Барабан с език - Комплект стоманен барабан с език с 2 стика

Код: 11-655
90,00 лв Цена без ДДС: 75,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Барабан с език - Стоманен барабан с език с 2 пръчки - тези барабани са симфония от идеи и музикални иновации, които ще раздвижат вашето музикално изживяване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Барабан с език - Стоманен барабан с език с 2 пръчки - тези барабани са симфония от идеи и музикални иновации, които ще раздвижат вашето музикално изживяване. Това стоманено бижу е безпогрешен спътник за всички любители на мелодията и техните творчески експресивни пътища. Компактният му дизайн и издръжливите материали го правят надежден партньор за музикални приключения по пътищата и у дома. Вдъхнете живот на вашите музикални изрази и оставете барабана Tongue да разшири границите на вашата креативност.

барабани с език стоманен барабан

Подходящо за всички възрастови групи

Барабанът с език е музикален инструмент, който се харесва на всички възрастови групи с уникалната си комбинация от звук и лесна употреба. Неговият приятен тон и интуитивно управление го правят идеален спътник както за млади музикални ентусиасти, така и за опитни музиканти. Независимо дали сте начинаещ или напреднал музикант , барабанът Tongue отваря вратата към света на мелодията и ритъма. Насладете се на безкрайните възможности за създаване на музика с този универсален инструмент, който носи радостта от свиренето на всяка възраст.

стоманен барабан с език

Нежна небесна мелодия

Барабанът на езика носи със себе си магическа нотка на мека небесна мелодия. Неговият стоманен език създава богато звуково изживяване , което подчертава красотата на музиката в най-деликатното представяне. С всяко докосване клавишите издават мелодични тонове , създавайки атмосфера на спокойна хармония. С Tongue drum няма музикални ограничения - само чиста, небесна мелодия, която привлича душата и носи частица от небесната музикална магия . Внимателно подбраните материали са не само здрави, но и устойчиви на времето и взискателните условия. Всяка част, създадена от тези материали, отразява ангажимента за качество и издръжливост.

Спецификации:

  • Материал: стомана, дърво, гума
  • Размери на продукта: 16 х 16 х 8 см
  • Тегло: 520гр


Съдържание на пакета:

1x барабан с език
2x барабани
4x Удължители за пръсти
1x музикална книга
1x чанта за носене
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка