Шпионска камера на Power Bank, скрита в батерия от 2800mAh + WiFi + P2P + откриване на движение

Код: 10-529
310,00 лв Цена без ДДС: 258,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Шпионска камера Power Bank, скрита в капацитет на батерията от 2800mAh + WiFi + P2P + откриване на движение и LED бяла светлина.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Шпионска камера Power Bank, скрита в капацитет на батерията от 2800mAh + WiFi + P2P + откриване на движение и LED бяла светлина. Със своя елегантен дизайн в черно, той се вписва във всеки тип интериор, без никой да знае, че е устройство със скрита камера.   Устройството е оборудвано с вградена акумулаторна батерия от 2800 mAh , която може да служи като пълнофункционална захранваща банка за презареждане на мобилен телефон чрез два USB изхода. Може да се използва във всеки дом или офис. Несъмнено най-важната и полезна функция е ненаблюдаваното наблюдение на околната среда.

Шпионска камера на Power Bank 2800mAh

скрита камера в powerbank

Вградената скрита камера записва видеоклипове в разделителна способност Full HD от 1920x1080 със звук , т.е. достатъчен за детайлни кадри. Тази незабележима камера поддържа P2P и WiFi връзки - безжична, което позволява да бъде поставена директно навсякъде в интериора. Можете да управлявате всички функции на скритата камера дистанционно чрез свободно достъпното приложение „HDSmartIPC“ за смартфони (iOS, Android), чрез което можете да гледате изображения в реално време и да променяте настройките на камерата. Камерата може да бъде свързана към домашен рутер чрез WIFI или P2P, което ви позволява да наблюдавате изображението по всяко време и навсякъде чрез мобилния си телефон.

Шпионска камера на Power Bank

Камерата включва и функция за разпознаване на движение , която се използва за започване на запис при заснемане на движение в пространството. Страхотна функция, благодарение на която няма да пропуснете нито един важен изстрел, защото кадрите ще бъдат заснети само по време на активността. Заснетите записи се подлагат на H.264 компресия за намаляване на размера на файла и след това се съхраняват на поддържана микро SD карта до 128 GB .

Скрита камера на Power Bank с детектор на движение

скрита камера на power bank

Характеристика:

ПЛЮС Скрита камера в захранваща банка
плюс WiFi и P2P видео предаване в реално време
плюс 2800mAh акумулаторна батерия
плюс Функция за откриване на движение
плюс Банка за захранване с 2 USB изхода и LED светлина

Спецификации:

Сензор за изображение: FULL HD 1920x1080p
Обектив: 1MP CMOS
Видео резолюция: 1920x1080 пиксела в телефона и 1080x720 пиксела запис на micro SD карта
Съотношение на кадрите: 20 fps
Формат на компресия: H.264
Ъгъл на сканиране: 120 °
Откриване на движение: да, PIR сензор + предупредителни съобщения
Карта с памет: поддържа Micro SD карта до макс. 128 GB (не са включени)
Захранване: акумулаторна 2800mAh литиева батерия
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
P2P: обхват 30 m
LED светлина: да, управлява се чрез APP
Зареждане: микро USB кабел
Размери: 11,3x6x1,4 cm

Съдържание на пакета:

1x захранваща банка с FULL HD камера
1x USB кабел
1x адаптер
1x USB четец за микро SD карта
1x клип
1x ръчно

Защо да купуваме шпионска технология през нашия магазин?

Ние сме директен вносител и дистрибутор на шпионски технологии с дългогодишен опит. Нашите изисквания относно обработката и подобряването на продуктите се консултираме директно с производителя. Всеки продукт, включен в продажбата, ще премине контрола за качество на влизане и едва след това ще бъде класиран в нашата оферта за шпионски продукти.

Нашите тестове показват, че нашата продавана техника е по-ефективна и има по-дълъг живот в сравнение с конкурентните продукти. В случай на неочаквани технически проблеми, ние се опитваме да разрешим ситуацията спешно към удовлетворение на клиентите.

Продавачът не носи никаква отговорност в случай на злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да се запознаете с условията (закон, технически регламенти, постановления и др.) За експлоатацията на продуктите в страната !!!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Ако намерите конкуриращи се продукти (на значително по-ниска цена), които могат да имат същия дизайн, но използвани компоненти като оптика, батерии, независимо дали те могат да бъдат евтина (по-евтина) версия на продукта , така че те имат значително въздействие върху цялостното качество и живот на продукта. Ето защо препоръчваме на клиентите да разгледат предимствата на инвестицията и покупката и с оглед на този факт.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка