Неонова табела - светодиодно светло лого Сърце

Код: 78-002
258,00 лв Цена без ДДС: 215,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Неонова надпис led light up logo Heart. LED неонови светлини, идеални като табло за светене, което осветява вашия бизнес или дом (стая) за онлайн продажба тук.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Аксесоари за продукта

Описание на продукта

Неонова надпис led light up logo Heart. LED неонови светлини, идеални като табло за светене, което осветява вашия бизнес или дом (стая) за онлайн продажба тук. Впечатляваща реклама - перфектни светещи декорации за привличане на вниманието.

Реклама - LED осветено Сърце за маркиране на бизнес операция или като декорация, ще обогати помещенията Ви, което със сигурност няма да бъде пренебрегнато и ще привлече потенциални клиенти. Стилната неонова декорация, която обикновено ще намерите в барове и нощни клубове, вече е достъпна и за вашия дом или за вашите бизнес помещения. Класическите рекламни банери или плакати стават в миналото и тъй като създават визуална бъркотия, много от нас дори вече не ги забелязват. Всеки от нас обича да се различава по нещо друго, както по отношение на отделния човек, така и по бизнес, където наистина е необходимо. Благодарение на светодиодната табела, знаци или лога, вие ще озарите пространството или ще привлечете вниманието на всички около вас . LED реклами, които ще ви допаднат.

Светли знаци - светодиодни неонови табели, които светят навсякъде

Декоративно лого с LED светлина - което благодарение на осветлението се откроява сред обичайните рекламни и информационни банери. Голямото им предимство е възможността да ги поставяте многократно, където пожелаете. Те са идеални за офиси (за да направят обстановката по-приятна), за вашия бизнес (като ефективна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те също така ще служат като навигационни LED осветени знаци за привличане на клиента. Декоративните надписи с LED светлина се доставят директно върху полупрозрачна пластмасова подложка, така че можете да ги поставите практически навсякъде.

Спецификации:

Форма: Сърце
Размери - 34х32см
Захранване - USB 5V
Дължина на захранващия кабел - прибл. 180 см

Съдържание на пакета:

1x лого с LED светлина

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (2)

100%
100%
Петко Петков

Супер Е

Най ми хареса цената! Страхотна е!Върши доста работа!
Няма нищо отрицателно
100%
Nikola

Неонова табела - светодиодно светло лого Сърце

Купих светещото сърце за стаята на двете ми дъщери вместо нощна лампа. Знам, че такива табла се използват в бизнеса, но реших, че е добра идея. Дъщеря ми го харесва и винаги впечатлява посетителя, така че изпълни целта си.
Цената може да е по-ниска
Преведено от: sk