Комплект химикалки Caligrafic - Ексклузивна химикалка с перце + 3 писца - Подаръчен комплект

Код: 100-021
98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Комплект химикалки Caligrafic - Ексклузивна химикалка за потапяне с перце + 3 върхове - Подаръчен комплект. Този луксозен комплект определено е луксозен и стилен подарък за вашите близки.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Комплект химикалки Caligrafic - Ексклузивна химикалка с перце + 3 писца - Подаръчен комплект. Този луксозен комплект определено е луксозен и стилен подарък за вашите близки. Тази специална писалка носи красотата на минала епоха и ви позволява да съживите изкуството на калиграфията с елегантен стил.

изключителен подаръчен комплект писалка с мастило


Изключителен подарък за любителите на писането и винтидж стила

Античната калиграфска писалка е оригинална и стилна декорация, която ще привлече не само писатели, художници и любители на книгите, но и хора, които обичат ретро неща. Разположението му върху работната маса е наистина изключително, тъй като визуално разширява пространството и създава приятна работна атмосфера. Със своята елегантност и история, тази химикалка може да направи всеки офис или кабинет уютен. Вдъхновете се от неговия калиграфски чар и влезте в света на писането с уникален стил.

Калиграфска писалка Антична калиграфска писалка с перо

Артистичен израз с 3 различни калиграфски върхове на писалка

Калиграфията е изкуство, родено от умението и страстта към писането. Античната калиграфска писалка дава на калиграфа неограничена креативност и изразяване. С неговите 3 различни писца може да се постигне широка гама от ефекти и стилове на писане. Фините върхове позволяват прецизно и детайлно писане, което е идеално за създаване на тънки и деликатни линии. Напротив, по-дебелите писци предлагат възможност за създаване на по-широки и по-изразителни букви, придавайки на вашите калиграфски произведения сила и изразителност.

Старинна писалка с пера, луксозен комплект писалка с перце

Луксозен подаръчен комплект

Този луксозен подаръчен комплект включва писалка със синьо мастило и месингова дръжка , към която е прикрепен оригиналният писец. Заедно те формират стилна декорация на всяка работна маса. Комплектът включва и стъклена бутилка със синьо мастило. Химикалката съдържа и висококачествен писец, с който се пише много приятно. Но в опаковката ще намерите 3 други писца , които имат различни широки върхове.

комплект калиграфски писалки quill feather fair

Спецификация:

  • Материал на писалката: Месинг
  • 15 ml синьо мастило
  • Дължина на писалката: 25 - 26 см


Съдържание на пакета:

1x Антична калиграфска писалка с писец за потапяне
3x калиграфски писци
1x синьо мастило

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

98%
98%
Carovnepero

Калиграфски химикал

Подходящ и за калиграфия
Включва основни писци и мастило

Освен че е много хубава писалка, тя е подходяща и за калиграфия - благодарение на различните върхове можете да пишете в различни стилове и дебелини. Това е мое хоби и тази писалка ми свърши работа.

Преведено от: sk