод означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

wifi светлинна LED лента

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате светеща верига на стената, цветна рамка и LED бенгал на прозорците и голяма коледна елха в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

цветна LED светлинна лента

Универсален LED светлинен орнамент, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

Красива светлинна декорация - задайте свои собствени цветове, анимации и мотиви на LED светлини заедно за няколко LED устройства

гъвкава LED лента

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефонwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашата светлинна лента ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага при всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Уникален светодиод, който има всички ярки цветове на дъгата

LED светлинна лентаwifi LED светлини

Характеристика:

плюс 300 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 mil. цветове
плюс Универсална употреба
плюс Дължина 4 метра


Спецификация:

Модел: Twinkly лента 4,0м
Брой диоди: 300
Устойчивост: IP20
Диаметър на диода: 4,3 мм
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Дължина: 4 метра
Тип LED: RGB разпръснат плосък
Кабел: бял
Входно напрежение: 240V
Честота: 50-60Hz
Изходно напрежение: 15W 5V/3A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x 4 метра LED светлинна лента с 300 диода + контролер
1x адаптер
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка