Комплект суши - комплект maki (комплект за изработка или комплект от 100% оригинален бамбук)

Код: 11-403
158,00 лв 84,00 лв Цена без ДДС: 70,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Комплект суши - комплект maki (комплект за приготвяне или комплект от 100% оригинален бамбук) приготвянето или приготвянето на суши никога не е било по -лесно с този подаръчен комплект.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Комплект суши - комплект maki (комплект за приготвяне или комплект от 100% оригинален бамбук) приготвянето или приготвянето на суши никога не е било по -лесно с този подаръчен комплект. Пригответе любимото си ястие бързо и лесно. Комплектът суши не бива да липсва в кухнята на всеки любител на азиатската кухня, само с няколко прости стъпки можете да създадете най -красивото суши, което някога сте виждали. Азиатската кухня напоследък стана много популярна, но това се отразява и в крайната цена на азиатската кухня или суши. Станете професионален готвач на суши благодарение на нашия комплект Maki.

Известно е, че създаването на вкусно и добре изглеждащо суши изобщо не е лесно, производството на суши също е сложно. Дори ако имате всичко готово и съставките са перфектно приготвени, всичко може да се обърка при изстискване или разточване на маки. Комплектът maki обаче ще гарантира равномерната и здрава структура, необходима за перфектно суши руло. Комплектът суши ще ви позволи да създадете перфектната азиатска храна, която всеки ще хареса.

Комплект суши - приготвянето на суши никога не е било по -лесно и по -естествено. Просто създайте суши или маки по всяко време.

комплект за приготвяне на суши - комплект за подарък

Пригответе съставките и в няколко прости стъпки пригответе суши според вашите предпочитания и вкус. Самият комплект е много издръжлив - благодарение на факта, че е изработен от 100% бамбук и по същата причина почистването му е напълно безпроблемно и лесно. Благодарение на специалния комплект Maki, всеки празник ще бъде уникален и вашето посещение, семейство или приятели ще останат в мълчаливо удивление от перфектното суши, което сте им приготвили.

плюс Лесно приготвяне на маки/суши
плюс Изработен от истински 100% бамбук
плюс Красив традиционен дизайн

Характеристика:

Материал: 100% бамбук
Ромери форми: 20 x 6 x 6 cm
Размери на бамбуков прът: 23 x 13 x 4 cm
Размери на бамбукова преса: 20 x 6 x 3,5 cm
Тегло: 682 грама

Съдържание на пакета:

1x комплект Maki
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
Sushimajster

Комплект за суши

изработени от бамбук

С него може да се направи перфектно суши или маки. Преди това ги правих на ръка, но не бяха толкова хубави и равномерни, а вътрешността беше по-разпиляна - супер ми е!

Преведено от: sk