Проследяване на ключове - намиране на bluetooth чрез GPS - ДВУПОСОЧНА аларма - ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА Android/iOS

Код: 09-121
58,00 лв Цена без ДДС: 48,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Проследяване на ключове - Bluetooth търсачка на мобилен телефон чрез GPS - ДВУПОСОЧНА аларма - Android/iOS ПРИЛОЖЕНИЕТО също работи за подсвиркване (също чрез известяване за аларма в мобилен).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Проследяване на ключове - намиране на мобилен телефон с bluetooth чрез GPS - ДВУПОСОЧНА аларма - ПРИЛОЖЕНИЕТО за Android/iOS също работи за подсвиркване (също чрез известяване за аларма в мобилно устройство) . Това устройство против загуба е продукт, базиран на Bluetooth 4.0 нискоенергийна технология. С помощта на софтуера "iSearching" APP за свързване с мобилни устройства като мобилни телефони чрез Bluetooth, потребителят може лесно да намери изгубени предмети (като ключове, портмонета и др.) Този ключодържател, висулка на връв или верига, работи като търсач на ключове или дори търсач на хора или домашни любимци.

Включете този тракер и го сдвоете с телефона си чрез Bluetooth . След това изтеглете приложението на телефона си или ръчно от APP store или Google play, или като използвате QR кода в ръководството. Можете да контролирате визьора чрез приложението. Устройството комуникира с вашия телефон чрез приложението и ще бъдете предупредени, когато обект или човек излезе извън ефективния обхват на Bluetooth. Тракерът ще започне да издава звуков сигнал, ще бъдете предупредени от аларма на мобилния си телефон и приложението дори ще ви покаже последното GPS местоположение на тракера.

Anti lost bluetooth устройство за намиране на ключове, мобилен телефон и др

Anti lost bluetooth устройство за намиране на ключове, мобилен телефон и др

Прикрепете тракера към всичко, което може да загубите, и натиснете бутона „Аларма“ на мобилното приложение, за да намерите тракера в активен обхват. Ще ви помогне бързо да намерите изгубени ключове или дори дете, което изчезне от погледа ви, ще бъдете уведомени незабавно, можете също да го използвате за вашата кола, домашни любимци, чанта, куфарче или други неща. Силен звуков сигнал ще ви насочи към изгубения предмет. Или, например, когато излезете от вкъщи и забравите портфейла, в който първо сте поставили интелигентния визьор, аларма ще ви предупреди на телефона.

t работи и обратно ДВУПОСОЧНА аларма. Всеки път, когато тракерът се отдалечи от мобилния телефон, той ще започне да бипка, но алармата ще се включи и на мобилния телефон. Така например отивате на работа, но забравяте мобилния си телефон вкъщи, имате тракера с вас, излизате и щом се отдалечите, тракерът започва да бипка и разбирате, че сте оставили мобилния си телефон вкъщи. Полезно нещо обаче? Устройството има и друга практична функция, с помощта на дистанционно управление в тракера, можете да използвате тази висулка и като дистанционно задействане за правене на селфи с мобилен телефон . Всичко, което трябва да направите, е да натиснете контролния бутон на тракера (разбира се, мобилното приложение също трябва да е активно).

key tracker ДВУПОСОЧНА аларма - bluetooth finder

Технически спецификации:

Материал: ABS + акрил
Bluetooth: 4.0
ПРИЛОЖЕНИЕ: iFindU /iSearching
ДВУПОСОЧНА аларма
Батерия: бутон CR2032
Капацитет на батерията: 200 mAh
Работно напрежение: 3V
Зумер: 90 DB
Работно разстояние: 0-30м
Режим на готовност: до 6 месеца
Приложими системи: IOS 9.0 и по-нови, Android 9.0 и по-нови
Бутон за управление: задръжте за 3 секунди за включване/5 секунди за изключване на устройството.
Размери: 40х7 мм
Нетно тегло: 8 гр


Съдържание на пакета:

1x мини gps търсачка
1x ръководство за употреба

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка