Видео бебефон с 5 "LCD + IR LED с двупосочна комуникация

Код: 88-188
378.00 лв Цена без ДДС: 315.00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Видео монитор за бебета (бавачка) с 5-инчов LCD + IR LED с двустранна комуникация и мониторинг на температурата ще се погрижи за безопасността на детето ви през деня и нощта.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Видео бебефон (бавачка) с 5 "LCD + IR LED с двупосочна комуникация и контрол на температурата ще се погрижи за безопасността на детето ви през деня и нощта. Този бебефон с нощно снимане осигурява висококачествено видео и аудио предаване през голям пълноцветен дисплей до 100 метра в отвореното пространство Дигиталната епоха носи много интересни технологии, които улесняват ежедневието и един от тях е този видео бебефон, който ще осигури постоянен мониторинг на бебето ви по време на отсъствието ви. ще бъде практичен и незаменим помощник в дома за деца.

детегледачка бебе монитор

Видео-бавачката предлага много иновативни функции, което я прави уникална в своята област, като двупосочна комуникация, която ще ви позволи да чуете вика или смеха на детето си, а в замяна на това детето ви също ще чуе гласа ви, така че няма да трябва да тичам често в детската стая. Може да е достатъчно, ако просто натискате бутона и говорите, за да успокоите детето, или стартирате дистанционно един от 5-те предлагани приспивни песни . Друга полезна функция е заснемането през нощта с двойно цифрово увеличение за удобно гледане на бебето, докато спи без да е необходимо да идва с възможно нарушаване на спокоен сън чрез включване на светлината през нощта.

цифрна опаровелка

Видео-бавачката има вграден термометър за постоянно наблюдение на вътрешната температура, гледана на LCD дисплея, за да ви информира за действителната температура в стаята на детето. Въз основа на това ще можете да прецените дали температурата е оптимална и дали детето ви се чувства комфортно. Много полезна допълнителна функция на монитора е функцията VOX, която спестява енергия и намира приложение предимно през нощта. По време на бездействие в помещението, в което е поставена камерата, течнокристалният дисплей ще премине в режим на готовност и ще остане в този режим, докато камерата заснеме звука. Веднага след като бебето се събуди, цифровият бебешки монитор ще ви предупреди, като включите LCD дисплея и прехвърлите звука. Бебешката камера може да бъде прикрепена към стената / тавана благодарение на стойката на универсалното съединение или може да бъде поставена на масата и можете да регулирате наклона на камерата, както се изисква.

бебешки монитор

Характеристика:

плюс Двупосочна комуникация
плюс Предаване на видео и звук до 300м
плюс Цветен LCD дисплей 5 "
плюс Контрол на звука
плюс Функция VOX (икономия на енергия)
плюс Мониторинг на температурата
плюс Нощно виждане
плюс Възпроизвеждане на бебешки приспивни песни
плюс 2x Цифрово увеличение

Съдържание на пакета:

1x Цифрова видео камера
1x LCD дисплей 5 "
2x захранващ кабел
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка