Студентски КОМПЛЕКТ - 8 mm Mini WiFi P2P pinhole Full HD камера с фокусиране върху текст + шпионска слушалка

Код: 10-644
720,00 лв 538,00 лв Цена без ДДС: 448,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Студентски КОМПЛЕКТ - Mini WiFi P2P pinhole Full HD камера с фокусиране върху текст + вградена литиево-онна батерия 1500 mAh + най-добрата шпионска слушалка​ ви позволява да гледате и комуникирате в реално време.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Студентски КОМПЛЕКТ - Mini WiFi P2P pinhole Full HD камера с фокусиране върху текст + вградена 1500 mAh li-on батерия + най-добрата шпионска слушалка ви позволява да гледате и комуникирате в реално време и в същото време можете да получавате инструкции от другия човек през безжичната шпионска слушалка в ухото ви напълно незабелязано. Този комплект предлага уникална възможност да записвате различни пространства, обекти или текст на хартия с помощта на FULL HD камера с дупки, без околните да забележат, и в същото време да комуникирате с човек по телефона чрез шпионска слушалка. Цялата комуникация се осъществява чрез P2P интернет, така че е възможно да наблюдавате камерата и да комуникирате чрез шпионска слушалка без ограничения на разстоянието (единственото условие е интернет връзка) чрез приложение (iOS/Android) на мобилен телефон . Не е необходима SIM карта в устройството.

КОМПЛЕКТЪТ включва камера с дупка и най-добрата безжична шпионска слушалка, която работи само чрез едно приложение, сдвоявате го с телефона си чрез wifi (не bluetooth)

Камерата има възможност за фокусиране на обектива, което е отлично, например по време на изпит, когато трябва да фокусирате върху текста на хартия. Можете да фокусирате камерата, като завъртите мини обектива. Тази камера е предназначена за запис на текст, независимо дали е писмен или отпечатан.
pinhole камера за запис на текстови тестове и безжична шпионска слушалка

Чрез приложението е възможно Live Stream от камерата + комуникация чрез шпионска слушалка. Камера с вградена слушалка SPY ще намери своето приложение в различни предизвикателни ситуации, когато е необходима ненаблюдавана помощ по телефона и в същото време е необходимо видео предаване за по-добра представа какво се случва, например при изпит или тест.

КОМПЛЕКТ - Mini pinhole Full HD камера с шпионска слушалка = видеозапис в реално време през WiFi + комуникация на живо чрез шпионска слушалка

мини wifi pinhole камера и шпионска слушалка за запис на текст

Записът от камерата може да се гледа онлайн през Wi-Fi мрежа с помощта на приложение (през смартфон или таблет). Литиева батерия в комбинация с малките размери на камерата е идеално проектирана за незабележимо поставяне на камерата върху тялото, но и в интериора.

Камерата има възможност за фокусиране на обектива, което е отлично, например по време на изпит, когато трябва да фокусирате върху текст на хартия.
Като просто завъртите обектива, вие фокусирате върху текста, който трябва да заснемете

текст за фокусиране на обектива на камерата

Следователно възможността за постоянно захранване чрез 5V USB AC/DC адаптер няма да бъде ограничена от продължителността на вградената батерия. Камерата записва видео във FULL HD 1080P резолюция, въпреки минималните размери на обектива, които са само 8 мм . Камерата съхранява записи на micro SD карта ( поддържа до 128GB ). Камерата има функция за правене на снимки и запис на видео. Чрез приложението е възможна двупосочна комуникация благодарение на микрофона , вграден в корпуса на камерата (на платката близо до бутоните). В пакета има и резервни копчета , които поставяте на обектива и по този начин постигате перфектен камуфлаж върху дрехите , в които ще бъде скрит фотоапарата. Слушалката е свързана към антената, която е на удължен кабел и излиза извън корпуса на камерата. Благодарение на това разширение, бялата антена може да бъде поставена на рамото, което е възможно най-близо до слушалката за най-високо качество на предаване на сигнала.

FULL HD WiFi IP камера с двупосочна комуникация и безжична слушалка за ученици

заснемане на текст мобилна wifi камера с дупка

Малките размери, незабележимостта, възможността за връзка чрез wifi правят тази камера много полезен инструмент в сравнение с големите охранителни камери. Най-голямото предимство на тази камера е, че заснема реалното поведение на хора, които не знаят, че са наблюдавани от охранителна камера.

Корпусът на камерата (черна печатна платка) може да се нагрее, затова се препоръчва да не поставяте камерата директно върху тялото (кожата).

копче за камера с шпионска слушалка за текстови изпити

Характеристики на pinhole камера:

плюс Поддържа както мобилни телефони с Android, така и iOS
плюс Видео с резолюция до 1080p
плюс Поддръжка на карти с памет до 128 GB
плюс Капацитетът на батерията осигурява непрекъсната работа до 5 часа

Спецификации на камерата с дупка:

Сензор: CMOS
Видео резолюция: 1080p
Обектив с ръчен фокус
Батерия: акумулаторна 1500 mAh li-on
Живот на батерията: до 5 часа
Зареждане: USB 5V 1A или 2A
Размер на сензора: 1/3"
Памет: Поддържа micro SC карта до 128 GB
Връзка: Wifi стандарт IEEE802.11b/g/n/
WiFi честота: 2,4GHz ~ 24835GHz
Размери на камерата: Обектив 8х8 мм + кабел към камерата 12 см

Всеки от нас познава ситуации в живота, когато бихте оценили някой да ви посъветва, да ви помогне в трудна ситуация, без никой да знае за това. Предназначен е за студенти по време на изпити, за бизнесмени по време на бизнес преговори и в други ситуации. Шпионската слушалка е революционно устройство, което ви позволява да комуникирате с някого от разстояние чрез мобилния си телефон или уоки-токи, но без никой да знае за това. Принципът е много прост, просто поставяте безжична шпионска слушалка в ухото си, която изобщо не се вижда поради миниатюрните си размери, поставяте върху себе си индукционна бобина с камера, през която сигналът се предава безжично към слушалката, където сигналът се преобразува в глас.

Възможности за използване на комплекта шпионска слушалка + мини pinhole камера с комплект бутони за камуфлаж

безжична шпионска слушалка за тестове за ученици + камера

Най-новият подобрен модел на популярната шпионска слушалка . В сравнение с предишния модел е с подобрена анатомична форма , за да може идеално да уплътни ухото срещу изтичане на звук в околната среда. Слушалката се състои от най-съвременен чувствителен приемник (бобина) , стабилен микро високоговорител с много ясен и чист звук с минимален шум.

шпионска слушалка за изпити за студенти - студентски комплект

Просто вкарвате слушалката в ушния канал на ухото си. Към слушалката е прикрепена полупрозрачна кукичка, с която можете също толкова лесно да извадите слушалката от ухото си. За още по-лесно боравене със слушалката предлагаме магнитни пинсети в нашия електронен магазин.

Характеристики на шпионската слушалка

плюс Професионален дизайн, отлично качество на звука
плюс Ергономична форма, удобна работа
плюс Батерия: 1,55 V (337 SR 416SW) Живот на батерията до 7 часа
плюс Размери: 13х6 мм
плюс Работна честота: всички честоти
плюс Безжична връзка с мобилни устройства (телефон, таблет)
плюс Лесен за управление и получаване на повиквания.
плюс Поддръжка за свободни ръце за двупосочна комуникация.
плюс Възможност за стартиране на запис директно от вашия телефон - за възпроизвеждане на MP3 файлове.
плюс Времето за разговори с едно зареждане е до 12 часа, в режим на готовност до 130 часа.

Пакетът на комплекта включва:

1x Micro pinhole камера + литиево-онна батерия + антена
1x Комплект копчета за камуфлаж
1x шпионска слушалка
1x Батерия за безжична слушалка
1x USB кабел за захранване
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (3)

99%
99%
Maher

Алхумада

Много отличен, лесен за използване, гъвкав и лесен за скриване
Нищо

отлично

Преведено от: ar
99%
Robert

Задайте камера за изпити

Малка камера
Добър фокус
Много "Аксесоари за фотоапарат"

Отличен продукт - предимството е, че можете да го скриете под китката си и да доближите камерата до текста, колкото ви е необходимо - следователно резолюцията е достатъчна за четене на текста. Най-накрая нещо, което работи и просто го препоръчвам

Преведено от: sk
99%
No name

Абсолютно точно това, което търсих

фокусиране върху текст (други камери имаха голям проблем с това и текстът не се четеше)
предаването на изображения на живо по интернет е наистина много високо качество над очакванията
отлична чуваемост през шпионската слушалка
по-висока цена, но определено си заслужава

Имах опит с различни комплекти за "ученици", но това вероятно е абсолютно точно това, което търсех. Те не са като 2 отделни продукта, а една комбинирана камера и шпионска слушалка. Камерата е наистина микро и включва набор от бутони (можете да използвате). Изображението от камерата е рязко и изобщо не реже.

Преведено от: sk