Външна захранваща банка 10000mAh капацитет + изход 2,1A

Код: 65-002
120.00 лв 78.00 лв Цена без ДДС: 65.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Външна захранваща банка 10000mAh капацитет + изход 2,1A служи като заместващ източник на енергия за различни видове електронни устройства.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Външна захранваща банка 10000mAh капацитет + изход 2,1A служи като заместващ източник на енергия за различни видове електронни устройства. Захранващата банка има защита срещу прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане. Поради минималния си размер и тегло, той е идеален за носене дори в джоба ви. Батерията е предназначена за зареждане на вашия iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и др. Мощно зарядно устройство и външна преносима батерия с модерен и елегантен вид. Той може също да зарежда видеокамерата и фотоапаратите ви , какво може да е полезно за почивки или пътувания до природата, където нямате достъп до електрически контакт.

Благодарение на капацитета на батерията до 10 000 mAh , той ще презареди стандартната батерия на смартфона с повече от 5 пъти. Power банката разполага с нова Li-полимерна батерия, която гарантира ниско тегло, висок капацитет, минимално саморазреждане и висока производителност. Изходната мощност на USB порта е 2,1A. Пълното зареждане на банката е 8 часа. Има четири сини светодиода, указващи нивото на зареждане на батерията , така че вашият powerbank никога няма да бъде освободен, без да знаете за него.

мощност банка с капацитет от 10000mAh

Външната батерия е снабдена с интелигентни чипове за предпазване от прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане. Използването е много просто. Просто включете устройството през USB кабела към външна батерия и натиснете бутона, за да го включите. След зареждане на устройството, изключете USB кабела и външната батерия се изключва автоматично след няколко секунди. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинги, екскурзии, пътувания в чужбина или като аварийно захранване за много натоварени дни, когато обикновена батерия на устройството ви просто не може да се справи с вашите претенции. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с мини USB / micro USB конектори. Устройството се зарежда лесно с USB кабел, или чрез вашия компютър, или от електрически контакт.

Характеристика:

плюс Защита срещу прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане
плюс LED индикатор за разреждане на външната батерия
плюс Повече от 5 зареждане на нормален мобилен телефон
плюс Капацитет на батерията до 10000mAh
плюс Голям капацитет и малки размери на батерията


Спецификации:

Модел: M109
Тип батерия: Li-Pol
Изход: 5V / 2,1A
Вход: 5V / 2A
Капацитет: 10000mAh
Време за зареждане: 8 часа
Живот: 1000 цикъла на зареждане
Работна температура: -20 ° C до + 50 ° C
Защита от пренапрежение: да
Защита срещу прегряване: да
Защита срещу свръхразряд: да
Защита срещу презареждане: да
Размери: 130 * 69 * 16 мм
Тегло: 193 g

Съдържание на пакета:

1x външна батерия 10000mAh
1x USB кабел

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка