LED интелигентна раница програмируема анимация или текст с LED дисплей 24x24cm (управление чрез смартфон)

Код: 88-256
338,00 лв 238,00 лв Цена без ДДС: 198,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LED интелигентна раница програмируема анимация или текст с LED дисплей 24x24cm (управление чрез мобилен телефон Anroid/iOS).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED интелигентна раница, програмируема с имитация или текст с LED дисплей 24x24cm (управление чрез мобилен телефон Anroid/iOS) е оригинален аксесоар за всеки, който е фен на технологиите и готините джаджи . Уморени ли сте от ежедневието и стереотипите? Обичате ли да бъдете в центъра на вниманието и обичате ли да привличате други? С тази SMART LED раница определено ще се откроите от тълпата. Раницата е в черен цвят и има много място, където можете да съхранявате всичко необходимо.

Дамската/мъжка раница е подходяща за пътувания, повреди, работа или пътувания. В задната част на раницата има голям LED дисплей (приблизително 24x24 см), на който можете да възпроизвеждате различни анимации или текстове, използвайки вашия смартфон . В допълнение към голямото пространство вътре в раницата (43H-30W-12D cm), в раницата има и допълнително място за лаптоп (приблизително 36x28 cm).

LED осветление на раницата Smart има много място за съхранение (подходящо и за лаптоп или таблет)

LED раница с програмируем дисплей

Самият LED дисплей се помещава в специален защитен калъф, който може да издържи пръскането на вода (раницата обаче не е водоустойчива!). Просто сдвоявате раницата през смартфона чрез Bluetooth и след това лесно можете да управлявате дисплея на раницата чрез телефона. В допълнение към различни предварително зададени текстове, изображения или анимации, можете също да създадете свои собствени анимации или текстове в приложението (достъпно за Android и iOS . Благодарение на дисплея, той е подходящ за различни търговски цели . Можете да отворите предната част на раница до 180 градуса - което гарантира лесен достъп до съхраняваните предмети.Раницата се захранва от USB кабел, който свързвате към банката за захранване (не е включена в комплекта).

Можете лесно да управлявате светещата раница чрез смартфон - можете също да промените различни изображения или анимации в приложението.

интелигентна раница с възпроизвеждане на изображение на LED дисплей и GIF

Спецификации:

Свързване - Bluetooth (приложение за iOS и Android)
Размер на дисплея - прибл. 24х24 см
Размер на раницата - прибл. 30x18x43 см
Тегло - 1,45 кг
Захранване - USB кабел

Съдържание на пакета:

1x раница
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка