2-годишна SIM на LANGIE - неограничен превод в 70 страни в цял свят

Код: 70-012
80.00 лв Цена без ДДС: 66.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

2-годишна SIM на LANGIE - неограничен превод в 70 страни по целия свят за използване в LANGIE преводач с най-високата възможна скорост на свързване на данни!!!

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

2-годишна SIM на LANGIE - неограничен превод в 70 страни по света за използване в LANGIE преводач. НЕОГРАНИЧЕН ПРЕВОД ДО 2 ГОДИНИ в 70 държави по света с най-високата възможна скорост на свързване на данни !!! Чрез тази уникална SIM карта имате на разположение неограничен превод (алтернатива за офлайн превод) навсякъде, където е на разположение 3G / 4G сигнала. Така че вече не е нужно да търсите налична WiFi мрежа или да сдвоите преводача с мобилния си телефон, LANGIE ще работи напълно независимо. LANGIE автоматично се сдвоява с оператора в страната, в която сте и можете да започнете да превеждате.

2-годишна SIM карта
СИМ-картата е заключена само за използване в преводача на LANGIE и се предплаща за 2 години и не изисква договор или други допълнителни такси. (Работи само за гласов превод) , функцията за създаване на Hotspot, търсене на изображения, езиков клуб, групов преводач или телефонно обаждане не се поддържа с тази SIM карта). СИМ-картата изтича след 2 години и можете да закупите нова СИМ-карта или да удължите валидността на вашата СИМ-карта директно в нашия електронен магазин. Функцията за гласово повикване чрез SIM не се поддържа.

Дата на активиране
Последната дата на активиране се отпечатва върху опаковката на SIM картата. Ако не активирате вашата SIM карта преди тази дата, тя ще се активира автоматично и от тази дата ще започне валидността на гласовия превод за 2 години.

Условия за ползване
2-годишната заключена SIM карта трябва да се използва само за ежедневна лична и редовна комуникация между хората, но не и за по-голям трансфер на данни. Ако трябва да използвате функцията за търсене на изображения, групов преводач или езиков клуб, моля, използвайте WiFi връзка.

Всяко друго използване на картата, различно от това, за което е предназначена, ще доведе до блокиране на SIM картата.
СИМ-картата може да се използва само с вашето LANGIE устройство, а не за други цели.

Проверете датата на годност
За да проверите датата на изтичане на заключената SIM карта, отидете на настройките и кликнете върху Langie SIM.

глобална държава на Ланг сим карта

Списък на поддържаните държави:
Англия, Аржентина, Австралия, Бангладеш, Белгия, Бразилия, България, Камбоджа, Канада, Чили, Китай, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гана, Гърция, Хонконг, Унгария, Исландия, Индия, Индонезия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Лаос, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Макао, Малайзия, Малта, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Панама, Перу, Филипини, Полша, Португалия, Катар, Австрия , Румъния, Русия, Саудитска Арабия, Сърбия, Сингапур, Словакия, Словения, Южна Африка, Южна Корея, Испания, Шри Ланка, Швеция, Швейцария, Тайван, Тайланд, Турция, Украйна, Обединени арабски емирства, САЩ, Ватикана, Виетнам.

Дискусия за продукта (1)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Iva

sp x325

Ivan Xristov отговори

Има ли български език

Cool Mania

2-годишна SIM на LANGIE - неограничен превод в 70 страни в цял свят

Mario Bruchanik отговори

Здрасти
да, така е

Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка