LED тениска с програмируем текст чрез смартфон - GLUWY

Код: 01-102
170,00 лв Цена без ДДС: 141,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

LED тениска ✅ с програмируем текст чрез смартфон - GLUWY с възможност за програмиране на всяко превъртащо съобщение, анимация или ефекти.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED тениска с програмируем текст чрез смартфон - GLUWY с възможност за програмиране на всяко превъртащо съобщение, анимация или ефекти . Единственото ограничение ще бъде вашето собствено въображение. Бъдете различни и създайте оригинална тениска за ежедневна употреба . Представяме ви революционна цифрова тениска с малки LED индикатори, които са свързани с мобилно приложение , което ви дава пълен контрол върху тениската и от вас зависи какво съобщение ще програмирате.

Това е новост, която носи уникален начин да бъде различен и в същото време да привлича вниманието, но най-вече да не е обикновен. Тениската е предназначена да прекъсне границите на вашата дигитална креативност , така че всеки ден можете да отидете на улицата в уникална тениска . Също така подходящ за рекламни дейности - ако вашият бизнес иска да повиши осведомеността за марката , нашите текстови LED тениски са чудесно допълнение към вашата маркетингова стратегия. Те са ефективни маркетингови инструменти за промоции и наистина се открояват в тълпата, където и да ги използвате!

Програмируемата с LED съобщение GLUWY T-Shirt е чудесен маркетингов инструмент за популяризиране на Вашите бизнес дейности.

Тениска с LED дисплей Bluetoothдоведе тениска с програмируем Bluetooth текст

Просто изтеглете мобилно приложение (поддръжка на Android OS) към вашия смартфон и забавлението може да започне. След сдвояване на цифрова тениска с вашия смартфон чрез Bluetooth имате няколко функции за програмиране на тениска. Можете да програмирате всеки текст , да начертаете картина , да изберете една от предлаганите анимации или да активирате музикален еквалайзер, който ще бъде активен въз основа на заснемането на звуци около вашия смартфон.

Напишете текста, който ще се покаже, или начертайте графиката си върху смартфона си

Тениска с програмируем текст чрез Bluetoothтениска с текст bluetooth

 

Изберете вашата анимация или активирайте музикалния еквалайзер

Тениска с програмируем текстLed тениска с програмируем Bluetooth

 

Тениската е акумулаторна с конвенционален микро USB конектор , така че няма да е проблем да я зареждате по всяко време и навсякъде. Производителят препоръчва да заредите тениската около 75 минути преди да я използвате. Уникалната цифрова тениска предлага и удобно носене , тъй като е изработена от качествен 100% полиестер, което потвърждава неговата водоустойчивост и следователно не е проблем да се намокрите.

LED GLUWY тениски - ново измерение на високотехнологичните тениски, предназначени за всички хора, които имат свой собствен стил и искат да бъдат различни.

лед за лед

Характеристика:

плюс Програмируемост - текст, анимации, чертежи, активен еквалайзер
плюс Контрол чрез мобилно приложение
плюс Акумулаторна с микро USB
плюс Удобно носене
плюс Водоустойчив

bluettoth програмируеми свойства на трик

 

Спецификации:

Захранване: DC 5V
Размери на LED панела: 240 mm x 73 mm
Брой на светодиодите: 210
Вградена литиево-йонна батерия: 500 mAh (продължава 6-8 часа)
Брой редове: 7
LED цвят: бял
Цвят на тениската: черен
Материал на тениската: 100% полиестер

тениски с размер на масата

 

ЧЗВ

КАК РАБОТИ?

Тук се използва електролуминесцентна технология. LED панелът е изработен от тънък и гъвкав материал. Това означава, че ако носите тази риза, имате точно същото усещане, както когато носите класическа полиестерна тениска. Мини контролният модул е достъпен в долната част на тениската, където можете лесно да включвате и изключвате текстовия LED панел. Когато се включи, Bluetooth ще се активира автоматично и LED панелът ще светне.

КАК МОЖЕ ДА СВЕТИ LED ПАНЕЛА И КАК ДА СЕ СВЕТЯТ СВЕТЛИНА?

LED панелът се захранва от вградена батерия 500mAh и за едно зареждане може да свети до шест часа. Зареждането се извършва през USB порта, когато е свързан чрез стандартен 5V адаптер или USB кабел към компютъра.

КАК МОГА ДА ПОЧИТАМ СВЕТОДИОДНАТА ТЕНИСКА?

LED тениската може да се почиства лесно, но само ръчно. Не е необходимо да изключвате електронните компоненти, те са пригодени за контакт с вода.

Е ТЕКСТОВИЯТ ПАНЕЛ НА ТЕНИСКАТА ВИДЕНА В ДНЕВНАТА СВЕТЛИНА?

Да! LED текстовият панел на тениската е изработен от електролуминесцентен материал с помощта на високо-ярки светодиоди. Това означава, че програмираният текст все още се вижда в дневната светлина, а през нощта впечатлението е още по-ефективно.

 

Пакетът съдържа:

1x Програмируема LED тениска
1x USB кабел
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (6)

99%