Диктофон скрит в ключодържател с 16 GB памет + гласово активиране

Код: 09-063
158,00 лв Цена без ДДС: 131,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Гласовият рекордер, скрит в ключодържател с 16 GB памет + гласово активиране, е удобен аудио рекордер с компактен размер.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Гласовият рекордер, скрит в ключодържател с 16 GB памет + гласово активиране, е удобен аудио рекордер с компактен размер. Проектиран да бъде ненатрапчив. Той не излъчва никакъв звук или светлина по време на запис, осигурявайки неговата непочтителност. Често ли изнасяте лекции на различни събития? Трябва да заснемете разговора ненатрапчиво и незабелязано? Винаги ли искате да имате диктофон под ръка? Звукозаписът ще ви помогне във всяка ситуация. Устройството за слушане на прихващане работи в два режима .

Режимът за аудио активиране ще запише изговорената дума само ако участниците наистина говорят, в противен случай тя ще премине в режим на готовност. Режимът на непрекъснат запис се записва непрекъснато на интервали от 60 минути. Превключването на режимите е интуитивно с помощта на бутон за превъртане n. Когато бутонът е натиснат в положение нагоре, след това се активира режимът чрез звук или глас. Когато бутонът е натиснат в централно положение, устройството запазва записа и се изключва. И когато се натисне бутон в долната позиция, след това отново се активира режимът на непрекъснат запис. Рекордерът се захранва чрез вградения адаптер, така че не трябва да се притеснявате за батериите. Той може да работи в режим на пълно зареждане за около 60 часа в звуково активиран режим и около 6 часа в режим на непрекъснат запис, така че винаги е готов, когато имате нужда от него. Устройството с подслушване разбира се е съвместимо с Mac и Windows.

скрит диктофон в ключодържателя

Интелигентният диктофон намира приложение при широк кръг хора и има много качествени функции. Ако капацитетът на батерията падне до критично ниво, той автоматично ще запази звука, преди да го изключи . Той също така има интелигентно намаляване на шума - запис на битова скорост до 192kbps. Нямате нужда от допълнителен софтуер за прехвърляне на файлове между рекордера и компютъра - просто ги свържете с USB кабел и прехвърлете файловете. За да възпроизведете записания звук, просто изключете и включете слушалките в 3,5 мм жак. Никога не рискувайте да загубите важен разговор, лекция или друг аудио материал.

Технически спецификации:

  • Честота: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Памет: 16GB
  • Вход: Micro USB
  • Съвместими системи: Windows, Mac, Linux

Съдържание на пакета:

1x Звукозапис в ключодържателя
1x USB кабел
1x слушалки
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка