Най-добрите шпионски скрити камери в света: ТОП #15 съвета

Най-добрите шпионски скрити камери за тайно записване в света: ТОП #15 съвета за вас. Представяме ви преглед - най-полезната тайна шпионска камера, която е правена. В същото време ви предлагаме и практически съвети как и къде е най-добре да поставите шпионска камера или въпроси относно законността на използването.

Имате ли нужда от скрита камера, за да запишете нещо тайно или дискретно? Имате ли семейство, което искате да защитите или трябва да защитите имуществото си ? Скритите камери често са необходими само за да следите ситуацията , без никой да знае , че я наблюдавате и записвате , или когато е необходимо да заснемете нещо далеч, когато не можете да сте на това място в момента. Когато една проста система от камери за наблюдение е твърде голяма и видима, за да записва тайно, малките или скрити шпионски камери могат да бъдат идеалното решение за вас.

Има много причини да използвате скрити камери или шпионски камери. Шпионските камери са много полезни като помощ при наблюдение и защита на близки. Така че, ако имате възрастни родители или малко дете, за да видите как се справят и как се грижат за тях, когато не сте с тях, камерата може да бъде от решаващо значение, за да разберете дали семейството ви е в безопасност. Ако се занимавате с някои спорове, може да е полезно да записвате обмен, срещи или дискусии, за да избегнете грешки. Освен това, например, такива разводи могат да бъдат много объркани и може да бъде много полезно да имате запис на събитията за правна защита. Ако имате проблеми с обвинения или задържане, записът ще покаже или докаже на съда нещата така, както са се случили в действителност и това може да бъде решаващ фактор.

Така че, ако смятате, че би било полезно за вас да имате скрити записи, не се колебайте да използвате скрити шпионски камери. Шпионската камера е лесна за използване и достъпна . Ако искаш да си добър оператор, сниманият човек не трябва да знае, че го записват. Така че шпионската камера трябва да е незабележима, да се слива с фона или лесно да се скрие в нещо, така че да не се забелязва по никакъв начин. Технологията за шпионаж се използва широко в днешно време.

И така, както и да е, ето нашите избори за списъка с Топ 15 на скрити камери , от камери, които лесно можете да скриете, до камери, добре скрити в обикновени неща.

#15 КОМПЛЕКТ Mini Wifi P2P pinhole Full HD камера 8 мм с фокус върху текст + шпионска слушалка

пинхол камера за изпитни тестове за писмен контрол

Студентски КОМПЛЕКТ - Mini Wifi P2P pinhole Full HD камера с фокус върху текст + вградена 1500 mAh li-on батерия + шпионска слушалка ви позволява да гледате изображения в реално време и в същото време можете да получавате инструкции от другия човек чрез шпионската слушалка в ухото ви напълно незабелязана. Този комплект предлага уникална възможност да записвате различни пространства, обекти или текст на хартия с помощта на FULL HD камера с дупки, без околните да забележат, и в същото време да комуникирате с човек по телефона чрез шпионска слушалка. Цялата комуникация се осъществява чрез P2P интернет, така че е възможно да наблюдавате камерата и да комуникирате чрез шпионска слушалка без ограничения на разстоянието (единственото условие е интернет връзка) чрез приложение (iOS/Android) на мобилен телефон . Не е необходима SIM карта в устройството.

КОМПЛЕКТЪТ включва камера с дупка и шпионска слушалка, които работят само чрез едно приложение, сдвоявате го с телефона си чрез wifi (не bluetooth). Камерата има възможност за фокусиране на обектива, което е отлично, например по време на изпит, когато трябва да фокусирате върху текст на хартия. Фокусирате камерата, като завъртите мини обектива. Тази камера е предназначена за запис на текст, независимо дали е писмен или отпечатан.

#14 Мини Wi-Fi камера за откриване на движение с ъгъл 120° + Изключително мощен IR LED до 10 метра + 360° държач

Камера с мини детекция на движение

Мини Full HD Wi-Fi камера с ъгъл 120° + Изключително мощен IR LED до 10 метра + 360° държач + детекция на движение + Li-ion батерия 2600mAh + двупосочна аудио комуникация. Миниатюрна камера с висококачествена обработка е идеално решение за ненаблюдаван запис на изображения със звук. Благодарение на минималните си размери, камерата е много практична и лесно се побира в джоба ви. С включения в комплекта държач , който може да се върти на 360°, можете да прикрепите камерата към стена, маса и др. Камерата разполага с висококачествена оптика, която ще се погрижи за висококачествен видеозапис във FULL HD качество с резолюция от 1920x1080 пиксела, със звук, дори при лошо осветление благодарение на IR LED нощно виждане.

#13 Стенен часовник с FULL HD камера + WiFi и детекция на движение

шпионска камера в стенния часовник

Стенен часовник с FULL HD камера + WiFi и детекция на движение - този високотехнологичен продукт ще ви убеди, че стенните часовници не трябва да бъдат просто обикновени часовници. Шпионските стенни часовници на пръв поглед изглеждат напълно нормални, но отново имат вградена скрита камера. Модерният дизайн на стенните часовници ги прави чудесно допълнение към всеки дом, офис или чакалня за да следите наблюдаваната зона. Камерата в часовника осигурява запис на изображения с висока резолюция от Full HD 1920 x 1080 със звук, както и създаване на снимки с резолюция от 4032 x 3024 .

Можете да гледате изображението в реално време по всяко време и навсякъде, като използвате мобилния си телефон. Заснетите записи винаги преминават през H.264 компресия, за да се намали размерът на файла и впоследствие се записват на поддържана micro SD карта с размер до 128 GB . Охранителната IP камера в часовника е подходяща предимно за дома за наблюдение на къщата, апартамента, деца, домашни любимци, но може да се използва и в други закрити помещения, където искате да имате наблюдение по време на отсъствие, тъй като благодарение на сензора за движение винаги ще бъдете уведомени за неочаквано посещение под формата на известия директно на вашия мобилен телефон.

#12 WiFi P2P FULL HD шпионска камера, скрита в адаптер за зарядно за мобилен телефон + детекция на движение

шпионска камера в зарядно USB адаптер за шпионска камера

WiFi P2P FULL HD шпионска камера скрита в адаптер за зарядно за мобилен телефон + детекция на движение + Приложение (Android/iOS) дистанционно наблюдение на камерата през интернет. Този USB адаптер служи като пълнофункционално зарядно за мобилни телефони или таблети. Освен това обаче записва видео със звук във висока FULL HD 1080P резолюция. Просто включвате адаптера в електрически контакт и тайният запис може да започне. Благодарение на незабележимия външен вид, никой дори няма да си помисли, че това е тайна шпионска камера .

Захранва се директно от електрическата мрежа, така че не е нужно да се притеснявате, че батерията на фотоапарата ще се изтощи. Благодарение на WIFI безжичната връзка, IP камерата се свързва с домашния рутер, така че можете да гледате кадри на живо от камерата, където и да сте. Известията при засичане на движение ще идват директно на вашия мобилен телефон благодарение на мобилното приложение. Чрез него можете лесно да управлявате камерата. Приложението работи с операционни системи Android и iOS. Камерата записва цикличен видеозапис. Записът се записва на micro SD карта с поддръжка до 128 GB .

#11 Шпионска писалка с Wifi (P2P) с FULL HD - Мини камера в писалката + поддръжка на micro sd до 128GB

spy camera in pen - шпионски камери писалка с камера

Шпионска писалка с Wifi (P2P) и FULL HD - Spy Mini камера в писалката + поддръжка на micro sd до 128GB с детекция на движение за таен запис на видео със звук. Записването на видео дискретно е едно, а заснемането на висококачествени записи или снимки е друго. Шпионската писалка е перфектна комбинация от двете и е наистина много лесна за използване. Шпионската камера изглежда като стилна и елегантна писалка , което гарантира, че никой дори няма да си помисли, че може да е скрита камера.

Писалката записва видеозаписи с Full HD 1080p резолюция, при 30 кадъра в секунда в AVI формат. Писалката е оборудвана и с микрофон, акумулаторна батерия с капацитет 200mAh и продължителност на запис до 90 минути и поддръжка на micro SD карти до 128 GB. Писалката е подходяща за запис на закрито или на открито. Управлението на писалката е много лесно с един бутон. С шпионска писалка може да се пише реалистично и да се сменят патроните в нея .

#10 Шпионски часовник с камера с Full HD + IR LED + 32 GB памет

шпионски часовник с камера - шпионски часовник камера

Шпионски часовник с камера с Full HD + IR LED + 32 GB памет. Скрита камера в часовника, с която можете да заснемете всичко важно по всяко време и навсякъде . Този шпионски часовник е високотехнологична комбинация от моден часовник и скрита шпионска камера . Часовниците Spy са изработени от висококачествени масивни материали, изглеждат стилни и подхождат на всеки човек за всеки повод. Вградената памет до 32GB ще ви гарантира достатъчен капацитет за видео, звук и снимки и не е нужно да се притеснявате, че ще ви ограничава по някакъв начин .

Часовникът има вградени до 4 IR светодиода с висока яркост, които можете да използвате предимно при условия на слаба осветеност. С този високотехнологичен часовник можете да записвате снимки и видеоклипове по време на вашите пътувания, да улавяте важна информация от лекции, например, или да правите снимки и видеоклипове от всякакъв вид по всяко време и навсякъде. След това можете лесно да прехвърлите записания материал на компютър с помощта на включения USB кабел.

шпионска камера в пауър банк - пауър банк шпионски камери

WIFI камера в Power bank с P2P + 10000 mAh батерия с 4K видео резолюция + 170° ъгъл и нощно виждане с IR LED до 8 метра + детекция на движение + поддръжка на до 128GB micro SD. С тази ненатрапчива камера можете да заснемете видеозапис със звук в брилянтна 4K резолюция. Скритата камера изглежда като класически power bank и затова е напълно незабележима и компактна. Освен това има 2 IR LED светлини за нощно виждане до 8 метра и засичане на движение .

Записът се записва на micro SD карта, поддържана до капацитет от 128 GB . Разполага с вградена презареждаема Li-ion батерия с капацитет 10000mAh, което гарантира наистина голяма продължителност на видеозапис или поддържане на камерата в режим на готовност. Устройството работи и като захранваща банка за презареждане на мобилни устройства, камери и др. Този продукт е разработен с най-новите технологии и използва P2P технология - поддръжка за наблюдение на изображението от камерата по всяко време и навсякъде директно през вашия мобилен телефон . Лесен за използване. Не са необходими IP настройки, име на домейн и Upnp настройки.

#8 FULL HD бутонна камера с 90° ъгъл + аудио - Wifi DVR модул за наблюдение на живо

камера в бутон шпиониране шпионаж p2p наблюдение през интернет

FULL HD бутонна камера с 90° ъгъл + аудио - Wifi DVR модул за наблюдение на живо с възможност за свързване (смяна) на различни обективи на pinhole камера + вградена батерия 1500mAh. Малък и компактен КОМПЛЕКТ: wifi кутия с антена и вградена акумулаторна батерия и камера с дупка, скрита в черно копче с 90° зрителен ъгъл и запис на звук . Чрез micro USB слота можете да свържете различни камери към модула, в зависимост от това коя имате нужда (изберете от нашата оферта) - широкоъгълен обектив, нощно виждане, детекция на движение, камера скрита в бутон и др.. Устройството поддържа аудио запис - камера с микрофон, записва и звук. Wifi безжичен шпионски модул P2P Наблюдение на живо през интернет и свързване на различни камери.

Изображението от камерата може да се гледа в предаване НА ЖИВО през мобилен телефон. Камерата заснема изображения с висока FULL HD резолюция от 1920x1080 пиксела. Заснетите изображения се записват на поддържана micro SD карта с размер до 128 GB, камерата се захранва от акумулаторна батерия с капацитет 1500 mAh с продължителност до 2 до 3 часа запис. Камера с бутон, FUUL HD резолюция, вграден микрофон, 90° зрителен ъгъл.

#7 4K Wifi луксозна камера, скрита в ключа на колата с поддръжка до 128GB micro SD

шпионска камера в ключа за колата или ключодържателя за колата
4K Wifi луксозна камера, скрита в ключа на колата с поддръжка на до 128GB micro SD - определено принадлежи към семейството на топ шпионските джаджи. Най-голямото му предимство е записването на видеоклипове в 4K при 25 fps . И ключът, и ключодържателят са с детайлна и висококачествена изработка, което допринася за тяхната достоверност. Освен запис, с ключа е възможно и снимане. Камерата е вградена в здрав калъф и предлага възможност за Wi-Fi връзка, което означава, че можете да гледате записа от нея дистанционно от всяко място, където имате достъп до интернет.
Данните се съхраняват на micro SD/TF карта до макс. 128 GB капацитет. Камерата се захранва от вградена 900 mAh литиева батерия , която се зарежда чрез micro USB. Живот на батерията с едно зареждане до 1,5 часа . Камерата обаче може да бъде включена в мрежов USB адаптер и по този начин да записва непрекъснато. Ключът за скрита камера се държи като преносимо USB флаш устройство, когато е свързан към компютър чрез USB. Благодарение на прецизната му обработка е много малко вероятно някой около вас да забележи, че носите устройство, което може да записва видео или да прави снимки. В пакета ще намерите много аксесоари.

#6 Очила с WiFi камера + FULL HD + сензорно управление + предаване на видео на живо (Android/iOS) - перфектен камуфлаж на камерата

очила с камера - шпионска камера в очила с wifi
Очила с Wifi камера + FULL HD + сензорно управление + предаване на видео на живо (Android / iOS) - перфектен камуфлаж на камерата. Стилните и в същото време шпионски очила имат практично приложение за ненаблюдавано заснемане на околността и за ултра леката конструкция от само 40g . Удобни са за ежедневна употреба. В същото време не е необходимо да натискате никакви бутони, защото те реагират само на докосване. С тези шпиони с очилата записваш точно това, което виждаш и същевременно имаш свободни ръце така без подозрение.
Друго предимство е предаването на живо чрез WiFi връзка директно към вашия мобилен телефон чрез приложението " GPS CAM ", което е свободно достъпно за Android и iOS. Чрез приложението можете не само да гледате заснети изображения, но и да възпроизвеждате вече записани видеоклипове. Очилата поддържат създаването на ваша собствена Wi-Fi мрежа с обхват до 30m , което ви позволява да гледате запис на живо за вашите приятели близо до вас.
4g 3g шпионска камера pinhole шпионаж за sim карта

FULL HD pinhole камера с поддръжка на 4G SIM + Wifi с P2P + IR LED 5m + 145° широкоъгълен обектив рибешко око - поточно видео на живо с откриване на движение, аларма и поддръжка на micro SD карта до 128 GB. Изображението от камерата може да се гледа на живо през мобилен телефон. Камерата заснема изображения с висока разделителна способност 1080P при 25 кадъра в секунда денем и нощем благодарение на нощно виждане на разстояние до 5 метра, а благодарение на ъгъла на заснемане от 145° имате достатъчен преглед на заснетата зона. Заснетите изображения се записват на поддържана micro SD карта до 128 GB, камерата се захранва от акумулаторна батерия с капацитет 1500 mAh .

Тази pinhole камера има и отделен външен микрофон (за още по-добро записване на звук). Микрокамерата Pinhole е полезен инструмент в света на шпионажа, когато трябва да запишете реалното поведение на лица, без да подозирате, че са записани. Благодарение на възможността за поставяне на SIM карта (с предплатени интернет данни), тази модулна камера може да се свърже към 4G мрежа и може да бъде свързана и към Wi-Fi мрежа, така че можете да гледате видео със звук от цял ​​свят ( където има интернет връзка).

шпионска камера в високоговорителя
Стерео Bluetooth високоговорител с FULL HD WIFI камера и въртящ се на 330° обектив е пълноценен Bluetooth високоговорител с вградена скрита камера . Можете да използвате класически стерео високоговорителя, за да слушате музика , но той може да се използва идеално и като камера за наблюдение на вашия апартамент, къща или бизнес операции. Колонката с камера има въртяща се на 330° глава, нощно виждане и детекция на движение. Можете да го поставите на рафт, маса и впоследствие наблюдавайте в реално време какво се случва в стаята, където се намира високоговорителят.  
Камерата за сигурност може да бъде свързана към домашния рутер чрез WIFI или P2P, което ви позволява да наблюдавате изображението по всяко време и навсякъде с помощта на мобилния си телефон . Заснетите изображения преминават през H.264 компресия , за да се намали размерът на файла и впоследствие се записват на поддържана micro SD карта с размер до 128 GB. Оптиката осигурява висока резолюция от Full HD 1920 x 1080 , така че няма да пропуснете нито един детайл от заснетите изображения. Колонката Spy разполага с 5000 mAh батерия.

#3 LED настолна лампа с Wifi FULL HD камера и въртящ се на 330° обектив

wifi камера в лампата
LED настолна лампа с Wifi FULL HD камера и въртящ се на 330° обектив, заедно с откриване на движение и нощно виждане, прави тази лампа страхотен незабележим пазач за употреба на закрито. Вградената в лампата камера записва изображения с висока резолюция Full HD 1920 x 1080 и е разположена върху въртящ се обектив (който можете да управлявате дистанционно), което ви позволява да регулирате ъгъла на снимане. Функциите на лампата се контролират чрез свободно достъпно приложение , където можете да изберете произволен цвят на лампата за приятно околно осветление, можете също да промените ъгъла на снимане , като движите пръста си на смартфона, или да увеличите изображението или да говорите дистанционно благодарение на двупосочната комуникация.
Камерата за сигурност може да бъде свързана към домашния рутер чрез WIFI или P2P, което ви позволява да гледате изображението по всяко време и навсякъде с мобилния си телефон. Заснетите записи винаги преминават през H.264 компресия , за да се намали размерът на файла и след това се записват на поддържана micro SD карта с размер до 128 GB. Когато бъде засечено нежелано движение, камерата автоматично ще ви уведоми чрез известие в приложението.

#2 Мини будилник HD камера с Wifi + IR LED + Детекция на движение + AC/DC захранване

мини будилник с камера

Будилникът с FULL HD камера с IR LED + WiFi + P2P е допълнен с мониторинг на движението и сензори за отчитане на температурата и влажността на въздуха в помещението. С елегантния си дизайн в лъскаво черно, той се вписва във всеки тип интериор, без да подозирате, че е устройство със скрита камера. Висококачественият дисплей на будилника осигурява безпроблемна четливост на предоставените данни дори при интензивна дневна светлина. Вградената скрита камера записва видео във Full HD резолюция 1920 x 1080 със звук, а благодарение на IR LED нощно виждане на разстояние до 6 метра ще имате висококачествено изображение дори през нощта. Можете да контролирате всички функции на скритата камера от разстояние чрез свободно достъпно приложение за смартфони (iOS, Android), чрез което можете да гледате изображения в реално време и да променяте настройките на камерата.
Цифровият будилник има и функция за откриване на движение , която се използва за започване на запис, когато се засече движение в стаята. Това е страхотна функция, благодарение на която няма да пропуснете важен кадър, тъй като ще бъдат заснети само кадрите по време на активността. Заснетите записи преминават през H.264 компресия , за да се намали размерът на файла и впоследствие се записват на поддържана micro SD карта с размер до 128 GB. Устройството е снабдено с вградена 300 mAh батерия , която при пълно зареждане осигурява непрекъснат запис за приблизително до 2 часа. Устройството може да се включи и към стандартна електрическа мрежа и по този начин будилникът със скрита камера да работи непрекъснато.

#1 Mini pinhole Full HD камера с батерия и откриване на движение + WiFi + micro SD 128 GB поддръжка

шпионин на шпионска камера

Mini pinhole Full HD камера с батерия и детектор на движение + WiFi + micro SD 128 GB поддръжка - е точно това, което си представяте под термина шпионска камера. Благодарение на компактния си дизайн и мини обектив (само 10x10 mm, , той може да бъде незабележимо поставен почти навсякъде (дори скрит в обект). Изображенията, записани от мини камерата, са с Full HD 1920 x 1080 резолюция, а снимките с 4032 x 3024 резолюция , следователно напълно достатъчен за подробни записи.

Устройството поддържа WiFi връзка и е безжично , което позволява лесен монтаж на стена или таван, като впоследствие можете да контролирате всички функции на камерата чрез свободно достъпно приложение за смартфони (iOS, Android), където можете да променяте резолюцията на видеото, дължината на отделни видеоклипове, методът на запис - детекция на движение или непрекъснат запис. Камерата за сигурност може да бъде свързана към домашния рутер чрез WIFI или P2P, което ви позволява да гледате изображението по всяко време и навсякъде с мобилния си телефон. Шпионската шпионска камера поддържа micro SD карти с памет до 128 GB . Камерата се захранва от 1200 mAh батерия , но с помощта на захранващ кабел можете да я свържете и към постоянно захранване, например към контакт с помощта на мрежов AC/DC адаптер.

Съвети за скриване и използване на скрита шпионска камера

1. Проверете дали не нарушавате никакви закони.

Като цяло може да се каже, че използването на шпионски шпионски камери, както и на шпионска технология е много спорно. Нашите закони изрично забраняват използването на камери на места, където е очевидно, че е необходимо да се запази личното пространство, като например в спалнята или банята, тоалетната. Ако възнамерявате да инсталирате шпионска камера във вашата баня, трябва да сте сигурни, че го правите законно, в противен случай лесно можете да се сблъскате с обвинения, съдебни такси или дори заплаха от затвор. Освен това съществуват специфични закони, регулиращи аудиозаписите на интервюта, които може да се различават от видеозаписите. Така че, ако решите да използвате скрита камера, проверете законите във вашата страна, за да сте сигурни, че нямате проблеми.

Ако наемате бавачки, медицински сестри, икономки или други служители, уверете се, че имате писмено споразумение с тях относно тяхното съгласие за запис със скрита камера. И в този договор можете да посочите договорените условия, че можете да ги гледате или записвате по всяко време, докато вършат работата си. Наличието на ясно съгласие ще ви даде известна защита, че те са били наясно с наблюдението, в случай че някога трябва да докажете тяхното поведение или действия.

2. Проверете дали скритата камера работи точно както трябва.

Най-добрият начин най-добре да скриете и използвате шпионска камера е да практикувате и да практикувате запис. След като намерите шпионска камера, която искате да използвате, трябва да сте сигурни, че я изпробвате при точните условия, при които искате да практикувате запис. Така че, ако ще заснемете видео на някой, който влиза в стая през нощта, уверете се, че камерата ви ще работи точно при тези условия. Нищо не е по-трагично от това да получите видео на това, което искате да запишете, и накрая, не е възможно да разпознаете това, което искате, или записът не е от добър ъгъл, или камерата няма нощно виждане и т.н. проверете отново какво очаквате от записа и дали вашата шпионска камера е подходяща и правилно настроена. Тествайте, тествайте и пак тествайте.

3. Добри места за скриване на скрита камера

За да разберете къде да поставите камерата, просто огледайте стаята и вижте къде може лесно да се скрие малка камера.

Пендели и полилеи - осветителните тела на тавана са чудесно място за скрита камера. Малцина смятат, че там може да се постави шпионска камера.

Мебели като маса, нощно шкафче и скрин - повечето стаи имат мебели, това може да бъде добро място за скрита камера, скрита зад някакъв общ предмет, като часовник или радио. Разбира се, можете да получите и скрита камера в часовника и да я поставите директно на нощното шкафче.

Завеса или перде - друго страхотно място за скриване на камерата може да бъде зад завеса или върху перде. Ако искате малка шпионска камера, можете да я свържете от горната страна на завесата или директно върху завесата.

Телевизор - добра идея би било да поставите малка камера близо до телевизора или върху него. Ако го направите, уверете се, че е малко извън пряката видимост, така че никой да не забележи камерата лесно.

Лаптоп или компютър - ако имате компютър и друго компютърно оборудване, разположено на бюрото ви, не би трябвало да е много трудно да намерите начин да скриете камерата.

Рафт за книги – поставянето на скрита камера в рафт за книги може да е добра идея. Особено когато скритата камера е във формата на книга или можете да регулирате книгите, за да държите камерата дискретно между книгите.

Декоративен предмет - всяка ваза, рамка за картина или друг декоративен предмет, включително играчки, които могат да покрият или скрият камерата, ще бъде добра идея за поставяне.

Огледала - можете да си купите двустранно огледало и да поставите там шпионска камера. Или в обратния случай е възможно директно закупуване на огледало с вградена скрита камера.

Лампи - може да се извади една крушка или лампа и да се постави шпионска камера, скрита в лампата.

Цветя и растения - можете да поставите малка камера в цвете или в саксия и да я поставите например на перваза на прозореца. Скриването в ярко оцветени растения ще работи особено добре.

Надяваме се, че тези съвети и предложения за скрита и шпионска камера ще ви помогнат да проследявате и записвате безопасно и ефективно. Можете да намерите по-широка гама от шпионски камери директно на уебсайта https://www.cool-mania.bg