GPS проследяващо устройство за автомобил - водоустойчив с магнит + изключително голяма батерия 10000 mAh + гласов мониторинг

Код: 09-062
298,00 лв Цена без ДДС: 248,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

GPS проследяващо устройство за кола - водоустойчиво с магнит + екстра батерия 10000 mAh + гласов мониторинг трае до 2 години в режим на готовност.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

GPS проследяващо устройство за кола - водоустойчиво с магнит + екстра батерия 10000 mAh + гласов мониторинг трае до 2 години в режим на готовност. GPS тракер в реално време на хора и превозни средства. Онлайн GPS тракер за превозни средства (мобилен) с до 10000 mAh батерия с индикатор за състоянието на батерията, който осигурява работата на GPS устройството в режим на проследяване за 30 дни (приблизително 2 часа ежедневно проследяване) и до 2 години в зависимост от онлайн интервал на проследяване. Възможността ACTIVE WIRETAPPING да се обади на устройството, за да чуе какво се случва около GPS локатора

GPS модулът е оборудван с ултра-силен магнит (както и с 3М самозалепваща се подложка) и е много лесен и гъвкав за инсталиране, за GPS мониторинг на превозните средства. Детектор срещу демонтаж с датчик против кражба.

Благодарение на силното магнитно тяло, можете да прикрепите 3G GPS скритата локаторна система от марката PROFIO ELECTRONICS към различни места на проследения обект. IPX5 водоустойчивата външна защита (защита от прах и прах) позволява функционалността на устройството дори в екстремни външни условия . Устройството за проследяване на GPS използва своето приложение за проследяване и наблюдение на наети превозни средства, лизинг на автомобили, превоз на ценни стоки, наемане на тежки машини и наблюдение на специфични и специални стоки. GPS тракерът също ще ви предупреди за неразрешена намеса в инсталацията или премахването на устройството . В нашия електронен магазин можете да закупите висококачествени GPS локатори. Ти просто трябва SIM карта (данни / телефон) и GPS проследяване може да бъде активен веднага.

автомобилен GPS тракер


GPS устройството осигурява на потребителя също проследяване под формата на SMS съобщение директно на вашия мобилен телефон , където ще се покаже линк към Google maps и след като кликнете върху него, ще се покаже и текущото местоположение на проследяваното превозно средство. Друга форма е чрез мобилно приложение, наречено " Track Solid " (iOS, Android), чрез което можете да намерите местоположението на проследяваното превозно средство и различните необходими данни. Най-новата форма е проследяване на GPS устройството чрез уеб интерфейс " www.tracksolid.com ".

локализация на GPS позицията в реално време ап

Функция GEO FENCE

Позволява ви да изпратите известие по имейл, когато автомобилът напусне маркираната зона (в случай, че водачът на автомобила случайно напусне планирания маршрут)

гео-ограда GPS проследяване

Този 3G GPS тракер може да се използва и поставя на мотоциклет, багажник, автобус, чанта, кола, контейнер и т.н.

3G gps онлайн тракер употреба

3G високоскоростен пренос на данни

GPS локаторът поддържа 2G GSM и 3G WCDMA трансфер на данни. Високоскоростната 3G предаване на данни може да достигне до 7,2 M / s, почти 43 пъти по-бързо от 2G мрежата.

високоскоростен трансфер на данни 3g WCDMA тракер

GPS и LBS с двойно позициониране

Този тракер поддържа GPS и LBS локализация. GPS е определянето на външната позиция с точност по-малка от 10 метра. LBS се позиционира (на места, където няма сигнал gps) с точност по-малка от 500 метра.

GPS и LBS позициониращ тракер

Силен магнитен монтаж

GPS локаторът има вграден мощен индустриален магнит и следователно е възможно да се монтира проследяващото устройство с прост начин на всяка метална повърхност - шаси на превозното средство, врати, под седалката, на контейнер и т.н. Но този тракер включва и 3М самозалепващ се държач за монтаж на неметални части.

мощен магнит за монтиране на GPS трекер

Дълъг режим на готовност - 60 дни

Той има вградена акумулаторна и сменяема батерия с капацитет 10,7 mAh, 3,7 V, която осигурява ултра-дълъг режим на готовност и интелигентна функция за пестене на енергия. В режим на проследяване в продължение на 30 дни (около 2 часа дневен дневен мониторинг) и до 2 години в зависимост от интервала за онлайн проследяване.

супер 10000 mAh Li-полимер батерия gps тракер

Мониторинг на гласа

Възможно е да се използва предварително зададения SOS номер за изпращане на SMS команда към тракера за гласов мониторинг - подслушване. GPS тракерът ще ви се обади за секунди. Вземете повикването и наблюдавайте гласа или разговора около тракера.

проследяване на гласовия мониторинг

GPS локатор - аларма за неразрешено отстраняване

Ако GPS локаторът открие неупълномощено отстраняване чрез бутона за предотвратяване на намеса, алармата ще бъде изпратена под формата на предупредително съобщение, а GPS проследяващият режим ще се активира автоматично за 20 минути. След 20 минути устройството се връща в режим на готовност.

тревожно предупреждение за слизане от тракера

Водоустойчива и прахозащитна IPX5 защита

GPS локаторът е проследяващо устройство със защита срещу прах и разпръскване на вода, за да бъде функционален за наблюдение на обекта в тежки климатични условия.

IPX5 ниво на защита водоустойчив и прахоустойчив тракер

Сигналът за премахване на капака

Бутонът за откриване на капака ще се появи като предупреждение и ще бъде изпратен, когато капакът на устройството бъде отстранен. В режим на готовност се записва предупредително съобщение и режимът на проследяване се активира за 20 минути, ако капакът на устройството е открит като отстранен.

откриване на отстраняването на капака на тракера

Аларма за вибрации

Например, ако има някаква аномалия в колата си, например, когато някой удари колата, счупи стъклото или надраска автомобилната боя, gps локаторът изпраща аларма, за да намери нарушителя навреме.

вибрация аларма gps тракер

Аларма за GPS слепи зони

Когато онлайн тракера влезе в GPS-зоната, той променя "позиционирането" на "не-позициониране" за повече от 60 секунди и изпраща "Внимание! GPS сигнал е слаб, не може да търси регион" на вашия телефон или друга софтуерна платформа ,

GPS следа за следене на зоната

Допълнение към GPS данните за слепи зони

Ако локаторът влезе в слепата GPS зона, тя може да съхрани 1000 данни за сателитно местоположение. Когато GPS сигналът отново е включен, всички данни за позициониране в GPS слепите зони се допълват.

GPS устройство за следене на зони

GPS местоположение WCDMA / GSM - 3G мрежа за отлично покритие и локализация
капацитет на батерията 10000 mAh батерия - литиева батерия с голям капацитет осигурява достатъчно дълго захранване на GPS устройството
наблюдение на глас Мониторинг на гласа - опцията за активиране на гласовия мониторинг чрез текстово съобщение
ултра силен магнит Силен магнит - мощно магнитно покритие позволява гъвкава инсталация на превозно средство или друг тип собственост
аларма за проникване Сигнал за проникване - веднага след като бъде открит неоторизиран достъп до устройството, ще бъдете уведомени незабавно
аларма за отстраняване на капака
Аларма за отстраняване на капака   - алармата се активира, когато SIM картата бъде сменена, или когато устройството е премахнато, или е включено / изключено
ipx5 водоустойчивост IPX5 Водоустойчиво - водоустойчиво GPS устройство осигурява стабилна работа дори в тежки външни условия
интелигентно захранване
Интелигентно управление на захранването - за по-добра икономия на енергия може да се изключи 3G комуникационният модул

Спецификации:

Комуникационна система: WCDMA / GSM
Комуникационна честота: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Чувствителност: Клас II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Клас 1,2, TCP / IP
Чувствителност при приемане: Клас II RBER2% (-102dBm)
Памет: 32 + 32Mb
Фазова грешка: RMSPE <5, PPE <20
Макс. изход: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm, WCDMA: 24dBm
Макс. честотна грешка: ± 0,1 ppm
GPS чип: високочувствителен GPS чип
Честота: GPS L1, 1575.42MHz
GPS канал: 66
Точност на местоположението: <10 метра
Чувствителност при проследяване: -162dBm
Чувствителност: -149dBm
Бутон: за ON / OFF
LED индикатор: 1 червен за GPS, 4 син за батерия
Режим на готовност: 2 години (GSM изключен), 50 дни (GPRS свързан, GPS изключен), 120 часа (GPS е включен)
GPS антена: GPS керамична антена
Работна температура: -20 ° ℃ 70 ℃
USB порт: микро 5 пинов
Батерия: 10000mAh / 3,7V литиево-полимерна батерия
Размери: 108 мм (ширина) х 61 мм (височина) х 30 мм (дебелина)
Тегло: 286g

Съдържание на пакета:

1x GPS локатор Profio GPS L-6
1x USB адаптер
1x USB кабел
1x Заден капак със самозалепваща подложка
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (7)

98%