За нас

Търговско дружество

Cool-mania е един от най-големите интернет търговци на продуктите на светещи LED продукти за купон и най-различни електронни джаджи. Основана през 2009 г., Cool-mania е със седалище в Словакия (Централна Европа). Нашата бизнес философия е проста: дайте на потребителите и бизнеса това, което искат, когато го искат. Никога не спираме да подобряваме работата си от световна класа, като поставяме на първо място нашите клиенти - и техните нужди.

cool mania екип

Media Leaders OOD. притежава международно признат сертификат за система за управление на качеството ISO 9001:2015

ISO сертификат media leaders

Продукти

Ние предлагаме на нашите клиенти стотици продукти, а нашият списък с продуктови категории и продуктови предложения нараства всеки ден. Клиентите на Cool-mania знаят, че получават най-добрите цени и ексклузивни оферти за огромна гама от продукти като светещи LED, джаджи, подаръци, автомобилни, шпионски, мода и много други. Плюс това, ние предлагаме други горещи продукти като LED тениски, фрибро оптични влакна Glow El и други.

Добрите ни взаимоотношения с нашите основни доставчици означават, че нашите клиенти винаги ще намират специални оферти за горещи продукти от всяка продуктова секция. Не улесняваме намирането на достъпност, цени, отзиви и оценки за да помогнем на нашите клиенти да изберат най-подходящите продукти,


Обслужване

В Cool-mania нашият фокус винаги е бил да помагаме на клиентите да спестят време и пари. Ето защо ние инвестирахме в изграждането на уеб сайт, който им позволява да управляват сигурно своя акаунт без нашата намеса. Това е овластяващ, 24/7 самостоятелен подход, който гарантира, че нашите клиенти са доволни и цените ни конкурентни .

cool mania адрес

cool mania sмагазина Магазинът cool mania електронен магазин cool mania