Детектор за грешки за локализиране на GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth и WiFi сигнали

Код: 09-069
478,00 лв Цена без ДДС: 398,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Най-добрият детектор за грешки за локализиране на GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth и WiFi сигнали представлява нов клас анти-проследяващи скрити устройства.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Най-добрият детектор за грешки за локализиране на GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth и WiFi сигнали представлява нов клас анти-проследяващи скрити устройства . За разлика от стандартните търсачки, той може да намери скрити устройства за дълги разстояния   Bluetooth и Wi-Fi бъгове . Подобни бъгове, особено тип Bluetooth, всъщност не могат да се открият от конвенционалните радиочестотни търсачки, поради ниското ниво на радиация и вида на модулация. Този GSM детектор използва отделен канал с висока (2,44 / 5,39 Ghz) честота и чувствителност, за да намери Bluetooth и Wi-Fi устройства. След това детекторът обработва демодулирания сигнал, за да определи какъв протокол е намерен. Разбира се, детекторът намира и „класически“ бъгове (GSM, 3G, 4G, 5G DECT и т.н.). Иновативното устройство не е просто подобрен модел на конвенционалните детектори, а чисто нова и революционна търсачка.

детектор за грешки професионаленнай-добрият gsm детектор за грешки

Детекторът е оборудван с основни функции

Широколентовата антена (за ANT1 гнездото) осигурява по-широко покритие, особено на по-ниски честоти, което позволява диапазонът на откриване на конвенционалните УКВ / UHF детектори да бъде увеличен, като същевременно се поддържа превъзходна чувствителност в по-високи диапазони (GSM, Wi-Fi, Bluetooth).

Антена (за ANT2 гнездо) с 2 до 4 пъти по-голяма чувствителност за всички източници над 2GHz (Wi-fi 2.4Ghz, 5GHz, Bluetooth, Wi-Max, LTE High и др.) Уредът може да намери източника на излъчващия сигнал и точно го намерете.

Магнитен детектор на сигнал - инсталирайте магнитната сонда, включете устройството и натиснете бутона за магнитно откриване. След като LED индикаторът светне, започнете да търсите. Когато се намери магнитен източник, светва бял светодиод и можете да чуете аудио сигнала.

RF / MAG превключвател - след като включите опцията MAG, настройте чувствителността на максимум. Инсталирайте магнитната антена и регулирайте потенциометъра. Поради високата чувствителност детекторът може да бъде засегнат от геомагнетизъм и железни предмети. Използвайте въртящото копче, за да настроите чувствителността към определената среда.

ANT1 каналът (1) се използва за откриване на широк обхват от 50-6000 MHz честоти за търсене на всички видове предаватели в помещения, автомобили, устройства, носени на тялото, телефони или други видове с различни методи на модулация, включително следните ленти : VHF, UHF, GSM 900/1800/1900 MHz, 3G, Wi-Fi, Wi-Max, 4G (LTE) и т.н.

Вторият ANT2 канал (2), обозначен като "2,44 GHz 5,39 GHz", се използва за откриване само на Bluetooth и Wi-Fi (или други сигнали със същите честоти), но с по-висока чувствителност. Класически метод за търсене е да се използва ANT1 антена, т.е. 50 - 6000 MHz, първо да покрие широка област от честотни диапазони. Тогава процедурата за сканиране на площ трябва да се повтори с ANT2. С помощта на бутоните ANT1 / ANT2 можете да превключвате между ANT1 / ANT2.

РЕЖИМ - след натискане можете да зададете желания режим на показване. Звукова сигнализация - ако се намери някакъв източник, ще чуете от високоговорителя звукова сигнализация. РЕЖИМ НА ВИБРАЦИЯ - той ви предупреждава от вибрации, когато източникът се намери. SILENT MODE - без звук и без вибрации. Звуковата сигнализация позволява бързо търсене и според специфичния звук опитният оператор може да разпознае източника.

Използване на детектора в ежедневието

PLUS Търсене на грешки и gps сензори в кола или офис.
PLUS Ако подозирате, че някой нелегално слуша вашия телефон, например, можете да забележите, че телефонът изпраща много сигнали, дори когато е само в режим на готовност.
PLUS Откриване на нивата на радиация от излъчващите станции на покрива във вашата работна зона или жилищни сгради.
PLUS Проверката дали видеокамерите са насочени към вас и следят вашата активност.
PLUS Когато търсите безжични сигнали, базови станции за телефони и т.н.
PLUS Откриване на нивото на опасна микровълнова радиация.
PLUS Търсене на подозрителни безжични сигнали.
PLUS Проверка на тоалетни, хотели, развлекателни фирми, ако има някакви шпионски устройства в пространството.

Информация за употреба:

Поради високата чувствителност на детектора, изключете комуникациите и цифровите устройства наблизо. При работа в близост до голям източник на радиация данните могат да бъдат изкривени.

Ако устройството излъчва сигнал, но в близост няма източници на радиация, има 3 възможности

1. Вашето собствено комуникационно устройство е сдвоено с базовата станция.
2. Заподозреният източник е много близък.
3. Вие сте твърде близо до безжичния рутер

Спецификации:

Обхват на комуникация: 50MHz - 5,4GHz
Откриване на динамичен обхват: -50dBm-10dBm
Чувствителност на откриване: <0,03mw
Мощност на детектиране: 1,2GHz безжична камера: 36m² // 2,4GHz: 25m²
Мобилен сигнал: 2G, 3G, 4G 25m²
Магнитни: 50мм ~ 150мм
Метод на индикация: 20 светодиода - светлинна / звукова индикация
Батерия: 3,7V 1500mAH
Работно време: 20 - 45hod.
Размери: 12,5 см (височина) х 5,2 см (ширина) х 2,2 см (дебелина)
Тегло: 195гр

Съдържание на пакета:

1x детектор
2x антена
1x магнитна сонда
1x Micro USB кабел
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (2)

98%
100%
Spy detector

Детектор за грешки за локализиране на GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth и WiFi сигнали

Бърза доставка
По-скоро евтино
Професионален

В работата си трябва да знам дали никой не ме слуша. Така че купих този детектор за грешки и той работи перфектно. Опитах го и намери скрита камера в стаята ми... Бях шокиран.

Преведено от: en
95%
Henry K.

Полезно нещо

Магнитна сонда
Може да търси 4G мрежа, това е предимство
Широка гама от честоти

Бях любопитен дали това нещо наистина намира скрити шпионски устройства или грешки и изненадващо го прави. Купих го за безопасността на къщата си и сега съм доволен, че къщата е обезопасена.

Преведено от: en