Устройства за откриване на грешки - Professional CC308

Код: 09-004
170,00 лв Цена без ДДС: 141,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Устройства за откриване на бъгове - Професионален CC308 е устройство, което се използва като детектор GSM или бъгове на безжичен сигнал във вашия апартамент, офис или на други места. Можете да закупите онлайн в нашия магазин.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Устройства за откриване на бъгове - Професионален CC308 е устройство, което се използва като детектор GSM или бъгове на безжичен сигнал във вашия апартамент, офис или на други места. Можете да закупите онлайн в нашия магазин.

Това специално решение на Toto е насочено към повишаване на качеството на услугата, което се отнася до мобилния телефонен апарат. Ако е необходимо да се регистрира, той започва да визуализира визуализацията си като зелена светлина.

Тази специално модифицирана машина също открива дали мобилният ви телефон не е прехванат. Ако устройството вземе излъчвания сигнал, то ще започне да свири или вибрира и зеленият светодиод ще светне от интензивността на сигнала.

  • Производителност 50mW - 200mW с обхват на откриване от 30-50 cm.
  • Производителност 300mW - 600mW с обхват на откриване от 100-200 cm.
  • Производителност 800mW - 1200mW с обхват на откриване от 300-1000 cm.
  • Вграден 1200mAh литиева батерия
  • Честотен обхват 1MHz-3000MHz.
  • Размери: 93мм * 48мм * 17мм
  • Тегло: 58g.

Устройства за откриване на грешки

Multi bugs детектор работи на всички GSM честоти, включително безжични камери. Можете да разберете, че някой се обажда в околностите ви или че някой контролира телефона ви . Мигане на свирене или вибрация, трябва да се продължи в продължение на 1 минута и повече, и ако да, отколкото е Морел ъзката сигурно, че чрез вашия телефон се изпращат данни или аудио сигнал. Устройството може лесно да улавя безжични камери, слухови бъгове и други безжични устройства. GSM детектор за продажба на добра цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашата оферта и намерете това, което търсите .

Устройството поддържа връзка на слушалки, в случай, че се наложи да извършите безшумно засичане, т.е. без звук. Обхватът на откриване на GSM сигнала е до 10 M (зависи от силата на открития GSM сигнал).

Пакетът съдържа:

1 x Multi Detector на бъгове - CC308
1 х слушалки

!!! Продавачът не носи отговорност за злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да сте запознати с условията (правилни, технически предписания, обнародвания и др.) За работа с продукти в страната !!!

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (3)

97%
100%
Marek M.

Устройства за откриване на грешки - Professional CC308

Лесно управление на нежелани устройства в апартамента или хотела. Благодарение на настройката за чувствителност, мога да идентифицирам дървеницата доста точно. Все още не успях да намеря нищо, но отговаря на всички телефони и wifi.
Чувствителност
Обработка
Размери
Преведено от: cs
96%
Robert

детектор

Чувствителността може да се регулира
Слушалки
Имах и ръководството
Засега нищо, ще видим
Преведено от: en
95%
Ludo

детектор

За настройка на чувствителността
Слушалки
Имах и SK книжка
Засега не знам за такива, ще видим
Преведено от: sk