LED табела ICE CREAM за реклама

Код: 78-007
298,00 лв Цена без ДДС: 248,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LED табела ICE CREAM за реклама. Логото на неоновите светлини е идеално като дъска със светлинен знак, която осветява вашия бизнес или дом за продажба.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Аксесоари за продукта

Описание на продукта

LED табела ICE CREAM за реклама. Логото на неоновите светлини е идеално като дъска със светлинен знак, която осветява вашия бизнес или дом за онлайн продажба тук. Впечатляваща реклама - перфектни светещи декорации за привличане на вниманието.

NEON Advertising за маркиране на бизнес операция или като декорация, ще обогати вашите помещения, което със сигурност няма да бъде пренебрегнато и ще привлече потенциални клиенти. Стилната неонова декорация, която обикновено ще намерите в барове и нощни клубове, вече е достъпна и за вашия дом или за вашите бизнес помещения. Класическите рекламни банери или плакати стават в миналото и тъй като създават визуална бъркотия, много от нас дори вече не ги забелязват. Всеки от нас обича да се различава по нещо друго, както по отношение на отделния човек, така и по бизнес, където наистина е необходимо. Благодарение на светодиодната табела, знаци или лога, вие ще озарите пространството или ще привлечете вниманието на всички около вас . LED реклами, които ще ви допаднат.

Неонови табели - светодиодни табели, светещи навсякъде

Декоративно лого с LED светлина - което благодарение на осветлението се откроява сред обичайните рекламни и информационни банери. Голямото им предимство е възможността да ги поставяте многократно, където пожелаете. Те са идеални за офиси (за да направят обстановката по-приятна), за вашия бизнес (като ефективна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те също така ще служат като навигационни LED осветени знаци за привличане на клиента. Декоративните надписи с LED светлина се доставят директно върху полупрозрачна пластмасова подложка, така че можете да ги поставите практически навсякъде.

Спецификации:

Форма: Сладолед
Размери - 45,5х25,4см
Захранване - USB 5V
Дължина на захранващия кабел - прибл. 180 см

Съдържание на пакета:

1x лого с LED светлина

Дискусия за продукта (2)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Vla

LED сладолед

Vladimir Ludvik отговори

Моля, уточнете дали 1 опаковка LED сладолед включва адаптер и кабел за зареждане 180 см. Тези данни са дадени в техническата спецификация, но не и в съдържанието на опаковката LED сладолед, благодаря. Значи пакетът е пълен...

Преведено от: sk
Cool Mania

LED табела ICE CREAM за реклама

Pavel Kováčik отговори

Добър ден,
USB адаптерът не е включен в пакета. Що се отнася до захранващия кабел, той вече е свързан към LED логото от фабриката и е с дължина приблизително 180 cm.

Преведено от: sk
Jos

LED табела ICE CREAM за реклама

Josef Hruška отговори

Каква е разновидността на светещия сладолед?

Преведено от: cs
Cool Mania

LED табела ICE CREAM за реклама

Pavel Kováčik отговори

Добър ден,
Размерите са 45,5 х 25,4 см.

Преведено от: cs
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
Sebastián

LED табела ICE CREAM за реклама

Умно допълнение към нашите сладкарски изделия. По време на пандемията решихме леко да променим интериора на нашата сладкарница. Със сигурност ще зарадва нашите клиенти след повторно отваряне.
По-висока цена
Преведено от: cs