Блутут търсач на ключове - Безжично интелигентно проследяване + GPS местоположение + ДВУПОСОЧНА аларма

Код: 09-120
138,00 лв Цена без ДДС: 115,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Блутут търсач на ключове - Безжично интелигентно проследяване + GPS местоположение + ДВУПОСОЧНА аларма. Този ключодържател работи като търсач на ключове или дори търсач на хора или домашни любимци.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Блутут търсач на ключове - Интелигентен безжичен тракер + GPS местоположение + ДВУПОСОЧНА аларма. Този ключодържател работи като търсач на ключове или дори търсач на хора или домашни любимци. Включете този тракер и го сдвоете с телефона си чрез Bluetooth . След това изтеглете приложението на телефона си ръчно или като използвате QR кода в ръководството (iOS/Android). Можете да свържете до 8 bluetooth тракера към приложението. Можете да контролирате визьора чрез приложението.

Устройството комуникира с вашия телефон чрез приложението и ще бъдете предупредени, когато обект или човек излезе извън ефективния обхват на Bluetooth. Тракерът ще започне да издава звуков сигнал, ще бъдете предупредени от аларма на мобилния си телефон и приложението дори ще ви покаже последното GPS местоположение на тракера.

Key finder - bluetooth търсачка за ключове, мобилен телефон и др
интелигентен тракер - Bluetooth търсач на ключове

Прикрепете тракера към всичко, което може да загубите, и натиснете бутона „Аларма“ на мобилното приложение, за да намерите тракера в активен обхват. Ще ви помогне бързо да намерите изгубени ключове или дори дете, което изчезне от погледа ви, ще бъдете уведомени незабавно, можете също да го използвате за вашата кола, домашни любимци, чанта, куфарче или други неща. Силен звуков сигнал ще ви насочи към изгубения предмет. Или, например, когато излезете от вкъщи и забравите портфейла, в който първо сте поставили интелигентния визьор, аларма ще ви предупреди на телефона.

Работи и обратно ДВУПОСОЧНА аларма. Всеки път, когато тракерът се отдалечи от мобилния телефон, той ще започне да бипка, но алармата ще се включи и на мобилния телефон. Така например отивате на работа, но забравяте мобилния си телефон у дома, имате тракера с вас, излизате и щом се отдалечите, тракерът започва да бипка и разбирате, че сте оставили мобилния си телефон вкъщи. Полезно нещо обаче? Устройството има и друга практична функция, с помощта на дистанционно управление в тракера, можете да използвате тази висулка и като дистанционно задействане за правене на селфи с мобилен телефон . Всичко, което трябва да направите, е да натиснете контролния бутон на тракера (разбира се, мобилното приложение също трябва да е активно).

bluetooth тракер - търсач на ключове с GPS местоположение


Характеристика:

Материал: пластмаса + цинкова сплав
Bluetooth версия: V4.0
ДВУПОСОЧНА аларма
Работно разстояние: Макс. 10 м
Захранване: 1 x CR2032 батерия (не е включена)
Мобилно приложение: изтеглете IK anti-lost (iSearching) от App Store или Google Play
Съвместимост: Android 4.3/iOS 7.0 и по-нова версия
Размер: прибл. 7х3х1 см

Бутон за управление: задръжте за 3 секунди за включване/5 секунди за изключване на устройството.

Пакетът съдържа:
1x ключодържател
1x ръководство за употреба

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка