Забавни маски за лице 3D защитни - ГОЛЯМА УСТА

Код: 75-075
30.00 лв 18.00 лв Цена без ДДС: 15.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Забавни маски за лице 3D защитни - ГОЛЯМА УСТА с усмивка следвайте мотото - "ако носите маската на лицето, тогава с усмивка".

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Забавни маски за лице 3D защитни - ГОЛЯМА УСТА с усмивка следвайте мотото - "ако носите маската на лицето, тогава с усмивка". Забавни 3D маски за лице за мъже и жени. Защитните маски предлагат универсална употреба за всеки, който се нуждае от повишена лична защита, за членове на семейството или приятели. Той предпазва от прах, така че е подходящ, например, за дейности на открито, улавя малки частици във въздуха и следователно е подходяща профилактика през грипните сезони (като защитна маска). Как ще го използвате, зависи от вас. Смешната маска може да се използва многократно . Синтетичната коприна, от която е направена завесата, действа много меко на допир и придава на маската еластичност.

Смешната маска с усмивка е направена от синтетична коприна - тя е в състояние да улавя мръсотия и замърсители . Модерни дизайнерски маски за лице за продажба онлайн - на склад можете да закупите най-добрата дихателна защита в нашия електронен магазин. Голямото им предимство е хумористичният, стилен дизайн, благодарение на който ще бъдете незабележим и ще предизвиквате усмивка на лицата на хората около вас. Маските за лице са най -широко разпространеното и ефективно средство, използвано не само по време на вирусен или бактериален сезон (като COVID 19 - Corona). Тук ще намерите маски, които са не само ефективни и предпазващи, но и изглеждат и се чувстват готини, стилни и забавни.

Дизайн, стилни и забавни маски на лицето от синтетична коприна ще ви предпазят и ще предизвикат усмивка на лицата на хората около вас.

дамска усмивка маска на лицето

Бъдете отговорни към себе си и обкръжението си и защитавайте здравето си, а също и здравето на близките си

използване на маска за лице

Важно е да се предпазваме и да се грижим за безопасността на заобикалящата ни среда. Маските за лице са най -широко разпространените и ефективни средства, използвани не само през вирусен или бактериален сезон (като COVID 19 - Corona), но и при работа в прашна среда (смог, прахови частици). Поради факта, че е направен от синтетична коприна , е сравнително лесен за дишане през маската и също така осигурява гарантиран комфорт.

Лентите на ушите на маската са меки и дължината им е регулируема - синтетичната копринена маска е подходяща за всички видове лица - за мъже и жени

Спецификации:

Размер: прибл. 20x11,5 cm (маската е еластична)
Материал: Синтетична коприна

Съдържание на пакета:

1x защитна маска за лице

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

90%