Вътрешна Full HD IP камера за сигурност iCare FHD - 8 IR светодиода с дистанционно управление и разпознаване на лица

Код: 52-004
578.00 лв 458.00 лв Цена без ДДС: 381.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Вътрешна Full HD IP камера за сигурност iCare FHD - 8 IR светодиода с дистанционно управление и разпознаване на лица.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Вътрешна Full HD IP камера за сигурност iCare FHD - 8 IR светодиода с дистанционно управление и разпознаване на лица. Той има вграден двупосочен аудио и видео стрийминг в HD качество, което позволява да го използвате като домашна охранителна камера, бебефон или интерактивна PET камера за вашите домашни любимци. Разпознаването на лица позволява на камерата да разпознае човешко лице. Когато се открие движението, камерата стартира алармата и изпраща известие със снимка. Впоследствие, камерата се опитва да открие лицето и когато го управлява, ще изпрати образа на лицето на човека. Устройството разпознава само човешкото лице. Той не отговаря на животни или други неживи предмети.

Детектирането на движение също се поддържа с функцията за проследяване на лице или лица в ъгъла на гледане на камерата. Сервомоторът позволява на камерата да върти и проследява движението на детектираното лице. Устройството е снабдено и с дистанционно управление, което се използва за стартиране на алармата за аварийно видео. След натискане на бутона докладът ще дойде до мобилния ви телефон, че алармата за аварийно видео се активира (ако този човек е в зрителния обхват на обектива и ако е в базата данни, така че устройството разпознава лицето и ще ви изпраща информация кой е). След това можете да стартирате поток на живо и да комуникирате с човек чрез двупосочен звук, за да разберете какво се е случило. Тази функция е полезна, когато се грижите за възрастни или болни.

Домашна IP камера с Full HD FHD и ъгъл 360

Камерата разполага с инфрачервен светодиод за инфрачервено виждане 8IR, PIR сензор за движение и два звукови сензора. С потока на живо можете да използвате дори 4x цифрово увеличение. Това е самоинсталираща се система за сигурност, която е предназначена за вътрешна употреба. Камерата е подходяща предимно за домакинства, за наблюдение на къща, апартамент, деца и домашни любимци, но може да се използва и в офиса или на друго място, където искате да имате преглед на случващото се. Инсталацията е много проста. След изтеглянето на приложението Amaryllo с поддръжка на операционна система Android и iOS от Google Play ще ви преведе през инсталацията на IP камерата.

Приложението съдържа различни настройки на сензора, което ви позволява да настроите IP камерата според вашите нужди. С приложението устройството е свързано с WiFi рутер и е активирана системата за сигурност. Камерата помни до 4 различни WiFi мрежи , така че не е проблем с прехвърлянето и промяната на мястото на използване. Има възможност за свързване на други камери от Amaryllo към приложение. Ще имате няколко стаи и ще можете да превключвате между камерите.

охранителна камера с дистанционно управление и пълен HD IR

Пълните комуникации се предоставят чрез невъзстановимо 256-битово криптиране. Следователно качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио са на най -високо ниво. Чрез приложението можете да гледате на живо предаването на камерата в HD резолюция 1920x1080. При изкривяване на аудио сензор или датчик за движение, камерата задейства пронизителна аларма, включва яркото LED осветление и ще получавате известие за съобщения и картини чрез приложението към вашия мобилен телефон. Можете да започнете предаване на живо, за да видите какво се случва. След настройката можете да запишете видеоклиповете или снимките във вградената 32 GB карта с памет. Двупосочният звук ви позволява да комуникирате дистанционно. Камерата има вграден двигател, който му позволява да се движи до 360 °, което ви позволява да наблюдавате цялата стая, в която е инсталирана камерата. Незадължителната функция, която подобрява качеството на изображението, е компенсация на подсветката.

домашна IP камера FHD алармена камера

Домашна IP камера за сигурност се захранва непрекъснато чрез микро USB и AC / DC адаптер. Консумацията на енергия е минимална само за 2А / 5V, така че ако е необходимо, можете да я захранвате през POWERBANK на места, където нямате достъп до електрическата мрежа. Компанията Амарило предлага възможност за настройка на външна памет на своите сървъри . Той предлага безплатно 3-дневно съхранение на алармените видеоклипове. Всяка аларма се записва в 10-секундна дължина и се записва на външна памет. Това е достатъчно, за да разберем какво се е случило и да имаме видео доказателства. Amaryllo предлага и опцията за активиране на 30-дневната или 365-дневна услуга, която осигурява външно пространство за съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. Комплектът включва допълнителни функции. Пакетът може да бъде тестван в 30-дневна пробна версия. Активирането на услугата се извършва в четири прости стъпки, като се използват приложените инструкции и QR код. Тази услуга се предоставя от Amaryllo. Google предлага безплатно пространство за съхранение 15 GB и можете да го свържете чрез приложението и профила си в Google.

Бермудски черти на

Характеристика:

плюс Безжична IP камера за сигурност с инфрачервена нощна визия
плюс Разпознаване и проследяване на откритото лице
плюс PIR сензор и 2x аудио с двупосочно аудио предаване
плюс Използване на microSD карти до 32GB
плюс Дистанционно управление за стартиране на аварийната аларма
плюс Изпраща известия за прекъсване на мобилния ви телефон

Спецификации:

Сензор за изображения 1 / 2,7 "CMOS
Разделителна способност: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на камерата чрез завъртане на камерата: 360 °
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: microSD карти до 32GB
Сигурност на видеото: 256-битово криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон: Да
Разпознаване на лица: да (проследяване на базата данни на лицата, които са открити)
Датчик за движение: PIR сензор за движение
Звуков сензор: 2x звуков сензор
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпраща известия до устройството, съобщението и снимките: Да
IR нощно виждане: 8x IR LED
Захранване: 2А / 5V захранване с USB връзка
Вторично захранване: връзка чрез POWERBANK
Операционна система: iOS 7 и по-нови, Android 4.1 и по-нови
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Размери: 80x80x80 мм
Работна температура: 0-35 ° C
Тегло: 222 грама


Съдържание:

1x домашна IP камера за сигурност
1x Micro USB кабел
1x AC / DC адаптер
1x дистанционно управление
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка