AHD камера за паркиране с запис на SD карта - 1x HD камера + 1x хибриден 7 "AHD монитор

Код: 19-121
558,00 лв 478,00 лв Цена без ДДС: 398,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

AHD камера за паркиране с запис на SD карта - камера за заден ход с HD + хибриден 7 "AHD монитор.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

AHD комплект за паркиране на камера с запис на SD карта - камера за заден ход с HD резолюция 720P и нощно виждане 15 м - 11 IR LED и IP68 защита и 145 ° зрителен ъгъл + хибриден 7 "AHD монитор е система, предназначена за движение на превозни средства в трудни и объркващи ситуации във всеки терен. Камерата от марката PROFIO ELECTRONICS има AHD резолюция 1280x720p, благодарение на която можете да видите всички детайли ясно и рязко. AHD камерата с наистина много малки размери от само 55x55x55 мм ще се погрижи за качествено изображение не само през деня, но чрез нощно виждане с 11 инфрачервени светодиода (последващо светене 15 м) ще виждате добре при заден ход дори през нощта. Размерът на 7 -инчовия LCD екран предопределя този комплект като идеален помощник при заден ход.

Тази AHD система е комбинация от най-добрата технология, разработена за микробуси, микробуси, каравани, автобуси, камиони, полуремаркета, трактори, комбайни и други селскостопански или строителни машини и превозни средства. Особено ще оцените системата AHD, когато е инсталирана на по -големи моторни превозни средства, където се нуждаете от повече гледки от различни ъгли. Мониторът служи и като DVR рекордер за запис от камери (той се съхранява на карта с памет до 256 GB).

Възможност за свързване на до 4 камери с възможност за избор на реда на показваните камери.

Отделните камери могат да се показват една до друга или, ако е необходимо, да комбинират разположението на камерите на монитора.

ahd монитор и камера за обръщане

Благодарение на тази система ще знаете точно какво стои зад или около превозното средство. Реверсивният AHD комплект съдържа 7 "LCD монитор + 1x камера с IR нощно виждане + 1x (5m, 10m, 15m или 20m кабел), който е включен в цената на комплекта и можете да го изберете според вашите нужди при поръчка. Комплектът AHD е изключителен, с изключение на качественото изображение също така, че мониторът може да бъде свързан до 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) камери едновременно. На монитора може за по -добра ориентация едновременно да се показват всички камери една до друга или, ако е необходимо, за да изберете опция за преглед на камерата, която ви подхожда най-добре. хибридни монитор поддържа смесен вход в множество видео формати, а също и честотата PAL / NTSC. в менюто на монитора е, разбира се, огледален образ на избраната камера . Също така е възможно да се определи дали камерата да показва водещите линии при заден ход. Този комплект за обръщане има широк спектър от приложения. Степента на защита на IP на камерата е до IP 68, което означава, че е устойчива на вода, кал, прах и механични повреди.

Камера за паркиране с монитор AHD SET - за леки, лекотоварни автомобили, камиони работещи машини

Камера за паркиране с монитор AHD SET - за леки, лекотоварни автомобили, камиони, работещи машини

Задният монитор съдържа меню, в което имате различни опции за настройка на LCD монитора и свързаните с него камери. Мониторът служи и като DVR рекордер за запис от камери (той се съхранява на карта с памет до 256 GB). Хибридният монитор поддържа смесен вход AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS в няколко видео формата, както и PAL / NTSC честоти, до 4 камери могат да бъдат свързани към монитора едновременно. Това означава, че можете да имате камера с AHD резолюция 1080P, а другата, например с разделителна способност 720P, свързана към монитора и мониторът ще показва изображението и от двете едновременно.

Записът от камерите се съхранява на SD карта , която се поддържа до 256 GB.

хибриден 7 -инчов монитор поддържа SD карта 256GB

Хибриден 7 -инчов автомобилен монитор за заден ход (машини) за 4 AHD/CVBS камери със запис на SD карта до 256 GB, с възможност за свързване до 4x всеки тип камери FULL HD, HD, CVBS и др. Камери за заден ход. Ново поколение на системата за паркиране, която ви носи ясен, остър образ през деня, дори при условия на слаба осветеност и всички необходими технически средства за безопасна работа и управление на моторни превозни средства и машини. Пакетът включва и дистанционно управление, за още по -лесно управление на монитора.

Използване на камера за заден ход с монитор в HD резолюция, подходяща и за строителни машини

система за паркиране на камиони за камиони

Към монитора могат да бъдат свързани до 4 камери - AHD или CVBS. В зависимост от нуждата и типа превозно средство, можете да избирате и комбинирате камери от нашето предложение, за да отговорите на вашите изисквания. Камерите са свързани към монитора чрез 4pin кабели. Мониторът има кабели за свързване на камерите и захранване на монитора. Камерите се захранват директно от монитора, така че вече не е необходимо да ги свързвате отделно към източника, което опростява инсталацията и можете да поставите камерата навсякъде в автомобила. Мониторът включва и 4 превключващи кабела, чрез които можете да свържете камерата към светлините за заден ход. Когато е включена задна предавка, камерата за заден ход автоматично ще се появи на монитора. Поддръжка за цикличен видео запис (24-часова функция за наблюдение на паркирането).

Хибриден монитор за камери за заден ход със запис на изображения от 4 камери

реверсивен комплект за комбайн

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото със скоба (това, което е включено в пакета), можете да намерите в нашата оферта още три вида стойки, които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предното стъкло или където необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да бъде премахнато от колата или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това гарантира лесно прекъсване на системата за обръщане и повторно свързване.

система за камера за заден ход с ir LED нощно виждане

Мини камера за заден ход 55x55x55 mm с HD резолюция 720P и нощно виждане 15m - 11 IR LED и IP68 защита и ъгъл на видимост 145 °. Тази мощна камера за заден ход е правилното решение за наблюдение на околностите на автомобила. Той ви дава преглед на случващото се около превозното средство, когато то се движи или се движи на заден ход. Камерата за заден ход има нощно виждане с 11 инфрачервени светодиода и последващо сияние от 15 метра. Камерата има широк спектър от приложения, тъй като е подходяща за по-големи автомобили, микробуси, микробуси, автобуси, полуремаркета, ремаркета, селскостопанска техника или камиони. 1/4 CMOS сензор за изображения с HD резолюция 1280x720 пиксела позволява висококачествено и рязко предаване на изображение.

IP68 защита гарантира устойчивост на вода, кал, прах и механични повреди

защита на камерата за наблюдение IP68 водоустойчив и прахоустойчив

Камерата за заден ход има ъгъл на сканиране до 145 °, което е достатъчен обхват за нуждите на заден ход или наблюдение на движението на автомобила в среда, където се изисква повишено внимание по отношение на безопасността. Тази HD камера отговаря на степента на защита IP68, което я прави водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на механични повреди. Самият корпус на камерата е защитен от здрав корпус от сплав. Камерата може да бъде инсталирана на различни повърхности, което е възможно чрез метална скоба, благодарение на която можете да я наклоните и фиксирате в желаното положение. Захранването на камерата и предаването на сигнала става чрез висококачествен, екраниран конектор с 4-пинов терминал, който има водоустойчиво покритие, което ще улесни работата ви по време на инсталацията. Камерата се захранва директно от заден монитор с напрежение 12-24V.

Камери за заден ход не само за леки автомобили, но и за камиони, микробуси, ремаркета

Камери за заден ход от 175 градуса за камиони


Характеристика:

ПЛЮС Камера за заден ход за всички автомобили
плюс 11x LED IR нощно виждане 15 m
плюс Издръжлив корпус от камера от сплав
плюс Ъгъл на видимост до 145 °
плюс IP68 водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на повреди
ПЛЮС 7 -инчов заден монитор
плюс Широк диапазон от настройки в менюто на дисплея
плюс Възможност за свързване на до 4 камери

Технически спецификации на камерата:

Сензор за изображение: CMOS 1/4 "
Резолюция: HD 1280x720
Система: PAL/NTSC
Минимално осветление: 0 LUX (IR включен)
IR нощно виждане: да 11 IR LED
Разстояние за нощно виждане: 15 m
Ъгъл на видимост: 145 °
Степен на защита IP: IP 68 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -20 до 70 ° C
Захранване с постоянен ток: 12-24V
Размери: 55x55x55 мм

Технически спецификации на монитора:

Модел: Profio -W70
Монитор: 7 "HD екран
Система: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Съотношение на страните: 16: 9
Резолюция на монитора: 1024 x 600 RGB
Видимост на дисплея: 180 ° от всяка страна
Видео резолюция при запис: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Съвместим сигнал: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Входове: 4x AHD/CVBS канал
Бутони с подсветка: да, синя светлина
Осветеност: 500-700cd/m2
Запис: да, 4 канала
Цикличен запис: да
Разположение на дисплея: 1/2/3/4 камера
Видео формат: AVI
Памет: поддържа SD карта клас 10, до 256 GB (карта с памет не е включена)
Възможност за регулиране на екранното меню: яркост, контраст, сила на звука, език
Захранване: DC 12-36V (напрежение 13V е необходимо за захранване дори с камера)
Изходно напрежение: DC + 11,5V/3A
Аудио вход: да 1x
Конектор: 4 -пинов конектор
Цвят черен
Дистанционно управление: да
Размери: 18 x 12 x 2,5 cm
Слънцезащитен козирка: да, разглобяема
Работна температура: -20 до 70 ° C

Съдържание на пакета:

1x хибриден 7 -инчов монитор за заден ход
1x AHD камера за заден ход
1x Свързващ кабел 5m, 10m, 15m, 20m по ваш избор
1x дистанционно управление
1x сенник за слънце
1x монтажна скоба за монитор
1x скоба за монтаж на камерата
1x Ръководство

Можете да изберете дължината на кабелите според вашите нужди 5 м, 10 м, 15 м и 20 м. Посочете дължината на кабела в бележката за поръчка.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (2)

97%
98%
Truckman777

AHD камера за паркиране с запис на SD карта - 1x HD камера + 1x хибриден 7 "AHD монитор

Бърза доставка
Добри материали
Инсталирането трябва да е лесно.

Комплектът за паркиране дойде бързо и в страхотна форма. Материалите са много добри. Дадох го на моя механик, надявам се скоро да го монтира.

Преведено от: en
95%
Lukáš

Комплект камери за паркиране

Възможност за свързване на няколко камери
Хубава снимка
Широкоъгълни камери
Размерът на камерите
IP 68
Цената
Преведено от: sk