Невидима защита за смартфон - Задайте 2 в 1 Nano GlassX + SprayGard

Код: 71-002
98,00 лв 44,00 лв Цена без ДДС: 36,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Невидима защита за смартфон - Задайте 2 в 1 Nano GlassX + SprayGard. Уникална защита за вашия смартфон, смарт часовник, таблет или преносим компютър.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Невидима защита за смартфон - Задайте 2 в 1 Nano GlassX + SprayGard. Уникална защита за вашия смартфон, смарт часовник, таблет или преносим компютър. Това е невероятно, но това невероятно покритие на екрана и дисплея не може да бъде отрязано, надраскано или счупено с чук, направено от високотехнологична нано технология . Той е издръжлив и красиво чист, дори блестящо полиран, така че на дисплея не остават нежелани петна или отпечатъци.

Протекторът Nano GlassX за чисто течно стъкло е единственият екран, от който се нуждаете. GlassX е единственото реално защитно течно стъкло на пазара. Нашето течно стъкло се състои от почти чист силициев диоксид; което е нормално съединение, намерено в стъкло, извлечено от кварцов пясък.

SprayGard е прозрачен течен разтвор, издръжлив и предпазва стъклените повърхности от зацапвания, драскотини, с едно просто приложение, нашето революционно решение осигурява превъзходна защита, която предпазва стъклените повърхности по-дълго време.

Невидима защита за Smartphone GlassX

Прочетете внимателно инструкциите преди да приложите. Защита за до 3 мобилни телефона.
ЗАБЕЛЕЖКА: Използване на закрито в среда без прах. Не смесвайте тъкани от микрофибър по време на употреба.

Първо, приложете GlassX

Поставете защитни ръкавици. Почистете повърхността с алкохолна кърпичка и избършете всички петна с бяла кърпа от микрофибър.

1. Внимателно капе 6-8 капки върху повърхността на екрана (разклатете ампулата преди употреба), избягвайте областта на слушалките, високоговорителите и бутоните. След това поставете ампулата в държача върху опаковката, за да предотвратите разливане.

2. Използвайте първата BLACK микрофибърна кърпа и разпределете разтвора равномерно по целия екран. Екранът става много лепкав, но вие продължавате с кръгови движения с черната кърпа на екрана, докато повърхността е чиста.

3. Когато повърхността е чиста, използвайте сешоар с топъл удар с 10 до 15 сантиметра от устройството и го изсушете с кръгови движения за 90 секунди. Изчакайте устройството да изстине напълно преди по-нататъшно манипулиране.

Повторете стъпки 1 до 3, за да приложите второ покритие на GlassX и използвайте втора BLACK микрофибърна кърпа за стъпка 2.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки оставащ разтвор може да се използва за прилагане на допълнителни слоеве.

След това нанесете Spraygard

1. Нанесете 4 до 7 спрея Spraygard към екрана на устройството или докато екранът е напълно покрит (разклатете ампулата преди употреба). Избягвайте пръскането на области от слушалки, високоговорители и бутони.

2. Изчакайте 1 минута, докато разтворът се изпари и след това внимателно полирайте с BLACK микрофибърна кърпа, докато повърхността е чиста.

3. Когато повърхността е чиста, използвайте сешоар, с настройка на висока температура, 10 до 15 см от повърхността с кръгови движения за 90 секунди. Изчакайте устройството да изстине напълно преди по-нататъшно манипулиране.

Повторете стъпки 1 до 3 за втория слой на Spraygard. Винаги използвайте нова чиста кърпа BLACK microfibre.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки оставащ разтвор може да се използва за прилагане на допълнителни слоеве.

Изчакайте 6 часа, преди покритието да се втвърди напълно, докато устройството може да се използва нормално. Избягвайте излагането на повърхността на водата по време на втвърдяването.

За по-добра производителност, инжектирайте отново Spraygard за 6 месеца (повторно нанесете, когато гладкостта на стъклото избледнее и почистването става по-трудно). Авариите се случват много често и оборудването може да се повреди по различни начини, като например падане. Затова ви препоръчваме да използвате защитен калъф, за да се уверите, че устройството е напълно защитено.

Съвместими устройства
съвместим с смартфон, смарт часовник, таблет, лаптоп

Характеристики на продукта

9H Lab Сертифицирана устойчивост на надраскване
Устойчив на счупване, надраскване, рязане
Яснота на HD
Гладка повърхност
Почистете течното стъкло
Прилагане на разтвора с кръгови движения
Невидима защита на екрана
Той защитава до 3 мобилни телефона

Съдържание на пакета:

1x GlassX
1x SprayGard
6x плат от микрофибър (4 черни, 2 бели)
2x Алкохолни кърпички
1x Ръкавици

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка