Lighting Wings on the Wall - Неонова декорация с led подсветка

Код: 78-048
238,00 лв 198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Lighting Wings on the wall - Неонова декорация с LED подсветка, с която всеки ще иска да си направи снимка.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Lighting Wings on the wall - Неоновата декорация с LED подсветка е страхотен аксесоар, с който всеки ще иска да се снима. Светещ рекламен банер и LED декоративно осветление и информационни табели, които ще придадат блясък на вашето пространство и гарантирано няма да бъдат пренебрегнати. Стилната неонова декорация, която обикновено ще намерите в барове и нощни клубове, вече е налична и за вашия дом или за вашия бизнес обект. Класическите рекламни банери или панели се превръщат в изживяване и много от нас вече дори не ги забелязват, благодарение на тяхната визуална претрупаност. Всеки от нас обича да се отличава с нещо различно, както за индивида, така и за бизнеса, където това е буквално необходимо. Благодарение на LED светещата табела ще озарите пространството или ще привлечете вниманието на всички наоколо. LED реклами, които ще пленят всяко посещение или клиент.

LED светещи крила - Неонова декорация за стена

крила неонов светещ банер на стена

LED светещи НЕОН реклами - привлекателна неонова LED реклама

led светлина стена табела светещи крила

LED светлинни декоративни табели - които благодарение на осветлението се открояват сред обичайните рекламно-информационни банери. Голямото им предимство е възможността да ги поставяте многократно, където пожелаете. Те са идеални за офиси (за да направят обстановката по-приятна), за вашия бизнес (като ефектна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те ще служат и като навигационни LED светещи табели за привличане на клиента. LED светлинните декоративни надписи се доставят директно върху полупрозрачна пластмасова подложка, така че можете да ги поставите практически навсякъде.

Светещо лого - Wings

led светлинна декорация

Неоновият надпис свети в бяло. Захранва се чрез USB конектор, независимо дали към адаптер, USB порт на компютър или захранваща банка . Захранващият кабел е с дължина 180 см и има практичен превключвател. Размерите на неонова реклама WINGS са 44х35см. Светлинното лого е подходящо както за вашата работа, така и за детската стая, като декоративно осветление.

led банер

Спецификации:

Мотив: Крила
Цвят на светлината: бял
Размери: 44х35см
Захранване: USB 5V
Дължина на захранващия кабел: прибл. 180см
Кабелен превключвател: да

Съдържание на пакета:

1x LED светлинно лого

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка