Автомобилно зарядно устройство 2x USB с GPS и гласово наблюдение - МНОГОФУНКЦИОНАЛНО

Код: 09-051
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Автомобилно зарядно устройство 2x USB с GPS и гласово наблюдение - МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ще осигури достатъчна информация в реално време за наблюдаваното превозно средство.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Автомобилно зарядно устройство 2x USB с GPS и гласово наблюдение - МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ще осигури достатъчна информация в реално време за наблюдаваното превозно средство. На пръв поглед тя прилича на класическо зарядно за кола, но крие GPS локатора. Компактният и стилен дизайн на устройството се съчетава идеално с интериора на вашия автомобил и затова не е нужно да се притеснявате, че той ще бъде разкрит. Зарядното устройство е съвместимо с всички превозни средства на пазара , тъй като е включено в запалката в колата.

С това зарядно за кола няма да имате проблем с локализирането на вашия автомобил, ако го заемате на приятел или дете, така че ще избегнете нежелани емоции и страх или притеснения, независимо дали екипажът е на колата. Устройството се доставя с свободно достъпно приложение "TrackSolid" (iOS, Android) за вашия мобилен телефон, с което можете да проследявате текущото местоположение на превозното средство, в което се намира зарядното за кола, а също така ще имате и преглед на сигналите ,

GPS локатор

Лесно инсталиране

Повечето устройства на пазара на GPS локатори имат много сложна инсталация. Не се притеснявайте, защото не се изисква настройка с този модел. Просто включете зарядното устройство в запалката в колата и можете да започнете да използвате всички негови функции.

зарядно за кола с GPS локатор usb autonabijacka

SOS спешно повикване

В случай на извънредна ситуация можете да натиснете съответния SOS бутон за 3 секунди, за да активирате алармата. След това устройството изпраща SMS към мобилния номер по подразбиране и също ще го набере, докато се получи повикването.

GPS локатор със SOS бутон

Мониторинг на гласа

След като изпратите командата "Монитор" на устройството чрез SMS, устройството ще отговори "OK" и след това ще набере SOS мобилен номер по подразбиране. След получаване на повикване, лицето на SOS номера ще може да чуе какво се случва около зарядното устройство на автомобила или вътрешността на автомобила. По време на слушане, устройството не произвежда никакви звукови или светлинни сигнали и затова е напълно ненаблюдавано.

зарядно за кола с слушане

Откриване на състояние на превозното средство

Устройството поддържа разпознаване на състоянието на автомобила, независимо дали е включено или изключено. Ако неупълномощено лице е стартирало автомобила без ваше знание, веднага ще получите известие на телефона си.

зарядно за кола с откриване на превозно средство

Аларма за изтощена батерия

Зарядното за кола има вградена литиева батерия 130 mAh и следователно може да работи дори след като бъде извадена от запалването. Когато батерията падне до 10%, устройството ще изпрати предупредителен SMS "Внимание! Батерията е ниска, моля, заредете я навреме!" към SOS мобилния номер по подразбиране. Ако батерията е по-малка от 1%, следващото текстово съобщение "Предупреждение! Батерията е твърде ниско, мощността ще се изключи автоматично".

gps локатор с откриване на състоянието на батерията

Аларма за превишена скорост

Ако превозното средство се движи с по-висока скорост от ограничението, устройството ще изпрати SMS към подразбиращия се мобилен номер.

gps локатор с откриване на скоростта на автомобила

Звукова аларма

Ако записаният звук около зарядното устройство на автомобила надвиши 70 dB, устройството автоматично ще ви уведоми, като се обадите на мобилния номер по подразбиране. Зарядното за кола с GPS локатор е идеалното решение за защита на вашия автомобил.

зарядно за кола с аудио откриване

Характеристика:

плюс USB зарядно за кола с GPS локатор
плюс Сигнал при звуци над 70 db
плюс Слушане на интериора на автомобила чрез телефонно обаждане
плюс Интегрирана батерия, която осигурява функционалност дори когато е извадена от запалката
плюс Бутон SOS

Спецификации:

Батерия: 3,7V / 130 mAh литий
Мрежова връзка: GSM / GPRS
Честота: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB изход: 5V
Работно напрежение: 9-15 V DC
Работна температура: -20 ~ 60 ° C в превозното средство
Максимална влажност: 5% - 95%
Размери: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Тегло: 81 g

Пакет за съдържание:

1x зарядно за кола с GPS
1x Ръководство за потребителя

незабавно известие

Защо да купуваме шпионска технология чрез нашия електронен магазин?

Ние тестваме всеки нов продукт в продължение на няколко седмици и след последна проверка се включва в продажбата
Нашата оферта не е най-голямата на пазара, но ние предлагаме само тествани от нас продукти - качествени и надеждни шпионски продукти
Ние не сме най-евтините, но нашите клиенти са доволни клиенти
Дългогодишен опит в продажбата на шпионски продукти (шпионски камери, шпионска техника) над 5 години опит
Експертни съвети при инсталиране и настройка на продукти (по телефон или електронна поща)
Ние предлагаме 24 месеца гаранция за всички продукти и безплатно връщане в рамките на 14 дни от доставката
Нашето сътрудничество не завършва с продажбата, ние предлагаме квалифицирано обслужване на клиентите
В случай на рекламация, ние се опитваме да съкратим времето за обработка до минимум (обикновено 7-14 дни). Ако стоките не функционират, решението осигурява обмен на ново парче

ЗАБЕЛЕЖКА: Съпоставянето на продукти (със значително по-ниски разходи) , които намирате, може да имат същия дизайн, но използват компоненти с ниско качество, като усилватели, батерии и т.н., което води до ниска цена (по-евтина) версия на продукта, така те имат значително влияние върху общото качество и експлоатационния живот. Въз основа на това препоръчваме на нашите клиенти да вземат предвид доходността на инвестициите и покупката според този факт.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка