LED светещо неоново лого на стената - КИТАРА

Код: 78-036
238,00 лв 178,00 лв Цена без ДДС: 148,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LED светещо неоново лого на стената - КИТАРА идеална за вашите търговски заведения (барове, клубове) като страхотна декорация на всеки интериор.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED светещо неоново лого на стената - КИТАРА идеална за вашите търговски заведения (барове, клубове) като страхотна декорация на всеки интериор. Светещ рекламен банер и LED декоративно осветление и информационни табели, които ще придадат блясък на вашето пространство и гарантирано, че никой няма да пренебрегне. Стилната неонова декорация, която обикновено ще намерите в барове и нощни клубове, вече е налична и за вашия дом или за вашия бизнес. Класическите рекламни банери или плакати се превръщат в минало и тъй като създават визуален безпорядък, много от нас дори не ги забелязват вече. Всеки от нас обича да се различава с нещо друго, както за отделния човек, така и за бизнеса, където наистина е необходимо. Благодарение на LED светеща табела, знаци или лога, вие ще освежите пространството или ще привлечете вниманието на всички около вас . LED реклами, които ще ви харесат.

LED светещи неонови табели - най-добрата LED реклама

неонов банер китара светещо осветление

LED светлинни декоративни табели - които благодарение на осветлението се открояват сред обичайните рекламни и информационни банери. Голямото им предимство е възможността да ги поставяте многократно, където пожелаете. Те са идеални за офиси (за да направят околността по-приятна), за вашия бизнес (като ефективна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те ще служат и като навигационни LED светещи знаци за привличане на клиента. LED светлинните декоративни надписи се доставят директно върху полупрозрачна пластмасова подложка, така че можете да ги поставите практически навсякъде.

Светещ банер - Китара

Неоновият надпис свети в синьо, червено и жълто. Захранва се чрез USB конектор, независимо дали в адаптер, USB вход на компютър или захранваща банка . Захранващият кабел е дълъг 180 см и има практичен превключвател. Размерите на неоновата рекламна КИТАРА са 40х19см.

светеща китара на стена - LED неон

Спецификации:

Мотив: китара
Цвят на светлината: син, червен, жълт
Размери: 40х19см
Захранване: USB 5V
Дължина на захранващия кабел: прибл. 180см
Превключвател на кабел: да

Съдържание на пакета:

1x LED светлинно лого

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
Cecilie

Неонова електрическа китара

Страхотна електрическа китара, която оправда очакванията! Пасва толкова добре в стаята на сина ми 😊 Бързо и приятно обслужване на клиенти.
Поръчан точно преди Коледа, така че времето за доставка беше малко по-дълго, но това се дължеше на пощенската доставка.

Добре⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Преведено от: no