Защита WiFi FULL HD камера с нощен IR LED + 360 ° ъгъл на завъртане и интелигентно проследяване

Код: 52-008
298.00 лв 258.00 лв Цена без ДДС: 215.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Защита WiFi FULL HD камера с нощен IR LED + 360 ° ъгъл на завъртане и интелигентно автоматично проследяване ще осигури домашно наблюдение в отсъствие.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Сигурност WiFi FULL HD камера с нощно IR LED + 360 ° ъгъл на въртене и Intelligent Auto проследяване ще осигури дом за наблюдение на вашия фотоапарат absence.The разполага с IR нощно виждане в рамките на десет метра, PIR сензор за движение и два звукови сензори. Той има вграден двупосочен аудио и видео предаване в HD качество, което му позволява да се използва като бебе монитор или интерактивна камера за домашни любимци. Можете също да използвате 4x цифрово увеличение за предаване на живо . Това е система за сигурност, която е предназначена за вътрешна употреба. IP камерата е особено подходяща за домакинствата за наблюдение на дома, апартамента, децата и домашните любимци , но може да се използва и в офиса и на всяко друго място, където искате да имате преглед на случващото се.

Камерата ще следи вашето движение и автоматично ще се включи към вашата позиция

wifi камера за сигурност

Инсталирането на камерата е много лесно. След като сте изтеглили приложението CamEye с поддръжка за Android и IOS, можете да свържете камерата с мрежата си с помощта на класически мрежов кабел или WiFi безжична технология, след което можете да използвате опциите на камерата чрез приложението за смартфон. Приложението включва различни настройки на сензора, за да ви помогне да настроите вашата IP камера, ако е необходимо. Пълната комуникация се осигурява чрез непропусклива система с 256-битово криптиране.

Следователно качеството, сигурността и скоростта на видео и аудио предаване са на най-високо ниво. Чрез приложението можете да гледате стрийминг на живо с камери в пълна HD резолюция от 1920x1080. В случай на прекъсване на звука или датчика за движение, фотоапаратът ще задейства звук от алармата и ще получавате текстови и графични известия чрез приложението към мобилния си телефон. Можете да стартирате предаването на живо, за да видите какво се случва. След настройката видеото или снимките могат да се съхраняват на карта с памет до 128 GB. Двупосочният комуникационен аудио ви позволява да комуникирате дистанционно. Камерата има вграден двигател, който позволява движение 360 °, което ви позволява да гледате цялата стая, в която е инсталирана камерата.

Домашната IP камера за сигурност се захранва постоянно от микро USB и AC / DC адаптер. Консумацията на енергия е минимум само 2A / 5V, което позволява захранване чрез powerbank, на места, където нямате достъп до мрежата. Използвайки скобата, можете да я монтирате на различни повърхности или да ги поставите свободно върху мебелите.

Характеристика:

PLUS Интелигентна WiFi охранителна камера с IR нощно виждане
плюс Откриване на движение и проследяване на открито лице
плюс Сензор за движение и звук с двупосочно аудио предаване
плюс Използва microSD карти до 128GB
плюс Изпращане на известия до мобилния ви телефон

Спецификации:

Датчик за изображение: 1/3 "CMOS IR
Разделителна способност на камерата: 1920x1080p Full HD
Ъгъл на гледане: хоризонтален 355 ° (вертикален 110 °)
Видео формат: AVI
Компресиран формат: H.264
Ъгъл на гледане: 180 °
Нощно виждане: IR LED
IR разстояние: 10m
Откриване на звук и движение
Максимален капацитет на картата с памет: 128 GB
Захранване: 2А / 5V захранване с USB връзка
Операционна система: iOS 7 и по-висока, Android 4.1 и по-висока
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n

Съдържание на пакета:

• 1x HD камера
• 1x USB кабел
• 1x Ръководство за потребителя
• 1x Калъф за фотоапарат
• 1х Монтажен комплект винтове
• 1x LAN кабел 1m

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка