LANGIE S2 - преводач на глас с електронен справочник (превежда 53 езика) + 3G SIM поддръжка

Код: 70-004
798,00 лв 598,00 лв Цена без ДДС: 498,34 лв
Промоцията е валидна до 27. 4. 2024, 23:59 или до изчерпване на количествата.
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LANGIE S2 - гласов преводач ✅ с електронен справочник (превежда 53 езика) + 3G SIM поддръжка - купувайте онлайн за добра цена.

Защита на потребителя

 • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
 • Гаранция за продукти до 24 месеца
 • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LANGIE S2 - гласов преводач с електронен справочник (превежда 53 езика) + 3G SIM поддръжка - купувайте онлайн за добра цена. LANGIE се предлага в нова версия S2 , която включва редица подобрения спрямо своя предшественик - LT-52. На първо място, той вече не е само съставител, а пълноправен туристически водач . Най-важната разлика е поддръжката на 3G SIM карта - LANGIE GLOBAL SIM, с която можете да общувате в 160 страни по света.

Двупосочен гласов превод с директен гласов превод, благодарение на който вече няма да е проблем да разбирате хората, докато пътувате по света. Обичате ли да пътувате и да откривате нови места? Трябва ли да преведете език? Вие със сигурност помните неприятните ситуации, които се случиха поради езиковата бариера. Вече не! Цифровият гласов интерпретатор LANGIE, който съдържа до 53 невероятни езика, ще улесни комуникацията ви в чужбина. Животът на батерията, който е до 5 дни в режим на готовност, също ще бъде интересен. Удобен преносим преводач, който можете да използвате навсякъде. LANGIE - преводач с гласово активиране в реално време за ежедневна употреба. Идеален за преводи на живо по време на пътуване или работа в чужбина с този мигновен аудио преводач.

Най-добър преводач за говорене и говор LANGIE S2 предлага

langie s2 преводач функции

Използвайте превода в 160 страни по света чрез LANGIE GLOBAL SIM

Преводач на глас LANGIE 3G SIM поддръжка
Ако нямате достъп до WiFi мрежа, можете да използвате 3G мрежа за свързване с интернет. Използване на Langie Global SIM карта, която след покупка включва първоначален кредит от 10 USD (около 50MB , който можете да използвате за повече от 500 превода - средно по 7 секунди на фраза) в повече от 160 страни по света. Пълен списък на страните ТУК .
 
Валидността на SIM картата на LANGIE GLOBAL не е ограничена във времето и изтича, само ако SIM картата не се използва повече от 2 години. След като се използват предплатените данни, можете да презаредите SIM картата директно чрез уебсайта
www.langieglobalsim.com след въвеждане на телефонния номер и избор на метод за таксуване.

Преводачът на LANGIE S2 предлага и възможност за създаване на точка за достъп до LANGIE GLOBAL SIM карта - 3G HOT SPOT. Ако искате да създадете и споделите точка за достъп на Hotspot Langie с други устройства (като мобилен телефон или таблет) и да използвате интернет данни по целия свят, за предпочитане е да изберете ограничен пакет данни с интернет с по-голям обем данни (например 1GB - 5GB). Ако използвате SIM карта само за онлайн превод чрез LANGIE, която консумира само малко количество данни, достатъчно е да заредите кредита за (10 USD - 100 USD, което е около 50MB - 500MB данни) и тези данни са не е ограничено във времето, така че можете да ги използвате за 1-2 години (без ограничение).

Сега можете да поставите всяка SIM карта в LANGIE, но не е необходимо да поставяте SIM карта, ако не искате. Просто се свържете с налична WiFi мрежа и преводът на LANGIE работи както трябва.

Langie също намира своето използване, когато работи в чужбина.

Ако не говорите свободно с чужд език на страната, в която ще работите, LANGIE е чудесно решение за вас. Дали за жени в медицински сестри в чужбина или за мъже на различни строителни работни места.

джоб преводач langie s2реч преводач langie s2

 

LANGIE - Цифров преводач можете да закупите тук
Без допълнителни такси за актуализации или други скрити такси. Няма нужда да регистрирате лични данни или да инсталирате приложение в мобилен телефон.

 

Електронният преводач на LANGIE ще ви отвори нови възможности навсякъде по света! Тя е предназначена за всички , независимо дали деца или възрастни хора , които ще оценят лесното използване на преводача. Преводач на глас , който ще бъде с вас навсякъде. Тя може лесно да превежда дълги изречения (не само кратки фрази). LANGIE онлайн и офлайн преводач е в нашия склад директно за продажба - цена, която е повече от адекватна за неговото използване.

langie s2 електронен преводач

 

Истинското използване на LANGIE за превод на практика можете да видите в тези видеоклипове от Украйна и Лондон:

Можете да видите повече видеоклипове директно в LANGIE Youtube канала ТУК : канал на langie

Това революционно устройство служи и като мултимедиен плейър за видео, снимки или като групов преводач (можете да свържете повече LANGIE преводачи) - особено подходящи за множество чуждестранни делегации. Друг вариант за вас ще бъде възможността за изучаване на чужд език - сложен учебен софтуер. Също така имате на разположение преводачески речник на 53 езика (не само английски речник) и можете да превеждате изречения или други текстове онлайн / офлайн.

 

Официален уебсайт за повече информация относно електронния гласов преводач LANGIE - www.langie.eu

официалната страница на langie voice translator

 

Това е РЕВОЛЮЦИЯ в КОМУНИКАЦИЯ !!!
НАЙ-ДОБРИЯТ СВЕТОВЕН ГЛАСЕН ПРЕВОДАЧ

Langie Преводач поддържа онлайн и офлайн превод с невероятна точност!

реч преводач langie s2 нов

 

Как всъщност работи?

Тя работи на много прост и интуитивен принцип . Просто задръжте клавиша за докосване на устройството, докато казвате думи, след това го пуснете и устройството незабавно превежда необходимите изречения.

Langie е оборудван с вграден 1-инчов сензорен LCD дисплей и двойна система от висококачествени тонколони и микрофони. Един микрофон и високоговорител са на лицевата страна на устройството, чрез които можете да говорите съобщението на собствения си език и едно лице до вас (чужденец) незабавно ще чуе превода на своя език, а в замяна чужденец може да каже отговора на своя език, през микрофона и говорителя от задната страна на устройството и ще чуете незабавно превода на вашия език.

 

langie превод работи

Ако искате да преведете някакъв текст или думи на друг език, просто натиснете и задръжте бутона на синия микрофон и го освободете, след като гласовото съобщение (текст) приключи. В рамките на 1-2 секунди преводачът превежда съобщението ви под формата на текст, който се показва на дисплея, и това съобщение ще бъде достъпно и в аудио формата (този език трябва да се поддържа). Ако искате да преведете това, което друг човек ви каже, просто натиснете и задръжте жълтия бутон на микрофона и го освободете отново, когато съобщението приключи. Целият процес е невероятно прост.
как работи преводачът на ланге

Много практична е и функцията на преводача на ГРУПА и със сигурност ще намери приложение в различни чуждестранни делегации.

Достатъчно е да свържете устройството си с 2 или повече потребители на LANGIE онлайн чрез WiFi, така че водачът или преводачът може да говори с множество хора по света по едно и също време. Тази функция също подкрепя създаването на група, в която повече хора, които говорят на различни езици, могат да комуникират помежду си и всеки от тях може да бъде в друга страна. На едно устройство може да се създадат няколко независими групи.

Имате ли нужда например от английско-немски преводач? Няма проблем! Този преводач на текстове и изречения лесно ще го управлява. Джобният преводач може да разпознае гласа ви и след това да го преведе в реално време на голям брой езици, което го прави чудесен езиков инструмент за пътуване, самообучение, пазаруване или бизнес. Той превежда думите ви веднага и следователно ви кара да се чувствате така, сякаш директно общувате с друг човек. Благодарение на практичния мини дизайн, той е много лесен за носене , можете да го поставите в джоба си, ръчни чанти и др.

гласов преводач LANGIE S2говорим преводач langie s2

Тук можете да видите таблицата на поддържаните езици за превод на LANGIE.

Не всички езици разполагат с устен превод на глас, но повечето езици са включени и с превода на изговорения текст
(всички езици превеждат фрази в текстов вид на LCD дисплея).

поддържани езици LANGIE

Пълен списък с езици:

Африкански, арабски, бенгалски, български, камбоджански, кантонски, китайски, хърватски, чешки, датски, холандски, английски, филипински, фински, френски, немски, гръцки, иврит, хинди, унгарски, индонезийски, исландски, италиански, японски, явански, Корейски, лаоски, латвийски, литовски, малайски, малайски, непалски, норвежки, персийски, полски, португалски, румънски, руски, сръбски, сингалски, словашки, словенски, испански, сундански, суахили, шведски, тамилски, телугуски, тайландски, турски, Виетнамски, украински, урду

 

Джобният преводач в офлайн режим без интернет връзка предлага:

Мултимедийна поддръжка - картинна галерия, цифров диктофон, видео и музикален плеър.
Образователна функция - съдържа образование на глас и картина за основни езици. Така можете да научите езика, където и да отидете.
Аудио усилвател - записва и след това укрепва изговорените ви думи, много помага при общуването с хора, които имат по-лош слух.

langie s2 функции

Ако сдвоите джобен преводач с онлайн Wi-Fi, ще получите някои интересни функции:

Гласово търсене на изображения - Разпознава гласа ви и след това търси желаното нещо под формата на изображение.
Групов преводач - присъединете се към групов разговор с хора на различни езици.
Преводът от местния език на други езици на света изисква онлайн връзка.

 

визуализация на онлайн превод на langie Гласов преводач на 53 езика
Той разпознава гласа ви и след това го превежда на голям брой езици. За по-добро разпознаване на думи се изисква WiFi интернет връзка.
   
langie гласово търсене на изображения Гласово търсене на изображения
Разпознава гласа ви и след това търси желаното от вас изображение. Необходима е WiFi интернет връзка.
групов преводач - преводач Групов преводач
Онлайн свързаността позволява групови разговори с хора на различни езици. Необходима е WiFi интернет връзка.
офлайн превод на langie Преводач на думи без онлайн връзка
Той разпознава вашия глас и може да превежда кратки фрази или прости думи въз основа на вградения алгоритъм, използван за разбираеми преводи. Той поддържа само 13 световни езика.
езиково обучение Опция за самостоятелно обучение без онлайн връзка
С вградения софтуер можете да научите избрания свят много бързо и ефективно.

Характеристика:

плюс Незабавен превод на 53 езика
плюс Чувствителен микрофон с гласово разпознаване
плюс Цифров диктофон
плюс Музикален и видеоплейър
плюс Онлайн / офлайн превод
плюс Живот на батерията: 5 дни в режим на готовност / 5 часа непрекъсната работа

онлайн преводач langie s2най-добрият преводач електронно langie s2

Какви са предимствата на преносителя на LANGIE в сравнение с класическия преводач чрез приложението на телефона ви?

 1. Преводачът на LANGIE е професионално преводаческо устройство, хардуерната и софтуерна система е проектирана и произведена директно за превод на реч. Това не е телефон, предназначен за множество цели.
 2. Той има технология за използване в шумна среда ( намаляване на шума на речта при превода ), класическият приложение за превод има проблем с него.
 3. Много проста и лесна за използване . Дори за технически неквалифицирани хора.
 4. Използвайки най -високо качество на преводаческите услуги и интегрирайки големи системи за разпознаване на преводи в света, механизмът на системата за обучение на LANGIE е почти на същото ниво като хората. Системата за разпознаване на езици е хибридна , базирана на акустично моделиране на невронни мрежи и езиково моделиране.
 5. Той използва усъвършенствана услуга за превод, точността на превода е много по-висока от класическите безплатни приложения за превод в телефона.
 6. LANGIE използва свои собствени сървъри за преводи на много места по света, преводаческата услуга е стабилна и бърза.
 7. Това е самостоятелен продукт, който не е свързан с използването на мобилен телефон или приложение в телефона, не съхранява и не изисква никакви лични данни в сравнение с използването на мобилното приложение по телефона.
 8. LANGIE също има много други функции , като обучение, групов интерпретатор и т.н.
 9. В много случаи използването на мобилен телефон е доста лично . Човекът, с когото се опитвате да общувате, не е запознат с вашия телефон и след известно време вероятно ще трябва да върнете телефона обратно към вас, за да отключите екрана. Mobile е за един потребител , а не за много потребители. Използването на мобилен телефон за тези двупосочни преводи го прави доста неудобно.
 10. LANGIE не изисква никакви скрити такси за използването на преводачески услуги.
 
Ще оцените и тези предимства:
 
натиснете langie
Само 1 секунда и LANGIE
ще преведе каквото искате
приложение за превод на мобилни телефони
Повече от 10 секунди
преди да започнете превод
Използвайте Langie
Директен аудио превод
точно на другото лице

превод на смартфон
Няма директно
звуков
превод
на другото лице

Ланги извади батерията
Животът на батерията LANGIE е до 5 дни

bateria vydrz mobil
Животът на батерията на смартфона обикновено е в рамките на 1 ден

 

Защо е по-добре да имате ONLINE връзка от OFFLINE превода при използване на LANGIE?

Разбира се, трябва да осъзнаете, че всеки OFFLINE превод на всички преводачи съдържа само ограничен речник (само основния) и преводът често е неточен или неразбираем. ONLINE режим след свързване с WiFi мрежата осигурява постоянна актуализация и корекция на превода , базата данни е няколко пъти по-голяма от офлайн превода, така че имате гаранция, че преводът ще бъде възможно най-точен и ще можете да общувате без никакви трудност. За WiFi връзката ви препоръчваме да създадете точка за достъп с мобилен WiFi HOT SPOT директно от мобилния си телефон (която винаги ще имате под ръка) или да използвате LANGIE GLOBAL 3G SIM карта.

В рамките на Европейския съюз можете да използвате мобилни данни безплатно (като част от вашия предплатен пакет във вашата страна). Ако пътувате до държави извън ЕС, препоръчваме ви да използвате LANGIE GLOBAL 3G SIM карта, която можете да закупите от нас. Така че все още ще имате активна интернет връзка, ще можете да разглеждате интернет чрез мобилния си телефон навсякъде, където се движите, а преводачът на LANGIE ще работи възможно най-добре :)

 

Може ли Langie да преведе наистина надеждно?

LANGIE е усъвършенстван IT продукт от последното поколение . За да се постигнат най-добрите резултати от превода, той работи със 7 онлайн търсачки. Производителят има дори повече от 20 години опит на пазара на образование и превод на различни световни езици. LANGIE непрекъснато разширява и актуализира своята база данни OTA директно на вашето устройство, за да осигури най -ефективния преносим инструмент за превод на други езици в наши дни.

реално използване на langie преводач

Спецификации:

Тип: LANGIE S2
Процесор: ARM Cortex 1,3 GHz QUAD-ядро
Памет: 16GB
LCD: 1,08 "сензорен екран (27,5 мм)
3G: WCDMA
Батерия: 3,7V / 2000mAH
WiFi 802.11b / g / n
Bluetooth: 4.0
Микро SD карта: Поддържа до 32GB
USB: Micro USB 2.0
Вход за слушалки - конектор 3,5 мм
USB адаптер: Вход 100V - 240V
USB адаптер: Изход 5V DC 1500mA
Размери: 48mm x 148mm x 17mm
Тегло: 125 г

 

Съдържание на пакета LANGIE:

1x LANGIE S2 гласов преводач
1x USB зарядно устройство
1x USB кабел
1x Слушалки
1x Защитен калъф
1x игла за избор на SIM карта
1x Каучукова писалка
1x ремък

РЪКОВОДСТВО (инструкция за употреба) на английски за изтегляне ТУК : pdf icon
LANGIE SIM (инструкция за използване на LANGIE GLOBAL SIM карта) ТУК : pdf icon
LANGIE Промо каталог - Функции ТУК : pdf icon
 

Преводачът langie s2 включва

Дискусия за продукта (2)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Dan

LANGIE S2 - преводач на глас с електронен справочник (превежда 53 езика) + 3G SIM поддръжка

Danihlík František отговори

Здравейте, може ли да се използва и без Wi-Fi?

Преведено от: cs
Tom

LANGIE S2 - преводач на глас с електронен справочник (превежда 53 езика) + 3G SIM поддръжка

Добър ден,
стига да поставите карта с данни в него, да. Офлайн преводът е много ограничен

Преведено от: cs
Uwe

Въпрос за сдвояване

Uwe Hewera отговори

Здравейте всички,
могат ли устройствата да се сдвоят едно с друго, ако един човек е в Америка, а другият в Русия? Ние сме на конферентен разговор веднъж седмично, като трима говорят заедно.
Наздраве Уве

Преведено от: de
Cool Mania

LANGIE S2 - преводач на глас с електронен справочник (превежда 53 езика) + 3G SIM поддръжка

Mario Bruchanik отговори

Здравейте, да точно така

Преведено от: de
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (7)

99%
98%
Klára

Преводач на почивка

Проработи и на картата на Дубай, която получавате на летището
За фото тест с мъжа ми :)
Превод без проблеми
Супер обработка, виж снимката
Без него щяхме да сме загубени в ОАЕ
Бих приел по-голям дисплей

Страхотно нещо за пътуване, тествано във Виена, Дубай и Италия досега и просто ТОП :)

Преведено от: sk
98%
Dinu

LANGIE S2 - преводач на глас с електронен справочник (превежда 53 езика) + 3G SIM поддръжка

Добре е, още не съм го ползвал навън с вана
Преведено от: ro
99%
Șerban Florin

Преводач

Върши работата си с апломб
Преведено от: ro
100%
Bernard Lukáš

LANGIE S2 - преводач на глас с електронен справочник (превежда 53 езика) + 3G SIM поддръжка

Супер преводач. Аз съм в Тринидад и всички местни питат за него. Всички го харесват.
Преведено от: cs
98%
Radul

Langie s2

Преводачът работи много добре
Преведено от: ro
100%
Beta

Малък голям помощник при пътуване

Преводачът наистина работи много надеждно. Купих си и Lange Global SIM и успях да комуникирам удобно в Америка. И дори амиците бяха омагьосани от него. Просто щракнете, за да започнете да говорите и ще чуете превода след секунда. Изключително просто и наистина използваемо. За всички като мен, които не знаят чужд език.
Преведено от: cs
99%
Peter Kalabrík

Някой заслужава Оскар за това

Несъмнено използваемостта и лекотата на използване на устройството
Превод на отлично ниво
Живот на батерията до 4 дни
Използвайте по целия свят
Страхувах се, че ще е като гугъл преводач, но мога да кажа, че изобщо не е, преводът беше по-правилен.
че не са го измислили по-рано
Преведено от: sk