Защитни маски за лице - 100% памучно черно

Код: 75-005
18,00 лв 8,00 лв Цена без ДДС: 6,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Защитни маски за лице - 100% памучно черно. Защитни маски за лице - 100% памучно черно. Тази черна маска за лице предлага универсална употреба за тези, които се нуждаят от повишена защита.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Защитни маски за лице - 100% памучно черно. Тази черна маска за лице предлага универсална употреба за тези, които се нуждаят от повишена защита за себе си, членове на семейството или приятели. Той предпазва от прах, така че е подходящ за дейности на открито, хваща малки частици във въздуха и следователно е подходяща профилактика през грипните сезони (като защитна маска). Как го използвате, зависи от вас. В нашия електронен магазин ще намерите цветни маски, които са не само ефективни и защитни, но и изглеждат готино и стилно. Цветната маска с шарка е изработена от 100% памук, което я прави способна да улавя мръсотия и замърсители по-ефективно от други материали, използвани при производството на маски за лице. Текстилни маски за лице за продажба онлайн на склад - можете да закупите най-добрата защита на дихателните пътища в нашия електронен магазин.

Лентите за уши са меки и еластични - маската е подходяща за всички видове лица както за мъже, така и за жени

еластична маска за лице

Важно е да се защитаваме и да се грижим за безопасността на заобикалящата ни среда. Маската за лице е най -разпространеното и ефективно средство, използвано не само през вирусни или бактериални сезони (като COVID 19 - Corona) , но и при работа в прашна среда или спортуване на открито - където действа като защитна маска за прах (колоездене, скейтборд, ски). Тъй като е направен от памук, чрез него можете сравнително лесно да дишате и осигурява известен комфорт.

Памучна маска за лице с модел ще ви предпази от:

памучна маска за лице

Спецификации:

Размер: 20x12,5 cm
Материал: 100% памук

Съдържание на пакета:

1x Защитна маска черна

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (9)

98%