Фалшиви кубчета лед - комплект от изкуствен акрил от 100 бр. кубчета лед (блокове)

Код: 94-038
98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Фалшиви кубчета лед - комплект от изкуствен акрил от 100 бр. кубчета лед (блокчета)​. Идеален за напитки или като декорация за купи (контейнери) с шампанско.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Фалшиви кубчета лед - комплект от изкуствен акрил от 100 бр кубчета лед (блокчета)​. Идеален за напитки или като декорация на купи (контейнери) с шампанско е идеално решение за всеки, който създава различни презентации на напитки, където истинският лед няма място. Ако имате нужда да аранжирате елегантен натюрморт или интересна визия за напитка, кубчетата изкуствен лед са правилните за вас.  

Фалшивите кубчета лед изглеждат очарователно като декорация или аксесоар за всяко парти. Те създават много реалистично впечатление и ефективно изпълняват предназначението си. Въпреки че са много автентични, те не се усещат като ледени или плуват в напитката. Въпреки това изглеждат много освежаващи. Визуално те привличат солидна награда.

Изкуствени кубчета лед - те никога няма да се разтопят за вас

Изкуствени акрилни кубчета лед

Издръжливост и стабилност - истинското очарование на акрилното кубче лед. Кубчетата лед са много правдоподобни.

Техните неправилни форми, различни размери и ясна консистенция допринасят за реализма на продукта. Синтетичните кубчета се открояват феноменално в дисплеи или презентации на различни напитки. Оригиналните кубчета лед са много практични и издръжливи. Можете да ги използвате на много събития, реклами или филми. Изкуствените кубчета лед са много лесни за измиване и повторна употреба.

фалшиви акрилни кубчета лед

Акрилните кубчета лед осигуряват практично и просто решение за разнообразяване на напитки и популярни напитки или коктейли.

Акрилните кубчета лед са идеални за събития за представяне на напитки и леки закуски, без да се налага постоянно да се заменят с пресен лед. Фалшивите кубчета лед предлагат практична алтернатива на истинския лед, която ще ви спести много време и грижи. Истинският лед вече не е правилното решение за вашия бизнес. Макар и реалистични, безвкусни и нетоксични, фалшивите кубчета лед не са предназначени за консумация. Кубчетата лед са хубава експозиция, а не охладена напитка.

Фалшиви кубчета лед подходящи за изложби или експозиции


Спецификации:

  • Материал: акрил
  • Размер: 20 мм
  • Цвят: прозрачен

Съдържание на пакета:

100 бр комплект кубчета лед от изкуствен акрил

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка