Телефонни ръкавици bluetooth - ръкавици за смартфон за телефонни разговори + докосване

Код: 88-247
110.00 лв Цена без ДДС: 91.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Телефонни ръкавици bluetooth - ръкавици за смартфон за телефонни разговори + докосване. Удобната джаджа, която е особено подходяща през зимата.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Телефонни ръкавици bluetooth - ръкавици за смартфон за телефонни разговори + докосване. Удобната джаджа, която е особено подходяща през зимата. Всички знаем чувството, когато излизаме от магазина или работим по тъмни вечери и ни се иска да се обадим на някого, защото се чувстваме сами. Но проблемът е, че навън често е студ и мраз . Благодарение на ръкавиците bluethooth няма да имате проблем . В палеца ви има високоговорител , благодарение на който ще чуете повикването, но също така е възможно да слушате музика чрез него. В контролния панел има микрофон и управление на разговора или възпроизвеждането на музика. Когато се обаждате, всичко, което трябва да направите, е да отговорите на повикването и да поставите ръката си с палец в посока към ухото. Важно е да имате контролния панел от вътрешната страна (дланта) на китката си след поставяне на ръкавицата.

Можете удобно да слушате музика или да управлявате смартфона си чрез Bluetooth ръкавици.

Телефонни ръкавицисмартфон ръкавици

Ръкавиците предлагат и добър живот на батерията. Те издържат до 5-8 часа с едно пълно зареждане . Дръжте ръцете си винаги топли и удобни. Ръкавиците са унисекс и затова са подходящи като Bluetooth ръкавици за мъже и жени. Благодарение на прецизната обработка контролът им е стабилен (не се плъзга през плата) и солиден. Показалецът, средният пръст и палецът са покрити със специална материя, благодарение на която е възможно да управлявате телефона, без да слагате ръкавицата си . Можете лесно да свържете ръкавици за повикване през Bluetooth чрез устройства с операционните системи iOS и Android - това гарантира тяхната гъвкава употреба.

Съдържание на пакета:

1x Bluetooth ръкавици
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка