Валентин роза - XXL Голямо цвете червена роза подарък 1,6м

Код: 11-653
118,00 лв Цена без ДДС: 98,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Роза за Свети Валентин - XXL Голямо цвете Подарък червена роза 1,6m​ - романтичен подарък за нея - жена, приятелка, гадже, съпруга, не само за Свети Валентин.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Роза за Свети Валентин - XXL Голямо цвете Подарък червена роза 1,6m​ - романтичен подарък за нея - жена, приятелка, гадже, съпруга, не само за Свети Валентин, който няма да забрави. Розата е кралицата на цветното царство, зашеметяваща със своите размери и изящна грация. Тази монументална красота краси всяко пространство с величественото си присъствие и предизвиква удивление във всеки, който я види. Със своите масивни листа и елегантна форма, той представлява уникално произведение, което съчетава красотата на природата с изкуството. Гигантската XXL роза не е просто флорален аксесоар, тя е израз на размер и красота, който празнува грацията и същността на естествената елегантност.

Рози като подарък за жена - XXL огромна роза

XXL огромна роза - Рози за подарък за жена

Романтична изненада за Свети Валентин

Изненадата за Свети Валентин е мистериозен балсам от любов, обвит в красива опаковка от нежна романтика. Това вълшебно преживяване носи на връзката красотата на изненадата и радостта, които няма да забравите. Неговият уникален чар и романтична нотка създават незабравими спомени, защото всеки момент с тази изненада е пълен с любов и щастие . Направете Свети Валентин незабравим с този красив жест, който ще накара сърцата да разцъфтят и да заблести най-щастливата любов.

гигантска роза 1,6м подарък гигантска роза

Неувяхваща красота

Тази XXL роза подчертава съвършенството на своето неувяхващо настроение. За разлика от обикновената роза, тази флорална кралица оставя впечатление за изключителна свежест и трае вечно. Всеки поглед върху него, извиква специалния момент, когато е подарен, а с всяка изминала година красотата и чарът му само се задълбочават. Оставете се да бъдете увлечени от красотата и историята, които неувяхващата красота на XXL розата пише в живота ви.

Спецификации:

  • Материал: PE
  • Размери на продукта: стебло: 1,6 м, диаметър на розата: 70 см
  • Тегло: 350 гр

Съдържание на пакета:

1x огромна XXL роза

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка