RGB LED лента Интелигентна светлина - Twinkly Flex - 300 бр. RGB + BT + WiFi

Код: 78-077
258,00 лв 158,00 лв Цена без ДДС: 131,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

RGB LED лента Интелигентна светлина, програмируема - 4 метра Twinkly Flex - с 300 бр LED светлини RGB, Bluetooth + WiFi, управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

RGB led лента Smart light програмируема - 4 метра Twinkly Flex - с 300 бр LED светлини RGB, Bluetooth + WiFi, управление чрез APP. Тази революционна LED светлинна верига носи уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо с Android, iOS .

светеща гъвкава LED светлинна лента

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Лентата е предназначена за вътрешна употреба - IP20 защита . Тази гъвкава регулируема LED лента е дълга 4 метра и има 300 RGB LED крушки.

twinkly flex 2м

LED светеща декоративна лента 4M - TWINKLY FLEX (300 бр.

Светлинната лента се състои от 300 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. В   RGB диод означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

wifi светлинна LED лента

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате светеща верига на стената, цветна рамка и LED бенгал на прозорците и голяма коледна елха в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

цветна LED светлинна лента

Универсален LED светлинен орнамент, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

Красива светлинна декорация - задайте свои собствени цветове, анимации и мотиви на LED светлини заедно за няколко LED устройства

гъвкава LED лента

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефонwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашата светлинна лента ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага при всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Уникален светодиод, който има всички ярки цветове на дъгата

LED светлинна лентаwifi LED светлини

Характеристика:

плюс 300 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 mil. цветове
плюс Универсална употреба
плюс Дължина 4 метра


Спецификация:

Модел: Twinkly лента 4,0м
Брой диоди: 300
Устойчивост: IP20
Диаметър на диода: 4,3 мм
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Дължина: 4 метра
Тип LED: RGB разпръснат плосък
Кабел: бял
Входно напрежение: 240V
Честота: 50-60Hz
Изходно напрежение: 15W 5V/3A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x 4 метра LED светлинна лента с 300 диода + контролер
1x адаптер
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка