Професионална микро шпионка

Код: 09-025
138,00 лв Цена без ДДС: 115,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Шпионираща слушалка - вие ще направите важен изпит или работни срещи и искате да сте напълно подготвени? Най-новият усъвършенстван модел на шпионска слушалка.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Шпионираща слушалка - вие ще направите важен изпит или работни срещи и искате да сте напълно подготвени? Не се притеснявайте, с тази невероятна стилна мини шпионска слушалка ще можете да общувате с вашия съветник, без никой да го забележи. Най-новият усъвършенстван модел на популярната шпионка слушалка.

В сравнение с предишния модел тя има подобрена анатомична форма, която перфектно пасва на ухото, за да се избегне изтичане на звук в околността. Устройството се състои от най-модерния чувствителен приемник (бобина), стабилен микро говорител с много ясен и чист звук с минимален шум.

С правилното прилагане на слушалката, вие дори няма да го почувствате и никога няма да ви притеснява по време на дейностите си. Бъдете готови за вашия тест или важна среща с двойно невидим помощник, който няма да ви разочарова във всяка ситуация.

Шпионска слушалка

Слушалката може лесно да се постави в ушния канал в ухото. Слушалката е монтирана прозрачна кука, чрез която слушалката от ухото ви лесно избира. За още по-лесна работа с телефона се предлага в нашия електронен магазин магнитни пинсети.

Слушалка можете лесно да поставите в ушния канал. Слушалката е монтирана с прозрачна кука, с която лесно можете да премахнете слушалката от ухото. За още по - лесно боравене с слушалката предлагаме магнитни пинсети в нашия електронен магазин.

Място на шпионската слушалка

Параметри шпионираща слушалка

Пакетът включва

  • Шпионираща слушалка
  • наръчник

Защо да купуваме шпионска технология чрез нашия магазин?

Ние сме директен вносител и дистрибутор на шпионска технология с дългогодишен опит. Нашите изисквания по отношение на обработката и подобряването на продуктите се консултират директно с производителя. Всеки продукт, включен в продажбата, ще премине контрол на качеството на вписването и едва след това ще се класира в нашата оферта за шпионски продукти.

Нашите тестове показват, че продаваната от нас техника е по-ефективна и има по-дълъг живот в сравнение с конкурентните продукти. В случай на неочаквани технически проблеми, ние се опитваме спешно да разрешим ситуацията към удовлетвореността на клиента.

Дискусия за продукта (1)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Mar

Шпионски слушалки

Може ли да се говори с човек с него и какъв е обхватът?

Преведено от: de
Cool Mania

Професионална микро шпионка

Pavel Kováčik отговори

Добър ден,
Тази слушалка е само заместител. трябва да имате Bluetooth устройство за тези слушалки, за да работят. Устройството има обхват до 10 метра чрез bluetooth. Тук ще намерите цялото съоръжение: https://www.cool-mania.de/spy/spionage-shop/neueste-spion-ohrhorer-bluettooth-5w-verstarker

Преведено от: de
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка