Ръчен детектор за грешки + GPS локатори 2G/3G/4G/LTE/WIFI + камери

Код: 09-108
398,00 лв Цена без ДДС: 331,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Ръчен детектор за грешки + GPS локатори, 2G/3G/4G/LTE детектори за мобилен сигнал, WIFI безжични скрити камери и магнитни полета.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Ръчен детектор за грешки + GPS локатори, 2G/3G/4G/LTE детектори за мобилен сигнал, WIFI безжични скрити камери и магнитни полета. Този високочувствителен детектор има вградена акумулаторна батерия с капацитет 1600mAh с живот до 35 часа . Може да улавя магнитни полета и електромагнитни вълни - ще откриете скрити wifi камери, GPS локатори, подслушващи устройства или устройства с GSM сигнал . Неговата оригинална цифрова технология за откриване на магнитно поле може ефективно да открива слаби сигнали на магнитно поле. Разстоянието на откриване на измерването на магнитното поле е до 200 mm. Пакетът включва и практична LED светлина с регулируема гъша шия.

ръчен детектор за грешки - засичане на gsm сигнал

Този детектор се използва за лична поверителност. Той е лесен за използване и бързо ще намерите скрития обектив на wifi камерата и ще проследите сигнала на скритите камери и подслушвателните устройства. Той открива GPS локатора на вашия автомобил и проследява източника на wifi и GSM сигнала . Детекторът има вградена акумулаторна батерия, която се зарежда чрез USB кабел. Детекторът е лек, така че можете да го носите със себе си навсякъде, независимо дали по време на командировки или ваканции - осигурете поверителността си от нежелано наблюдение.

ръчен детектор за gsm сигнал

Със сигурност ще намери своето приложение в хотели, пансиони, офиси, съблекални, обществени тоалетни, фитнес зали и др. Шпионските камери могат да бъдат скрити в различни неща, като електрическа крушка, детектор за дим, стенен часовник, лампа, телевизор, будилник, метеорологична станция, високоговорител, химикал, ключодържател, очила или други предмети. Благодарение на това устройство можете ефективно да предотвратите подслушване, тайно заснемане и злоупотреба с лична информация. Детекторът със сигурност ще бъде оценен от хора, които често използват банкови карти, често пътуват и спят в хотели, красиви жени, които пазят личния си живот от папараци. Можете да го използвате и за бизнес срещи, тайни срещи, изпити и интервюта.

детектор за използване на gsm сигнали

Детекторът разполага със светлинни и звукови сигнали , благодарение на които можете бързо да откриете шпионско устройство. Лесно и бързо ще намерите GPS локатора скрит в колата . Благодарение на регулируемото колело можете да настроите чувствителността на детекцията.

gps локатори детектор преносим


Спецификации:

Честотен диапазон: 1MHz-2.8GHz
Динамичен обхват на откриване:> 72Db
Чувствителност: .030.03mv
Обхват на детекция: при 2.4GHz 15m2; при 1.2GHz 26m2; мобилен сигнал GSM/2G/3G/4G 5-25м2
Магнитно откриване: 50mm-300mm
Индикация: светодиоди и звукови сигнали
Захранване: литиева акумулаторна батерия 3,7V с капацитет 1600mAH
Външна LED светлина: да
Работен ток: 45-75mA
Издръжливост: до 20-35 часа
Материал: ABS
Тегло: 275гр
Размери: 380х12х10мм

Съдържание на пакета:

1x детектор
1x LED лампа с гъвкаво гърло
1x USB/DC кабел за зареждане
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка