Кутия за химикалки - Кутия за химикалки от Еко кожа

Код: 100-025
20,00 лв Цена без ДДС: 16,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Кутия за химикалки - Подаръчна кутия за химикалки от еко кожа е елегантен и изискан избор за луксозни химикалки, който е колкото модерен, толкова и практичен.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Кутия за химикалки - Подаръчната кутия за химикалки от еко кожа е елегантен и изискан избор за луксозни химикалки, който е колкото модерен, толкова и практичен. Дизайнът му в тъмен цвят е изискан и универсален, поради което е подходящ за подарък на всеки човек - независимо дали е ваш колега, директор, шеф, приятел или близък роднина. Тази кутия е идеалният начин да превърнете обикновената химикалка в истински подарък, който ще изглежда специално и благородно.

Подаръчна кутия за химикал

Подаръчна кутия за химикал в черен цвят

Елегантен и оригинален подарък

Кутията е проектирана да побира 2 стандартни химикалки в нея и същевременно да гарантира нейното безопасно транспортиране и съхранение . Вътрешното му оборудване е адаптирано така, че писалката да не се повреди дори в случай на случаен удар или падане. По този начин подаръчната кутия става не само естетически привлекателен, но и практичен аксесоар.

луксозни кожени кутии за химикалки

Минималистичен дизайн

Въпреки това, освен практичност, черната подаръчна кутия за химикал носи и известна степен на елегантност и изтънченост. Нейният минималистичен дизайн и качествените материали, от които е изработена, са наистина зашеметяващи и добавят допълнителна стойност към всяка химикалка. Независимо дали сте решили да подарите тази кутия или да добавите химикал към нея, това е уникален и специален подарък, който със сигурност ще зарадва всеки.

Спецификация:

  • Черен цвят
  • Кожен дизайн - ЕКО кожа


Съдържание на пакета:

1x Подаръчна кутия за химикал в черен цвят

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка