Светлинни знаци за стая - лого LOVE Led

Код: 78-013
238,00 лв Цена без ДДС: 198,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Светлинни знаци за стая - LOVE Led лого Светещ неонов знак идеален като интериорна декорация на вашата къща, апартамент, стая и др. За продажба онлайн тук.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Аксесоари за продукта

Описание на продукта

Светлинни знаци за стая - LOVE Led лого Светещ неонов знак идеален като интериорна декорация на вашата къща, апартамент, стая и др. За продажба онлайн тук. Впечатляваща реклама - перфектни светещи декорации за привличане на вниманието.

Стилната неонова декорация, която обикновено ще намерите в барове и нощни клубове, вече е достъпна и за вашия дом или за вашите бизнес помещения. Класическите рекламни банери или плакати стават в миналото и тъй като създават визуална бъркотия, много от нас дори вече не ги забелязват. Всеки от нас обича да се различава по нещо друго, както по отношение на отделния човек, така и по бизнес, където наистина е необходимо. Благодарение на светодиодната табела, знаци или лога, вие ще озарите пространството или ще привлечете вниманието на всички около вас . LED реклами, които ще ви допаднат.

Неонови табели - светещи табели, които светят навсякъде

Декоративно лого с LED светлина - което благодарение на осветлението се откроява сред обичайните рекламни и информационни банери. Голямото им предимство е възможността да ги поставяте многократно, където пожелаете. Те са идеални за офиси (за да направят обстановката по-приятна), за вашия бизнес (като ефективна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те също така ще служат като навигационни LED осветени знаци за привличане на клиента. Декоративните надписи с LED светлина се доставят директно върху полупрозрачна пластмасова подложка, така че можете да ги поставите практически навсякъде.

Спецификации:

Надпис: Любов
Размери - 45х17,15см
Захранване - USB 5V
Дължина на захранващия кабел - прибл. 180 см

Съдържание на пакета:

1x лого с LED светлина

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
Emilia

Светлинни знаци за стая - лого LOVE Led

Поръчах продукта като декорация за антре вместо картина. Изглежда много хубаво и е нещо различно и нестандартно и харесвам такива неща. Вечер или през нощта създава приятно осветление над стълбището.
Бързо оборудване
Надписът изглежда добре
Би било чудесно, ако промени цветовете
Преведено от: sk