GPS устройство за проследяване - контейнер тракер с батерия 3800mAh + IP66

Код: 09-060
378.00 лв Цена без ДДС: 315.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Контейнерният GPS тракер за проследяване на пратката е проследяващо устройство със защитни елементи за товарен, корабен и автомобилен транспорт.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Контейнерният GPS тракер за проследяване на пратката е проследяващо устройство със защитни елементи за товарен, корабен и автомобилен транспорт. GPS локаторът е полезно решение за сигурност, което осигурява проследяване в реално време на транспортираните стоки с подробна информация. Устройството за проследяване на 3G може да бъде монтирано в контейнера с помощта на вградения магнит . С технологията WCDMA, това е дълготрайно GPS устройство за проследяване, което е в състояние да предостави точна информация за текущото местоположение на транспортираните стоки или контейнер с безпроблемен и ефективен начин.

GPS локатор IP66 водоустойчив с магнит + капацитет на батерията 3800 mAh. GPS проследяване на контейнери в реално време. Онлайн GPS тракер (приложение в мобилен) ще осигури работата на GPS устройството в режим на готовност в продължение на почти 60 дни. GPS + LBS двойно точно позициониране в реално време. След като онлайн тракера има добър GPS сигнал, той ще го намери чрез GPS. Ако няма GPS сигнал, той ще го намери чрез LBS.

Модулът за GPS е оборудван с ултра-силен магнит и е много прост и гъвкав, за да инсталирате за мониторинг GPS контейнер. Благодарение на силното магнитно тяло, можете да прикачите 3G GPS локатора от марката PROFIO ELECTRONICS до различни места на проследения обект. Високото ниво на защита IP66 позволява функционалността на устройството дори в екстремни външни среди . Устройството за проследяване на GPS намира приложение за транспортиране на корабни и железопътни контейнери. GPS тракерът също ще ви предупреди за неразрешена намеса в инсталацията или премахването на устройството . В нашия електронен магазин можете да закупите висококачествени GPS локатори. Ти просто трябва SIM карта (данни / телефон) и GPS проследяване може да бъде активен веднага.

GPS тракер с капацитет на батерията до 3800 mAh + ултра силен магнит + IP 66 защита

gps контейнер локатор онлайн


GPS тракерът за контейнери е проектиран специално за използване при транспортиране на контейнери.

GPS проследяващ корабен контейнер

На разположение е безплатно приложение за мобилни телефони (iOS, Android), наречено " Track Solid " или уеб интерфейс " www.tracksolid.com ", където можете да наблюдавате текущото местоположение на GPS локатора в реално време. Чудесно решение за контейнерни превозвачи, за да следят своите пратки и да предоставят актуална информация на своите клиенти.

Можете да гледате движението на тракера през приложението на мобилния си телефон, таблет или компютър.

Картата показва текущото й местоположение с време, скорост и GPS координати.

приложение за проследяване на gps

GPS и LBS с двойно позициониране

Този тракер поддържа GPS и LBS локализация. GPS е определянето на външната позиция с точност по-малка от 10 метра. LBS се позиционира (на места, където няма сигнал gps) с точност по-малка от 500 метра.

GPS и LBS позициониращ тракер

Откриване / затваряне на контейнера

Благодарение на сензора на локатора получавате незабавно предупреждение, когато вратата на контейнера ви се отвори неочаквано, за да предотвратите открадването на стоката от контейнера. Предупреждение и позиция в реално време ще бъдат изпратени, когато вратата на контейнера бъде отворена или затворена.

предупреждение за отваряне / затваряне на контейнера

Предупреждение за отстраняване на тракера от контейнера

Сигнал за подправяне. Ще получите известие за всяко преместване на проследяващото устройство от първоначалното му местоположение. При инсталацията се активира предупреждението с натискане на бутона за предотвратяване на намеса, така че функцията за предотвратяване на намеса ще ви уведоми, когато GPS локаторът бъде премахнат.

проследяване на движение - gps локатор на контейнер

Магнитна стойка

Ултра-силният магнитен държач позволява гъвкав монтаж върху металната повърхност на камиони или контейнери.

gps локатор със силен магнит

Стандартът IP66 осигурява устойчивост на вода и прах

Това осигурява стабилна работа на устройството за проследяване във всякакви условия. GPS локаторът има отлична водоустойчивост, за да гарантира стабилна работа в тежки условия. Това не е само ефективно предотвратяване на проникването на прах, но не е нужно да се притеснявате, че локаторът ще бъде изваден от контейнера или камиона чрез пръскане на вода.

Ниво на защита IP66 водоустойчиво и прахоустойчиво

Глобален роуминг

Непроблемното покритие на глобалната мрежа осигурява постоянен контакт с проследяващото устройство. Нашият GPS локатор поддържа 2G GSM 850/900/1800 / 1900MHz и 3G WCDMA: трансфер на данни BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8.

GPS трекер за транспортиране на товари

Дълъг режим на готовност - 60 дни

В тракера има вграден Li-Polymer 3,7V 3800mAh акумулаторна и подвижна батерия, която осигурява свръх-дълго време в режим на готовност и интелигентна функционалност за пестене на енергия. След пълно зареждане може да работи почти 30 дни (запис на GPS данни на всеки 6 часа в статичен режим).

дълго време в режим на готовност GPS трекер

3 режима на работа

GPS тракерът автоматично идентифицира текущото състояние на контейнерната среда и променя режима между статичен режим (качване на GPS данни на всеки 3 часа), режим земя (качване на GPS данни на всеки 10 минути) и режим кораб (качване на GPS данни на всеки 3 часа).

3 режима на работа gps tracker

контейнер GPS трекер

Спецификации:

Комуникационна система: M770B GSM и WCDMA комуникационен модул
Комуникационна честота: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8
Чувствителност: <-104dBm
GPRS: Клас 1,2, TCP / IP
Чувствителност при приемане: Клас II RBER2% (-102dBm)
Памет: 32 + 32Mb
Фазова грешка: RMSPE <5, PPE <20
Макс. изход: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Макс. честотна грешка: ± 0,1 ppm
GPS чип: MTK е много чувствителен
Честота: GPS L1, 1575.42MHz
GPS канал: 66
Точност на местоположението: <10 метра
Чувствителност при проследяване: -165dBm
Чувствителност: -148dBm
GPS антена: GPS керамична антена
Работна температура: -20 ° ℃ 70 ℃
Стандарт: IP65
Батерия: 3 800mAh
Режим на готовност: до 60 дни
Размери: 200mm (ширина) x 104mm (височина) x 43mm (дебелина)
Тегло: 370g

Съдържание на пакета:

1x GPS локатор Profio GPS L-10
1x батерия батерия 3800 mAh
1 комплект винтове
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка