Банк за захранване с 3x изход Micro USB / USB C / Lightning конектор - 10000 mAh

Код: 65-005
90.00 лв Цена без ДДС: 75.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Банк за захранване с 3x изход Micro USB / USB C / Lightning конектор - 10000 mAh е външно зарядно устройство с три входа за зареждане.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Банк за захранване с 3x изход Micro USB / USB C / Lightning конектор - 10000 mAh е външно зарядно устройство с три входа за зареждане. Освен това разполага с индикатор за състоянието на батерията в числа от 100% заряд. Преносимата батерия гарантира, че вашият смартфон или друго съвместимо устройство няма неочаквано да се изтощи. Всеки от нас знае усещането, когато забравим да заредим мобилен телефон или друго необходимо устройство и батерията се изтощи в най-малко подходящия момент. Powerbank служи като много добър резервен източник на захранване, който винаги можете да имате със себе си. Той е с капацитет до 10000 mAh, така че е достатъчно мощен за пълно зареждане на повечето устройства като смартфони, Smartwatch или камери. Всичко това се съдържа в много компактен размер с издръжлив и елегантен дизайн.

преносима силова банка 10000 mah

Сред основните предимства на външното зарядно е съвместимостта на неговото зареждане. В момента най-широко разпространени са три типа кабели за зареждане - Micro USB, USB C и Lightning конектор. Ако притежавате само един от тях, често е досадно да сменяте кабела в гнездото, за да презаредите друго устройство, например от powerbank. Powerbank разполага с трите входа за зареждане, така че лесно можете да избегнете този проблем. LCD дисплеят, който показва състоянието на зареждане на външното зарядно, е от предната му страна. Има един изход за зареждане чрез USB (2A) и три входа за зареждане: Micro USB / Тип C: 5V 2A / Светкавица: 5V 1A. Безопасността при употреба се осигурява от защита срещу пренапрежение, претоварване и късо съединение.

Технически спецификации:
Вход: Micro USB / Тип C: 5V 2A / Светкавица: 5V 1A
Изход: USB 5V 2,1A
Капацитет: 10000 mAh
Размери: 90 * 63 * 22мм
Защита от пренапрежение, претоварване и късо съединение
Съдържание на пакета:

1x Външно зарядно
1x кабел за зареждане
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка