Powerbank с капацитет 10000mAh и двоен USB 2.0A изход

Код: 65-003
138.00 лв 86.00 лв Цена без ДДС: 71.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Powerbank с капацитет 10000mAh и двоен USB 2.0A изход, ще спаси два електрически уреда незабавно, когато бъдат разредени.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Powerbank с капацитет 10000mAh и двоен USB 2.0A изход, ще спаси два електрически уреда веднага, когато те бъдат разредени, така че можете да продължите в бизнеса си. Той служи като заместващ източник на енергия за различни видове електронни устройства. Захранващата банка има защита срещу прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане. Поради минималния си размер и тегло, той е идеален за носене дори в джоба ви. Батерията е предназначена за зареждане на вашия iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и др. Мощно зарядно устройство и външна преносима батерия с модерен и елегантен вид. Той може също да зарежда видеокамерата и фотоапаратите ви , какво може да е полезно за почивки или пътувания до природата, където нямате достъп до електрически контакт.

Power банката разполага с нова Li-полимерна батерия, която гарантира ниско тегло, висок капацитет, минимално саморазреждане и висока производителност. Благодарение на капацитета на батерията до 10 000 mAh , той ще презареди стандартната батерия на смартфона с повече от 5 пъти. Батерията има два USB изхода, което ви позволява да зареждате едновременно две устройства. Изходната мощност на USB порта е 2,0A. Пълното зареждане на захранващата банка е 7-8 часа. Има четири сини светодиода, указващи нивото на зареждане на батерията , така че вашият powerbank никога няма да бъде освободен, без да знаете за него.

Стилна банка за захранване с капацитет до 10000mAh

Външната батерия е снабдена с интелигентни чипове за предпазване от прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане. Използването е много просто. Просто включете устройството през USB кабела към външна батерия и натиснете бутона, за да го включите. След зареждане на устройството, изключете USB кабела и външната батерия се изключва автоматично след няколко секунди. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинги, екскурзии, пътувания в чужбина или като аварийно захранване за много натоварени дни, когато обикновена батерия на устройството ви просто не може да се справи с вашите претенции. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с мини USB / micro USB конектори. Устройството се зарежда лесно с USB кабел, или чрез вашия компютър, или от електрически контакт.

Характеристика:

плюс Защита срещу прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане
плюс Два USB 2.0 изхода
плюс LED индикатор за разреждане на външната батерия
плюс Малки размери за носене в джоба ви
плюс Капацитет на батерията до 10000mAh
плюс Литиево-полимерна батерия


Спецификации:

Модел: M102
Тип батерия: Li-Pol
Изход: 5V / 2,0A
Вход: 5V / 2,0A
Капацитет: 10000mAh
Време за зареждане: 7-8 часа
Живот: 1000 цикъла на зареждане
Работна температура: -20 ° C до + 50 ° C
Защита от пренапрежение: да
Защита срещу прегряване: да
Защита срещу свръхразряд: да
Защита срещу презареждане: да
Размери: 130 * 70 * 15 мм
Тегло: 198 г

Съдържание на пакета:

1x външна батерия 10000mAh
1x USB кабел

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка