ДОБРЕ ДОШЛИ - Светеща LED неонова табела на стената

Код: 78-095
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

ДОБРЕ ДОШЛИ - Светеща LED неонова табела идеална декорация (реклама) на стена в търговски обекти (ресторанти, клубове, дискотеки).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

ДОБРЕ ДОШЛИ - Светеща LED неонова табела, идеална декорация (реклама) на стена в търговски обекти (ресторанти, клубове, дискотеки), за привличане на потенциални клиенти. Рекламни светещи банери и LED светещи декоративни и информативни табели, които ще придадат на вашето пространство щрих и привлекателност за всеки. Стилната декорация, която обикновено можете да намерите в барове и нощни клубове, вече е достъпна и за вашия дом или бизнес.  

Класическите рекламни банери или плакати се превръщат в преживяване и много от нас вече дори не ги забелязват, благодарение на тяхната визуална пренаселеност. Всеки от нас обича да се отличава с нещо различно и това важи както за физическите лица, така и за бизнеса, където това е буквално необходимо. Благодарение на LED осветени декоративни надписи или лога можете да разведрите пространството или да привлечете вниманието на всички около вас. LED реклами, които ще ви подчертаят.

LED светещи НЕОНОВИ реклами - най-добрата LED реклама

Добре дошли - Рекламна светеща LED неонова табела

LED светещи декоративни табели - които благодарение на светлината се отличават от обичайните рекламни и информационни носители. Тяхното голямо предимство е възможността да ги поставяте многократно където пожелаете. Идеални са за офиси (за да направят обстановката по-приятна), търговски обекти (като ефектна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те ще служат и като навигационни светодиодни светлинни знаци за привличане на клиента. Можете да поставите LED декоративни табели практически навсякъде.

Светещ надпис - ДОБРЕ ДОШЛИ

Неоновият надпис свети в розов цвят. Захранва се чрез USB конектор, към адаптер, USB вход на компютър или USB захранваща банка. Захранващият кабел е с дължина 200 см.

добре дошъл неонов led надпис на стената

Спецификации:

Тема: ДОБРЕ ДОШЛИ
Светъл цвят: розов
Размери: 39х12,5х1,7см
Захранване: 5V USB кабел
Дължина на захранващия кабел: прибл. 180 см
Включете кабела: да
Два отвора за закачане.

Съдържание на пакета:

1x LED светлинен надпис

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка