Невидима защита за смартфон - Задайте 2 в 1 Nano GlassX + SprayGard

Код: 71-002
98,00 лв 50,00 лв Цена без ДДС: 41,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Невидима защита за смартфон - Задайте 2 в 1 Nano GlassX + SprayGard. Уникална защита за вашия смартфон, смарт часовник, таблет или преносим компютър.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Невидима защита за смартфон - Задайте 2 в 1 Nano GlassX + SprayGard. Уникална защита за вашия смартфон, смарт часовник, таблет или преносим компютър. Това е невероятно, но това невероятно покритие на екрана и дисплея не може да бъде отрязано, надраскано или счупено с чук, направено от високотехнологична нано технология . Той е издръжлив и красиво чист, дори блестящо полиран, така че на дисплея не остават нежелани петна или отпечатъци.

Протекторът Nano GlassX за чисто течно стъкло е единственият екран, от който се нуждаете. GlassX е единственото реално защитно течно стъкло на пазара. Нашето течно стъкло се състои от почти чист силициев диоксид; което е нормално съединение, намерено в стъкло, извлечено от кварцов пясък.

SprayGard е прозрачен течен разтвор, издръжлив и предпазва стъклените повърхности от зацапвания, драскотини, с едно просто приложение, нашето революционно решение осигурява превъзходна защита, която предпазва стъклените повърхности по-дълго време.

Невидима защита за Smartphone GlassX

Прочетете внимателно инструкциите преди да приложите. Защита за до 3 мобилни телефона.
ЗАБЕЛЕЖКА: Използване на закрито в среда без прах. Не смесвайте тъкани от микрофибър по време на употреба.

Първо, приложете GlassX

Поставете защитни ръкавици. Почистете повърхността с алкохолна кърпичка и избършете всички петна с бяла кърпа от микрофибър.

1. Внимателно капе 6-8 капки върху повърхността на екрана (разклатете ампулата преди употреба), избягвайте областта на слушалките, високоговорителите и бутоните. След това поставете ампулата в държача върху опаковката, за да предотвратите разливане.

2. Използвайте първата BLACK микрофибърна кърпа и разпределете разтвора равномерно по целия екран. Екранът става много лепкав, но вие продължавате с кръгови движения с черната кърпа на екрана, докато повърхността е чиста.

3. Когато повърхността е чиста, използвайте сешоар с топъл удар с 10 до 15 сантиметра от устройството и го изсушете с кръгови движения за 90 секунди. Изчакайте устройството да изстине напълно преди по-нататъшно манипулиране.

Повторете стъпки 1 до 3, за да приложите второ покритие на GlassX и използвайте втора BLACK микрофибърна кърпа за стъпка 2.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки оставащ разтвор може да се използва за прилагане на допълнителни слоеве.

След това нанесете Spraygard

1. Нанесете 4 до 7 спрея Spraygard към екрана на устройството или докато екранът е напълно покрит (разклатете ампулата преди употреба). Избягвайте пръскането на области от слушалки, високоговорители и бутони.

2. Изчакайте 1 минута, докато разтворът се изпари и след това внимателно полирайте с BLACK микрофибърна кърпа, докато повърхността е чиста.

3. Когато повърхността е чиста, използвайте сешоар, с настройка на висока температура, 10 до 15 см от повърхността с кръгови движения за 90 секунди. Изчакайте устройството да изстине напълно преди по-нататъшно манипулиране.

Повторете стъпки 1 до 3 за втория слой на Spraygard. Винаги използвайте нова чиста кърпа BLACK microfibre.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки оставащ разтвор може да се използва за прилагане на допълнителни слоеве.

Изчакайте 6 часа, преди покритието да се втвърди напълно, докато устройството може да се използва нормално. Избягвайте излагането на повърхността на водата по време на втвърдяването.

За по-добра производителност, инжектирайте отново Spraygard за 6 месеца (повторно нанесете, когато гладкостта на стъклото избледнее и почистването става по-трудно). Авариите се случват много често и оборудването може да се повреди по различни начини, като например падане. Затова ви препоръчваме да използвате защитен калъф, за да се уверите, че устройството е напълно защитено.

Съвместими устройства
съвместим с смартфон, смарт часовник, таблет, лаптоп

Характеристики на продукта

9H Lab Сертифицирана устойчивост на надраскване
Устойчив на счупване, надраскване, рязане
Яснота на HD
Гладка повърхност
Почистете течното стъкло
Прилагане на разтвора с кръгови движения
Невидима защита на екрана
Той защитава до 3 мобилни телефона

Съдържание на пакета:

1x GlassX
1x SprayGard
6x плат от микрофибър (4 черни, 2 бели)
2x Алкохолни кърпички
1x Ръкавици

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка