LETS PARTY - LED светлинна рекламна табела - неоново лого, окачено на стената

Код: 78-098
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

LETS PARTY - LED светлинна рекламна табела - неоново лого на стена за окачване в търговски обекти (ресторанти, клубове, дискотеки).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LETS PARTY - LED светлинна рекламна табела - неоново лого на стена за окачване в търговски обекти (ресторанти, клубове, дискотеки), за привличане на потенциални клиенти. Рекламни светещи банери и LED светещи декоративни и информативни надписи, които ще придадат на Вашето пространство щрих и привлекателността на всеки . Стилна декорация, която обикновено можете да намерите в барове и нощни клубове, вече е достъпна и за вашия дом или бизнес .  

Класическите рекламни банери или плакати се превръщат в преживяване и много от нас вече дори не ги забелязват, благодарение на тяхната визуална пренаселеност. Всеки от нас обича да се отличава с нещо различно и това важи както за физическите лица, така и за бизнеса, където това е буквално необходимо. Благодарение на LED осветени декоративни надписи или лога можете да разведрите пространството или да привлечете вниманието на всички около вас. LED реклами, които ще ви зарадват.

LED светещи НЕОНОВИ реклами - най-добрата LED реклама

Lets party - светеща LED неонова табела, окачена на стената

LED светещи декоративни табели - които благодарение на светлината се отличават от обичайните рекламни и информационни носители. Голямото им предимство е възможността да ги поставяте многократно където пожелаете . Идеални са за офиси (за да направят обстановката по-приятна), търговски обекти (като ефектна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те ще служат и като навигационни светодиодни светлинни знаци за привличане на клиента. Можете да поставите LED декоративни табели практически навсякъде.

Светеща табела - Let's party

Неоновият надпис свети ярко бяло. Захранва се чрез USB конектор или към адаптер, USB вход на компютър или USB захранваща банка. Захранващият кабел е с дължина 200 см.

Lets party рекламен надпис на стената ярък неон

Спецификации:

Мотив: Да купонясваме
Цвят на светлината: ярко бяло
Размери: 22,8х60,5х1,7см
Захранване: 5V USB кабел
Дължина на захранващия кабел: прибл. 200 см
Банерът е поставен върху полупрозрачен пластмасов фон с два отвора за закачане.

Съдържание на пакета:

1x LED светлинен надпис

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка