LED RGB цветна програмируема LED тениска Gluwy чрез смартфон (iOS/Android) - Многоцветна

Код: 01-118
190,00 лв 170,00 лв Цена без ДДС: 141,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LED RGB Цвят Програмируема LED тениска Gluwy чрез смартфон (iOS/Android)-Многоцветна с дисплей + презареждаща се Li-on батерия.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED RGB Цвят Програмируема LED тениска Gluwy чрез смартфон (мобилен телефон iOS/Android)-Многоцветен с дисплей + презареждаема Li-on батерия 450 mAh. Това е тениска с LED дисплей от марката GLUWY, управлявана чрез мобилно приложение, което поддържа текст, графити, анимация, музикален ритъм или собствено създаване на рисунка и регулиране на яркостта. LED тениската може да се презарежда, защото съдържа вградена Li-on батерия с капацитет 450 mAh , която издържа до 6 часа работа. Тениската има дисплей, който е напълно гъвкав , така че дори да се огъне, няма да се счупи.

LED дисплеят се зарежда чрез включения USB кабел. Просто заредете дисплея и след това сканирайте QR кода от ръководството в мобилния си телефон и изтеглете приложението (iOS/Android).

LED програмируема тениска чрез мобилен телефон (bluetooth) - собствени анимации, снимки или текст

светодиодна риза програмируем смартфон мобилен телефон

Преглеждайте всеки текст, изображение, което искате навсякъде и по всяко време чрез приложението Bluetooth. На дисплея се съдържа високо цветни яркост светодиоди с висока яркост и осветеност. Можете да напишете всеки текст, да коригирате неговия формат и да го покажете директно върху тениската като движещ се текст . Покажете активния музикален еквалайзер върху тениска, която отговаря на заобикалящата го музика. Възможност за избор от програмирани анимации и показването им директно върху тениската. Страхотно използване на тениски за реклама, забавление!

Бъдете в центъра на вниманието на всяка дискотека или парти - тениската е подходяща и за бизнес партита или спонсорски събития

LED програмируема тениска с цветен светодиоден дисплей

На всяко парти или празник, не забравяйте да се откроите със свой собствен уникален стил. Управлението на приложението е абсолютно интуитивно и всеки може да го направи. В приложението имате избор от няколко карти - текст, модел, анимация с графити. Всеки от разделите предлага настройки за различни показвани изображения или текстове. Можете да показвате и създавате всички изображения и текстове в COLOR RGB дисплей. В раздела ТЕКСТ можете лесно да създадете свой собствен оригинален текст , докато можете да изберете уникален цвят за всяка буква. В раздела PATTERN можете да изберете различни анимации по подразбиране или статични изображения . GRAFFITI предлага възможност за създаване на собствен образ, а АНИМАЦИЯТА ще ви помогне да създадете свои собствени анимации . Тениската може да възпроизвежда и анимация на еквалайзер, която реагира на музика от вашия мобилен телефон или близо до вас чрез микрофона на вашия смартфон. Няма граници за креативността и благодарение на креативната иновативна тениска можете да покажете своята оригиналност на партито или тя ще служи като промоционална тениска на бизнес или спонсорирани събития.

Можете свободно да задавате анимации или изображения в приложението, то също може да се справя с показването на текст

приложение за LED тенискатениска с приложение за анимацииприложение за тениска с LED дисплейанимирана цветна тениска

За по -креативните, приложението ви предлага възможността да създавате свои собствени изображения или анимации

творческо приложение за тенискиled анимация тениска приложение смартфон

GLUWY е нова лайфстайл модна марка за всички млади хора, които имат свой собствен специален LED стил на парти.

глупава водеща мода

Спецификации:

Захранване: DC 5V
Вградена 450 mAh литиева батерия: до 6 часа работа
Цвят на тениската: черен
Материал на тениска: 100% полиестер
Размер на LED панела: 170x70 мм

ЧЗВ

КАК РАБОТИ?

Тук се използва електролуминесцентна технология. LED панелът е изработен от тънък и много гъвкав материал. Това означава, че ако носите тази тениска, имате точно същото чувство, както когато носите класическа тениска, изработена от висококачествен полиестер или памук. Мини контролното устройство се предлага в долната част на тениската, с което лесно можете да изключите и включите текстовия LED панел. Когато е включен, Bluetooth се активира автоматично и LED панелът светва.

КАК СЕ ЗАХРАНВА LED ПАНЕЛЯ И КОЛКО ДА СВЕТИ?

LED панелът се захранва от вградена батерия и издържа на едно зареждане около 6 часа. Зареждането става чрез USB порта след свързване чрез стандартен 5V адаптер или USB кабел към компютъра.

КАК МОГА ДА ПОЧИСТВА ЛИДЕРНАТА ТЕНИСКА?

LED текстовата тениска може да се пере и в пералнята, но преди това е необходимо да изключите отделните електронни компоненти, които просто изваждате от тениската и ги поставяте отново след пране и сушене.

ДОБРО ВИДИМ ЛИ ЛЕКСОВАТА ТЕКСТНА ПАНЕЛ НА ТЕНИСКАТА ДОРИ НА ДЕН?

Да! Текстовият LED панел на тениската е електролуминесцентен материал, използващ светодиоди с висока яркост. Това означава, че програмираният текст все още се вижда на светлината, през нощта впечатлението е още по -ефективно.

Съдържание на пакета:

1x LED тениска
1x USB кабел
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
Milan

LED RGB цветна програмируема LED тениска Gluwy чрез смартфон (iOS/Android) - Многоцветна

- Функционалност,
- Ефект за другите, добър за парти.
- Възможност за персонализирани изображения/анимации. Разработва се мобилно приложение.
Размерът на тениската е малко по-малък. Но размерите са посочени в таблицата с размери, така че поръчах съответно размера (един размер по-голям от този, който нося обикновено) и беше ОК.

Надарената тийнейджърка остана много доволна. Определено ще купим този подарък за друг.

Преведено от: cs