GPS проследяващо устройство - Миниатюрен gps локатор с активно слушане - Qbit

Код: 09-048
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

GPS проследяващо устройство - Миниатюрен gps локатор с активно слушане - Qbit. Той е идеален за проследяване на местоположението на вашите деца, възрастни хора или собственост.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

GPS проследяващо устройство - Миниатюрен gps локатор с активно слушане - Qbit. Той е идеален за проследяване на местоположението на вашите деца, възрастни хора или собственост. Уникално устройство, което ще ви даде изцяло ново ниво на съзнание и комфорт. Той се отличава с компактен, лек дизайн за отлична мобилност и надеждност. Устройството за проследяване е оборудвано с GPS и ви позволява да преглеждате местоположението в реално време от вашия компютър, таблет или смартфон. В същото време е в състояние да издържи на екстремни условия и е водонепроницаем (отговаря на IPX5). Интегрираният живот на батерията трае до 3 дни. Благодарение на малкия дизайн на устройството, той може лесно да се скрие върху наблюдаваното лице или собственост. Проследяването работи по прост начин , просто изпратете текстово съобщение и ще получите отговор с връзка към Google картите, където се намира проследявания обект.

устройство за проследяване на gpsgps локализатор qbit

Форми на GPS проследяване

Qbit GPS локаторът осигурява проследяване с SMS директно на вашия мобилен телефон , където ще бъде връзката към Google картите и след като кликнете върху тази връзка, ще се покаже текущото местоположение на проследявания автомобил. Друга форма е чрез мобилно приложение, поддържащо iOS и Android, което ви помага да намерите местоположението на превозното средство, което проследявате, и различните необходими данни. Най-новата форма е GPS проследяване чрез интернет браузър.

GPS устройство Qbit търсачкаQbit трекер със смартфон


Вибрация и звукова аларма

GPS устройството Qbit, в случай на улавяне на вибрации или силен звук над 70 децибела, изпраща SMS съобщение до стандартните SOS телефонни номера. Полезна функция за възрастните в ситуации, когато се чувстват болни или припаднали, а членовете на техните семейства ще бъдат информирани за потенциалната опасност.

Qbit вибрация аларма

Гласово проследяване

Полезна функция е активното слушане около Qbit устройството дистанционно през мобилен телефон или е възможна двупосочна телефонна комуникация. Могат обаче да се използват само предварително зададени мобилни номера, така че няма риск от прихващане от непознати хора.

Прослушване на Qbit глас

Спецификации:

Модел: GPS устройство - Qbit
GPS: GSM и WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
GPRS: Клас 12
Точност на локализация: по-малко от 10M
Водоустойчивост: IPX5
Размери: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (W) x 15,7 mm (H)
Тегло: 31g

Съдържание на пакета:

1x GPS устройство за проследяване - Qbit
1x USB кабел за зареждане
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка