Пътна ютия - уред за изпаряване на дрехи (рокли) - мини портативна ютия за дрехи с въртене на 90°

Код: 11-704
78,00 лв Цена без ДДС: 65,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Пътна ютия - уред за изпаряване на дрехи (рокли) - мини преносима ръчна ютия за дрехи с въртене на 90° е​ ултра лека, лесна за използване и подходяща както за сухо, така и за мокро гладене.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Пътна ютия - уред за изпаряване на дрехи (рокли) - мини преносима ютия за дрехи с въртене на 90° е​ ултра лека, лесна за използване и подходяща както за сухо, така и за мокро гладене, с практична функция на водна мъгла за допълнителна пара . Поддържайте дрехите си гладки и без гънки без усилие с пътна ютия . Дръжката е с ергономичен дизайн и може да се върти на 90°. Ютията за пътуване се загрява само за 20 секунди , което ви спестява време. Използвайте го върху плоски повърхности или за окачване на дрехи. Оборудвана е с практична изолираща подложка и мерителна чашка за вода. Това е идеалното решение за поддържане на елегантност по време на пътуване!

Най-добрата пътна парна ютия за дрехи

Най-добрата парна ютия за пътуване за дрехи

Бързо загряване за 20 секунди

Ютията за пътуване е идеалният спътник за всеки, който иска да остане шик дори в движение. Със своите компактни размери от 20,5 x 17 x 9,5 cm и леко тегло от само 300 грама, той лесно се побира във всяко отделение за багаж или раница. Бързото нагряване за 20 секунди означава, че можете да направите дрехите си гладки и прави точно навреме, без ненужно чакане. Практичната функция за водна мъгла добавя допълнителна пара за по-ефективно гладене, което е особено полезно при пътуване, където всяка минута е от значение.

мини ютия за пътуване малък преносим уред за пара за дрехи

Ергономична дръжка, въртяща се на 90°

Ергономично проектираната дръжка, която може да се върти на 90° , осигурява максимален комфорт и гъвкавост при гладене. Този иновативен дизайн ви позволява лесно да маневрирате с ютията върху дрехите си, без да се чувствате уморени или неудобни в ръката си. Тази функционалност увеличава достъпността до труднодостъпни места и улеснява гладенето на различни видове дрехи, което прави тази ютия наистина универсален инструмент за всеки.

най-добрата ръчна машина за изпаряване на дрехи - преносима ютия за дрехи

Ефективен върху различни видове повърхности

Ютията за пътуване е проектирана да бъде ефективна върху различни видове повърхности. Независимо дали трябва да гладите дрехи, поставени хоризонтално, или предпочитате да гладите висящи предмети директно на закачалката, тази ютия осигурява гъвкавостта, от която се нуждаете. Благодарение на своята гъвкавост и включената изолираща подложка, която предпазва повърхностите от повреда, заедно с мерителна чашка за вода за лесно зареждане, тази ютия е идеалното решение за гладене във всяка среда. Способността му да работи ефективно върху широка гама от материали и повърхности го прави основен аксесоар за всеки, който иска да изглежда шик в движение.

Спецификация:

  • Материал: ABS, Алуминий
  • Размери на продукта: 20,5 x 17 x 9,5
  • Нетно тегло: 300 грама
  • Вход: 220V
  • Мощност: 26W


Съдържание на пакета:

1x Компактна пътна ютия малка
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка