Преносимо зарядно устройство с капацитет до 10000mAh

Код: 11-227
118.00 лв 64.00 лв Цена без ДДС: 53.33 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Преносимо зарядно устройство с капацитет до 10000mAh благодарение на минималния си размер и тегло ще се побере почти навсякъде.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Преносимо зарядно устройство с капацитет до 10000mAh благодарение на минималния си размер и тегло ще се побере почти навсякъде, което го прави идеален за прехвърляне и управление. Батерията е предназначена да зарежда вашия iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и др. Мощно зарядно и външна батерия с модерен и елегантен дизайн. Той може също да зарежда вашите камери и фотоапарати, което е подходящо за почивка или пътувания до природата, където нямате достъп до електрически контакт. Благодарение на капацитета на батерията от 10000mAh, той ще зарежда батерията на класическия смартфон повече от 5 пъти.

Power Bank включва нов тип Li-полимерна батерия, която гарантира ниско тегло, висок капацитет, минимално саморазреждане и отлична производителност. Батерията има два USB изхода, които ви позволяват да зареждате едновременно две устройства. Изходната производителност на USB портовете е 1A и 2.1A. Пълното време за зареждане на Powerbank е 7-8 часа. Нивото на зареждане на батерията се обозначава с четири светодиода, така че никога не се случва, че си POWERBANK ще се разреди и няма да знаете за това.

Li-pol с капацитет 10000mAh POWERBANK

Външната батерия е снабдена с интелигентни чипове, за да се гарантира нейната защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане. Използването е много просто. Просто свържете устройството си чрез USB кабел към външната батерия и го включете. След зареждане, изключете USB кабела на устройството и външната батерия след няколко секунди автоматично ще се изключи. Устройството включва LED диод, който може да се използва като фенерче, когато не се зарежда устройство. Когато напълно заредена батерия, този светодиод може да свети няколко седмици постоянно. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинги, екскурзии, пътувания в чужбина или като източник на аварийно захранване за натоварени дни, когато обикновените батерии в устройството ви просто не могат да отговарят на вашите изисквания. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с жакове USB mini / micro USB. Устройството се зарежда лесно чрез USB кабела, или чрез компютъра, или от електрическия контакт.

Характеристика:

плюс Защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане
плюс Два USB изхода с производителност 1A и 2.1A
плюс Светодиоден индикатор за разреждане на външна батерия
плюс Той зарежда батерията 5 пъти повече от сегашния мобилен телефон
плюс Капацитет на батерията до 10000mAh
плюс LED диод за аварийно осветление


Спецификации:

Тип батерия: Li-ion
Изход: 5V / 1A, 5V / 2.1A
Вход: 5V / 1A
Капацитет: 10000mAh
Пълното време за зареждане: 7-8 часа
Живот мин. 500 цикъла на зареждане
Работна температура: -20 ° C до + 50 ° C
Защита от пренапрежение: да
Защита от прегряване: да
Защита от презареждане: да
Защита от общо разреждане: да
Размери: 120 * 41,5 * 25 мм
Тегло: 170 g

Съдържание:

1x външна батерия 10000mAh
1x USB кабел

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка