SET - Spy очила с FULL HD камера и WiFi + Spy слушалка

Код: 10-154
696,00 лв 638,00 лв Цена без ДДС: 531,66 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Елегантните очила с FULL HD камера и WiFi заедно със слушалката Spy са идеалната комбинация от шпионаж за ненаблюдавано проследяване и комуникация.

Защита на потребителя

 • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
 • Гаранция за продукти до 24 месеца
 • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Елегантните очила с FULL HD камера и WiFi заедно със слушалката Spy са идеалната комбинация от шпионаж за ненаблюдавано проследяване и комуникация. Spy очила ще се погрижи за предаването на живо на сканирани изображения и с Bluetooth Spy телефон можете да общувате с другия човек по телефона. Уникалният шпионски комплект намира своята употреба в различни житейски ситуации, когато имате нужда от тайна помощ на телефона си, но също така трябва да осигурите видео предаване на живо. намира употребата си в различни трудни ситуации, когато е необходима ненатрапчива помощ по телефона, а също и ако е необходимо предаване на видео.

SET - Елегантни очила с HD камера и шпионски слушалка = Live stream с WiFi / P2P + Комуникация в реално време чрез Spy слушалка

Очила с FULL HD шпионска камера + P2P живо видео предаване + WiFi. Елегантните шпионски очила осигуряват ненатрапчиво записване на околностите и са стилен аксесоар за ежедневно износване. С тези шпионски очила записвате точно това, което виждате и в същото време имате свободни ръце, за да избегнете подозрението, че записвате. Друго предимство е прякото WiFi прехвърляне директно към мобилния ви телефон чрез приложението "Pro iCam" , което е свободно достъпно за Android и iOS . С приложението можете не само да гледате сканираните изображения, но и да възпроизвеждате вече записаните си видеоклипове. Благодарение на поддръжката на P2P , очилата могат да бъдат свързани към интернет с помощта на мобилен телефон, чрез който да създадете WiFi Hotspot, позволявайки на приятелите ви да гледат записа в интернет на живо.

Камерата е наистина незабележима и изобщо не може да се види

шпионски очила с Full HD камера

В очилата има вграден датчик за движение, който може да улови движение и след това ви предупреждава под формата на известяване директно на вашия мобилен телефон чрез "Pro iCam". Той е идеален, когато излизате от офиса и искате да бъдете информирани по време на отсъствието си дали някой се приближава до работното ви бюро. Заснетото изображение се записва в Full HD резолюция от 1920 x 1080p при 25fps в секунда на microSD карта до максимален капацитет 128GB. Очилата са оборудвани с вградена акумулаторна батерия 220 mAh, вградена в рамката на очилата. Презареждането на батерията се осъществява чрез включения микро USB кабел.

елегантни очила с Full HD камера

Шпионските очила са идеалният избор за вас в ситуации, в които трябва тайно да запишете среща без подозрение за запис. Goggles имат широка гама от приложения, защото можете да ги използвате и за почивка, концерт, спорт или други дейности, когато искате да записвате преживяванията си. След свързването на Full HD очила към компютъра чрез USB, те работят като четец на карти с памет и можете да изтегляте записаните видеоклипове и снимки директно на вашия компютър или преносим компютър.

очила с wifi камера

Характеристики на очилата:

плюс Елегантни слънчеви очила за ежедневно носене с камера
плюс Full HD видео
плюс Сензор за движение с известия
плюс WiFi и P2P поддръжка
плюс Използва микро SD карти до 128GB

Спецификации на стъклата:

Чип: Hi3518E V200
Оптика: 1.0 MP CMOS (OV9712
Разделителна способност на снимката: 4032 x 3024
Разделителна способност на видеото: 1920 x 1080p
Честота на кадрите: 25 кадъра в секунда
Компресия на видеото: H.264
Ъгъл на стрелба: 90 °
Карти с памет: microSD карти 4-128GB
Батерия: 220 mAh
Време за зареждане: 2-3 часа
Живот на батерията: до 2 часа (работно време)
Мрежова връзка: P2P, WiFi
Захранване: DC-5V
Захранващ кабел: микро USB
Системна поддръжка: iOS, Android
Размери: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Тегло: 160 g

Шпионска слушалка с bluettooth 5W усилвател най-новият модел всеки от нас познава жизнените ситуации, когато бихте били благодарни, ако някой може да ви посъветва, или да помогне в трудна ситуация, без никой да знае за това. Той е предназначен за студенти по време на изпити, за търговци по време на бизнес срещи и за други ситуации.

Шпионският телефон е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някой от разстояние чрез мобилния си телефон или предавател, без никой да го знае. Принципът е прост, просто поставете безжичната шпионка (която не се вижда поради размера на миниатюрата) в ухото си и окачете на врата си Bluetooth колието (за сдвояване с мобилен телефон) с ултра мощност и 5W усилвател на мощността. , чрез която сигналът се предава безжично в слушалката, където сигналът се променя на глас.

Препоръчваме на клиентите да не купуват евтина нискокачествена имитация на шпионски слушалки чрез непроверени продавачи.

Имаме 24 месеца гаранция за шпионски телефон. Експертни съвети и услуги. Шпионските слушалки са оформени така, че да се впишат идеално в барабана за ухо, така че те изобщо не се забелязват. Изработени са от безвреден материал.

шпионска слушалка

Най-новият усъвършенстван модел на популярната шпионка слушалка. В сравнение с предишния модел, тя има подобрена анатомична форма, която перфектно уплътнява ухото срещу изтичане на звук в околността. Слушалката се състои от чувствителен приемник (бобина), стабилен микро говорител , с много чист и чист звук с намален шум.

шпионираща слушалка

Слушалката се поставя просто в ушния канал в ухото. Към слушалката е прикрепена прозрачна кука, с която слушалката се изважда лесно. За още по - лесно управление на апарата , ние предлагаме магнитен пинцет в нашия електронен магазин. В комплекта е включена батерия, която трае до 7 часа.

шпионска слушалка

Характеристики на шпионката на слушалката

плюс Професионален дизайн, отлично качество на звука
плюс Ергономична форма, удобна работа
плюс Батерия: 1,55 V (337 SR 416SW) живот на батерията до 7 часа
плюс Размери: 13x6mm
плюс Работна честота: всички честоти
плюс Bluetooth връзка с мобилни устройства.
плюс Лесен за управление и приемане на повиквания.
плюс Хендсфри подкрепа за двупосочна комуникация.
плюс Възможност да започнете да записвате директно от телефона си - да възпроизвеждате MP3 файлове.
плюс Времето за разговор за едно зареждане е до 12 часа, а времето до 130 часа.
плюс Bluetooth връзката включва вградена литиева батерия от 700mAh
плюс Блутутният контур включва 5W усилвател
плюс Интегриран микрофон

шпионска слушалка сравнителна таблица

Пакетът съдържа

 • Очила с FULL HD камера
 • Четец на карти с памет
 • Микро USB кабел
 • CD със софтуер
 • Ръчно за очила
 • Последният шпионски телефон
 • микрофон
 • Bluetooth 5W - вратна линия
 • USB кабел
 • Захранващ адаптер
 • Ръчно към слушалката

незабавно известие

Защо да купуваме шпионска технология чрез нашия електронен магазин?

Ние тестваме всеки нов продукт в продължение на няколко седмици и след последна проверка се включва в продажбата
Нашата оферта не е най-голямата на пазара, но ние предлагаме само тествани от нас продукти - качествени и надеждни шпионски продукти
Ние не сме най-евтините, но нашите клиенти са доволни клиенти
Дългогодишен опит в продажбата на шпионски продукти (шпионски камери, шпионска техника) над 5 години опит
Експертни съвети при инсталиране и настройка на продукти (по телефон или електронна поща)
Ние предлагаме 24 месеца гаранция за всички продукти и безплатно връщане в рамките на 14 дни от доставката
Нашето сътрудничество не завършва с продажбата, ние предлагаме квалифицирано обслужване на клиентите
В случай на рекламация, ние се опитваме да съкратим времето за обработка до минимум (обикновено 7-14 дни). Ако стоките не функционират, решението осигурява обмен на ново парче

ЗАБЕЛЕЖКА: Съпоставянето на продукти (със значително по-ниски разходи) , които намирате, може да имат същия дизайн, но използват компоненти с ниско качество, като усилватели, батерии и т.н., което води до ниска цена (по-евтина) версия на продукта, така те имат значително влияние върху общото качество и експлоатационния живот. Въз основа на това препоръчваме на нашите клиенти да вземат предвид доходността на инвестициите и покупката според този факт.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка