GPS локатор за следене на превозни средства водоустойчив IP67 с магнит + капацитет на батерията 6000 mAh + гласов мониторинг

Код: 09-059
270.00 лв Цена без ДДС: 225.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

GPS локатор за следене на превозни средства водоустойчив IP67 с магнит + капацитет на батерията 6000 mAh + гласов мониторинг. GPS проследяване в реално време на хора и превозни средства.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

GPS локатор за следене на превозни средства водоустойчив IP67 с магнит + капацитет на батерията 6000 mAh + гласов мониторинг. GPS проследяване в реално време на хора и превозни средства. Онлайн GPS проследяващо устройство в автомобил (мобилен телефон) с 6000 mAh батерия, което осигурява работата на GPS устройството в режим на проследяване до 25 дни в режим на готовност, в зависимост от интервала на позициониране или 100 часа (при актуализиране) на всеки 10 секунди). Той е оборудван със супер бързо магнитно зареждане, където е достатъчно да се зарежда за около 3 часа и след това GPS тракерът може да се използва за 5-10 дни. Възможността за гласово наблюдение след извикване на устройството за слушане на случващото се около GPS локатора.
GPS + LBS + WiFi позициониране, до трикратно прецизиране в реално време. След като онлайн тракера има добър търсач на GPS сигнал, той ще намери местоположението чрез GPS. Ако няма GPS сигнал, ще намери местоположение чрез LBS. Тройното позициониране позволява точно и бързо маркиране на местоположението. Скритият GPS тракер е оборудван с ултра-силен магнит и е много лесен и гъвкав за инсталиране, за GPS мониторинг на превозните средства. Детектор срещу демонтаж с датчик против кражба.

gps lbs wifi tracker location

Благодарение на силното магнитно тяло, можете да прикачите 3G GPS локатора от марката PROFIO ELECTRONICS до различни места на проследения обект. Изключително висока защита IP67 (тя може да бъде потопена в 1 м вода и е напълно прахоустойчива) позволява функционалността на устройството дори в екстремни условия на открито . Устройството за проследяване на GPS използва своето приложение за проследяване и наблюдение на наети превозни средства, лизинг на автомобили, превоз на ценни стоки, наемане на тежки машини и наблюдение на специфични и специални стоки. GPS тракерът също ще ви предупреди за неразрешена намеса в инсталацията или премахването на устройството . В нашия електронен магазин можете да закупите висококачествени GPS локатори. Ти просто трябва SIM карта (данни / телефон) и GPS проследяване може да бъде активен веднага.

GPS тракер с висок капацитет на батерията до 6000 mAh и IP 67 защита

GPS локатор за следене на превозни средства

Можете да се свържете с GPS тракер чрез приложение в мобилния си телефон, таблет или компютър

Картата показва текущото й местоположение с време, скорост и GPS координати.

gps система за проследяване - приложение за локатор

Активен мониторинг на гласа (подслушване)

Възможност за повикване от избрани SOS номера до GPS устройство за проследяване, за да чуете звуци (чат) около устройството, където се намира. По време на този процес на контрол на звука, устройството няма да излъчва никакъв звук, така че е безшумно наблюдение.

подслушване и локализация на прихващания

Силен магнитен монтаж

Скритият GPS тракер има способността да се свързва с мощен индустриален магнит и следователно е възможно да се монтира проследяващото устройство с прост начин на всяка метална повърхност - шаси на превозното средство, врати, под седалката, на контейнер и т.н.

gps локатор с магнит

GPS магнит за проследяване

Водоустойчива и прахозащитна IP67 защита

GPS локаторът е с изключително високо ниво на защита IP67 (може да бъде потопен в 1 м вода и е напълно прахоустойчив) позволява функционалността на устройството дори в екстремни външни среди.

водоустойчив ip67 тракер локатор

Вградена акумулаторна батерия

Вградена акумулаторна и сменяема батерия 6000 mAh 3,7V, която продължава до 25 дни в режим на готовност, в зависимост от интервала на позициониране или 100 часа (при актуализиране на местоположението на всеки 10 секунди)

gps локатор батерия дълго издръжливост

Аларма за вибрации

Алармата ще се задейства, ако GPS локаторът установи вибрации или неочаквано преместване, удара в колата или повреда на автомобила с боя. Устройството изпраща предупредително съобщение.

алармен GPS локатор

GPS локатор - аларма за неразрешено отстраняване

Ако GPS локаторът открие неупълномощено отстраняване чрез бутона за предотвратяване на намеса, алармата ще бъде изпратена под формата на предупредително съобщение, а GPS проследяващият режим ще се активира автоматично за 20 минути. След 20 минути устройството се връща в режим на готовност.

аларма

Изключително бързо магнитно зареждане

Изключително бързо и удобно магнитно презареждане на GPS локатора. Можете напълно да заредите батерията за около 3 часа и след това GPS тракерът може да се използва за 5-10 дни.

ултра бързо презареждане на GPS трекер

Звукова аларма

Ако нивото на звука надвишава 60 децибела (счупване на стъкло) , gps локаторът автоматично изпраща аларма към предварително зададения SOS номер.

звук аларма gps локатор

GPS устройството осигурява на потребителя също проследяване под формата на SMS съобщение директно на вашия мобилен телефон , където ще се покаже линк към Google maps и след като кликнете върху него, ще се покаже и текущото местоположение на проследяваното превозно средство. Друга форма е чрез мобилно приложение, наречено " Track Solid " (iOS, Android), чрез което можете да намерите местоположението на проследяваното превозно средство и различните необходими данни. Най-новата форма е проследяване на GPS устройството чрез уеб интерфейс " www.tracksolid.com ", който можете да използвате чрез компютър, таблет или лаптоп за удобен мониторинг.
приложение за проследяване на gps

GPS местоположение GPS + LBS + WiFi позициониране - позициониране в реално време
6000 mAh батерия 6000 mAh акумулаторна батерия - литиева батерия с голям капацитет осигурява достатъчно дълго време на устройството
силен магнит Силен магнит - мощно магнитно покритие позволява гъвкава инсталация на превозно средство или друг тип собственост
аларма за откриване на звук
Аларма за откриване на звук - ако нивото на звука надвишава 60 децибела, ще се задейства аларма
капак за монтаж на аларма
Аларма за отстраняване на капака   - алармата се активира, когато SIM картата бъде сменена или когато устройството бъде премахнато.
ip67 водоустойчив IP67 водоустойчив - водоустойчив GPS устройство осигурява стабилна работа дори и в тежки външни условия


Спецификации:

Комуникационна честота: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
Чувствителност: Клас II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Клас 12, TCP / IP
Чувствителност при приемане: Клас II RBER2% (-102dBm)
Памет: 32 + 32Mb
Фазова грешка: RMSPE <5, PPE <20
Макс. изход: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Макс. честотна грешка: ± 0,1 ppm
GPS чип: Високо чувствителен чип MTK
Честота: GPS L1, 1575.42MHz C / A код
GPS канал: 32
Точност на местоположението: <10 метра
Чувствителност при проследяване: -165dBm
Чувствителност: -148dBm
LED индикатор: устройство ON (червено), GPS (син), GSM (зелен)
Време на готовност: 25 дни
GPS антена: GPS керамична антена
Работна температура: -20 ℃ ~ 70 ℃
Батерия: 6000 mAh / 3,7V литиево-полимерна батерия
Размери: 58 mm (ширина) x 85 mm (височина) x 29 mm (дебелина)
Тегло: 161g (без магнитно покритие) 230g с магнитно покритие

Съдържание на пакета:

1x GPS тракер Profio GPS L-1
1x USB адаптер
1x USB кабел
1x Комплект винтове
1x Заден капак с магнит
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%