Мониторинг на HD IP камера за домашна употреба iCam Plus - 8 IR LED + ъгъл на завъртане 360 °

Код: 52-003
498.00 лв 378.00 лв Цена без ДДС: 315.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Мониторинг на HD IP камерата за домашна употреба iCam Plus - 8 IR LED + ъгъл на въртене 360 °, има широка гама от приложения.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Мониторинг на HD IP камерата за домашна употреба iCam Plus - 8 IR LED + ъгъл на въртене 360 °, има широка гама от приложения. Камерата разполага с IR нощно виждане на разстояние до 5m, PIR сензор за движение и два звукови сензора. Той има вграден двупосочен аудио и видео стрийминг в HD качество, което позволява да го използвате като бебефон или интерактивна PET камера за вашите домашни любимци. В потока на живо можете да използвате 4x цифрово увеличение. Това е самоинсталираща се система за сигурност, която е предназначена за вътрешна употреба. Камерата е подходяща предимно за домакинства, за наблюдение на къща, апартамент, деца и домашни любимци, но може да се използва и в офиса или на друго място, където искате да имате преглед на случващото се.

Ъгъл на домашната IP камера плюс 360

Инсталацията е много проста. След изтеглянето на приложението Amaryllo с поддръжка на операционна система Android и iOS от Google Play ще ви преведе през инсталацията на IP камерата. Приложението съдържа различни настройки на сензора, което ви позволява да настроите IP камерата според вашите нужди. С приложението устройството е свързано с WiFi рутер и е активирана системата за сигурност. Камерата помни до 4 различни WiFi мрежи , така че не е проблем с прехвърлянето и промяната на мястото на използване. Има възможност за свързване на други камери от Amaryllo към приложение. Ще имате няколко стаи и ще можете да превключвате между камерите.

ъгъл на гледане на IP камерата и 360

Пълните комуникации се предоставят чрез невъзстановимо 256-битово криптиране. Следователно качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио са на най -високо ниво. Чрез приложението можете да гледате на живо предаването на камерата в HD резолюция 1280x720. При изкривяване на аудио сензор или датчик за движение, камерата задейства пронизителна аларма, включва яркото LED осветление и ще получавате известие за съобщения и картини чрез приложението към вашия мобилен телефон. Можете да започнете предаване на живо, за да видите какво се случва. След настройката можете да запишете видеоклиповете или снимките във вградената 32 GB памет. Двупосочният звук ви позволява да комуникирате дистанционно. Камерата има вграден двигател, който му позволява да се движи до 360 °, което ви позволява да наблюдавате цялата стая, в която е инсталирана камерата. Незадължителната функция, която подобрява качеството на изображението, е компенсация на подсветката.

наблюдение на домашни IP камери плюс животни

Домашна IP камера за сигурност се захранва непрекъснато чрез микро USB и AC / DC адаптер. Консумацията на енергия е минимална само за 2А / 5V, така че ако е необходимо, можете да я захранвате през POWERBANK на места, където нямате достъп до електрическата мрежа. Компанията Амарило предлага възможност за настройка на външна памет на своите сървъри . Той предлага безплатно 3-дневно съхранение на алармените видеоклипове. Всяка аларма се записва в 10-секундна дължина и се записва на външна памет. Това е достатъчно, за да разберем какво се е случило и да имаме видео доказателства. Amaryllo предлага и опцията за активиране на 30-дневната или 365-дневна услуга, която осигурява външно пространство за съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. Комплектът включва допълнителни функции. Пакетът може да бъде тестван в 30-дневна пробна версия. Активирането на услугата се извършва в четири прости стъпки, като се използват приложените инструкции и QR код. Тази услуга се предоставя от Amaryllo. Google предлага безплатно пространство за съхранение 15 GB и можете да го свържете чрез приложението и профила си в Google.

Бермудски черти на

Характеристика:

плюс Безжична IP камера за сигурност с инфрачервена нощна визия
плюс Ъгъл на гледане до 360 °
плюс PIR сензор и 2x аудио с двупосочно аудио предаване
плюс Използване на microSD карти до 32GB
плюс Поддръжка за операционна система Android и iOS
плюс Изпраща известия за прекъсване на мобилния ви телефон

Спецификации:

Сензор за изображение: 1/4 "CMOS
Разделителна способност: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на камерата чрез завъртане на камерата: 360 °
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: microSD карти до 32GB
Видео сигурност 256 битов криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон: Да
Датчик за движение: PIR сензор за движение
Звуков сензор: 2x звуков сензор
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпращане на известия до устройството, съобщение и снимки: Да
IR нощно виждане: 8x IR LED
Захранване: 2А / 5V захранване с USB връзка
Вторично захранване: връзка чрез POWERBANK
Операционна система: iOS 7 и по-нови, Android 4.1 и по-нови
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Размери: 80x80x80 мм
Работна температура: 0-35 ° C
Тегло: 222 грама

Съдържание:

1x домашна IP камера за сигурност
1x Micro USB кабел
1x AC / DC адаптер
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка